Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Neoteric
addikt
Én vagyok a ludas, mert beleraktam egy apróhirdetés linket, ami tilos. Sorry.
Ha fő szempont a videovágás, akkor lehet érdemesebb lenne venni 4magos procit.
Q6600-t már kapsz 20-25ezer körül, nézz körül apróban. Ez persze nagy valószínűséggel nem fog olyan magas órajelen menni, mint egy E8400.
Itt van egy teszt, ami segít a döntésben. -
-
Vicoo
senior tag
Sziasztok!
LGA775 foglalatba mi legjobb 20 000 Forintos határig? Akár használtban ,ha van úgy nagyobb teljesítményű ennyiért, mint újonnan.
(Vagy inkább egy nagyobb hűtő a meglévő e2180 mellé, és tuning?) -
@matthew@
őstag
válasz
oregcsóka #18544 üzenetére
Rendbe, és te ezekkel a progikkal ki tudod bontani és utána föl lehet rakin a Daemon Tools-os progikat? Ha jól értelmeztem akkor jól hangzik
Lonna18 & bedohazi Még körbekérdezősködöm a progi felől, mert kissé félek (lehet h nem kéneVálaszoltam volna előbb de pörög a totyik
-
Amarth
aktív tag
válasz
Neoteric #18590 üzenetére
Alaplapinak nem szeretem a hangját,egyáltalán nem tetszik.
Most egy Creative SB Live! 24bit-es karim van,ahhoz vettem egy átalakítót,de csak sztereóban nyomta ki a jelet.Most jelenleg 3 pár RCA-JACk kábelen megy a hang,így szól minden 5.1-ben,csakhát ugye a sok kábeltől szeretnék megszabadulni.
Köszönöm a tippedet,utánanézek. -
Amarth
aktív tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan hangkártyát,ami digitális kimeneten kiküldi az 5.1-es hangot?
Köszi!
-
Lompos48
nagyúr
válasz
rusty18 #18582 üzenetére
Elméletileg lehet dipól antennát kötni a routerre/acces pointra, ha jól csinálod az illesztést, jól van méretezve az antenna, a megfelelő SMA (SMC?) konnektorral csatlakoztatod [link]. Egy rendes dipól több dB-es nyereséget is biztosít. Erről gondolom okosabbakat antenna-guruk kellene nyilatkozzanak.
Nem tudom mibe kerül(ne) bele.[ Szerkesztve ]
-
rusty18
csendes tag
ÜDV! Szeretnék segítséget kérni. Az lenne hogy közzel lakunk a Stop.Shop-hoz ahol van ingyenes wifi: HotSpot, van egy wlan karim amivel be is tudom fogni, de gyenge nagyon a jel, és most veszünk egy notebookot, amivel viszont tuti hogy nem tudnám befogni! Valami olyan megoldás kellene amivel feltudnám erősíteni a jeleket és a már felerősített jeleket szétosztanám a házon belül! Ezt valami vezeték nélküli routere-el gondoltam. Amire tudnék külső antennát kötni, és a routerel rá csatlakoznék a stop.shop wifijére, és a router így az erősebb jelet szétosztaná a házon belül.
1. Van-e ilyen megoldás? Mi kell hozzá?
2. Menyibe kerül?
-
Xarina
aktív tag
Lehet-e úgy töredezettségmentesíteni egy merevlemez második partícióját, hogy közben internetezek vagy videót nézek?
-
L3zl13
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #18577 üzenetére
Ki szerint?
Nem a másik eredmény hibás?
Vagy nem ln-re gondoltak lg helyett? -
gyuricza
csendes tag
Üdv!
Egyszer már ebben a topikban kérdeztem a RAID kártyával kapcsolatban.... #13013
Az alaplapom azóta sem tudja a RAID-et.... és még kártyát sem vettem....
Most lenne egy Dell 5/iR (UCS-51) SAS/SATA PCI-E controller ami árban nekem megfelelne és hardveresen tudja a 0-át és az 1-et. Viszont PCI-E 4x ; 8x ; 16x -ost kér foglalatnak.
A kérdés a következő: az alaplapon 2db 1x PCI-E és 2db 16x PCI-E van. Értelem szerűen az egyik 16x-osban a VGA kártya van. A másikba behelyezhető ez a RAID kártya? Fog működni?
A másik pedig , hogy ez elvileg SAS vinyókhoz van, viszont az eladó szerint tesztelve van SATA vinyókkal is. Szerinte menni fog, mert a csatlakoztatás és meghajtás is megy . Szerinte SAS helyére betolható a SATA , viszont fordítva nem.....Csatlakozókat nézve ezt még el is hiszem , de kellene 1~2 hozzáértő megnyugtató válasza...
Egyébként a kártya: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=186711646
Dell support: http://support.dell.com/support/edocs/storage/raid/sas5ir/en/ug/html/yd912c21.htm#wp1043338Egyébként, teljesen felelőtlenül
RAID 0-át szeretnék vele csinálni, pusztán sebességnyerészkedés okán, 2db ST3500418AS vinyóval, MSI H55-GD65 lappal, i3 530-as procival 2Gb rammal...
Kérlek benneteke, segítsetek ha tudtok, mert nem szeretnék bevásárolni.....
Köszi előre is. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Lompos48 #18553 üzenetére
Tehát.
Adott egy Lenovo Thinkpad Edge (mondjuk, ezen pont így van) notebook, amin egy darab jack csati van összesen. Ebbe dughatok vagy csak fülest, vagy csak mikrofont(amennyiben hagyományos kialakítású fejhallgatóm van). Ebből szeretnék valami módon kihozni egy darab mic in és egy darab speaker out jacket, de egyszerre. Tehát, hogy a két funkciót egyszerre tudjam használni. Tehát, hogy egy olyan fülhallgatót is bele tudjak dugni, aminek két jackje van, egy mic(rózsaszín) és egy speaker(zöld). Erre van-e mód?[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #18572 üzenetére
Miért? lg az a 10-es alapú logaritmus, tehát lg(x)===log10(x) kell legyen.
Hogyhogy nem ugyanazt az értéket adja?Ha bizonyítás alatt azt érted, hogy visszaellenőrzöd az értéket, akkor: =10^[kapott érték] egyenlő kell legyen az eredeti 1,695265525-vel.
-
Neoteric
addikt
válasz
Shad0w #18571 üzenetére
Elsőnek sztem vegyél vissza minden tuningot, lehet nem bírja.
SilveRado: CommView for WiFi, de ha originalba akarod, akkor fizetős. Vagy van virágboltban is..
[ Szerkesztve ]
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Excelben hogyan tudom kiszámolni az lg 1,695265525
mert ugyebár =log10(1,695265525) az nem nem adja azt az értéket mint lg.
Egy képlet kéne, mert nem fogadják el, ha csak számológéppel bizonyított eredmény van. -
Shad0w
senior tag
Hi!
Olyat csinál a gépem, hogy folyamatosan ujraindulgat. Először még eljutott a win bejelentkezésig, de mostmár vhol a memória ellenőrzésnél csinálja (biosba se tudok belépni). Van vkinek ötlete, hogy mi lehet a baj? (konfig az adatlapomon)
szerk.: Pontosítok, előbb kikapcsol a gép majd elindul es ez megy vegtelen ciklusban. Memtest se tud ez miatt lefutni.
[ Szerkesztve ]
-
SilveRado
tag
Sziasztok. Segítséget kérnék. Van nekem egy SMCWPCI-G 54Mbps Wireless PCI adapterem az az wifikártyám.
Ehhez keresnék wifi kapcsolat kezelő programot. Oprendszerem Win7 És a driver fent van de ami van hozzá gyári wifi kapcsolatkezelő az nem jó. A windows-os meg nem mutat eleget számomra.
És ha esetleg van olyan program ami körülbelül be tudja határolni a hogy milyen messze vannak wifi elérhetőségek az is jöhet. Ha valaki tudna ajánlani annak örülnék. Pü-ben is jöhet választ. Előre is köszönöm a segítséget. Üdv: Imre
[ Szerkesztve ]
-
Terentius
őstag
Sima USB-hosszabbítóra kötök egy WIFI vevőt és úgy kötöm össze a géppel akkor romlik a jel átvitel?
Esetleg szükséges egy jelerősítős USB-hosszabbító?Kb 3-5m-es kéne a kábelből. -
tomcsi23
veterán
Hali!
i7, 8GB ram, 1+2TB vinyó megy XP-vel is vagy inkább win7 ajánlott hozzá?
-
RootRulez
félisten
válasz
superecneB #18555 üzenetére
neem! Ennél egyszerűbb! www.ubuntu.hu-ról letöltöd az iso-t, kiírod CD-re, majd arról bootolsz és kiválasztod, hogy kipróbálás, ekkor betölt a cdröl, mintha fel lenne telepítve, de a géphez nem nyúl...
Vagy van egy olyan cucc, hogy hiren's boot cd, azon van mini xp, amit szintén be lehet tölteni cdröl és böngészni a gépen...
-
superecneB
őstag
válasz
RootRulez #18554 üzenetére
A tulaj elmondása szerint nem tudja mi az a Raid tehát feltételezem, nem abban voltak, egyébként rápróbáltam a SATA1 és SATA2n lévő winchestereken enabledre raktam meg a raidot önmagát is igy elvileg a SATA1 és SATA2n lévő winchestereket raidban futtatná nem? - sosem csináltam ilyet csak próbáltam logikusan gondolkozni
A linux live -t nem ismerem, linuxos parancssoros az előhívása? Bonyolult a használata?
-
RootRulez
félisten
válasz
superecneB #18551 üzenetére
linux live cdvel csak megkukkantanám... De lehet tenyleg újratelepítés lesz belőle. Ami még eszembe jutott. Raid tömbbe vette a vinyókat vagy eddig voltak abban és most ki lett kapcsolódva...
-
RootRulez
félisten
válasz
superecneB #18548 üzenetére
áramkábelt ki lehet zárni...
Nézd meg a boot priorítást, allow another device-t as állítst true-ra, azaz engedd neki, hogy szétnézzen mindenütt, honnan tudna bootolni. Ha nagyon nem akarja, akkor csak azt a vinyót dugd rá elsönek, amin a rendszer van. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Lompos48 #18545 üzenetére
Ez oké, de egyrészt nem vagyok egy műszaki zseni, másrészt meg olyan helyre kéne, hogy értelmes kinézete legyen. Mag igazából azt sem tudom, hogy milyen csati megy bele, hogy egyáltalán ugyanaz-e, mint a mobil eszközökben.
oregcsóka: Azt hiszem félreértettél, itt egy dugó van a ki és a bemenetnek együtt(tehát nincs zöld és rózsaszín aljzat, egy darab fekete van). Ebből kéne egy szabvány hangszórókimenetet és egy szabvány mikrofonbemenetet csinálnom valahogy. -
Lenry
félisten
válasz
superecneB #18546 üzenetére
* adat és áramkábel ellenőrzés és/vagy csere
* másik gépbe átrakás és HDSentinellel történő ellenőrzés
ennek függvényében Windows javítókonzol vagy újratelepítés, esetleg siránkozás az elveszett adatok miatt. -
superecneB
őstag
Adott egy
ASUS P5N-E SLI
E8400
9600GT
És a lényeg (a probléma szempontjából) 3db Samsung HD250HJ winchester és egy Satás pioneer tökmindegy milyen dvd-író.A probléma: Történt egy tápcsere. Egy noname (M-tech) tápot cseréltem le egy CHIEFTEC CTG-500-80P-re. Bedug minden, fitti minden bios látja minden jó. DE nem bootol be windowsba a következő hibaüzenet fogad:
A disk read error occured
Ctrl+alt+del-t nyomja le az újraindításhozTanácstalan vagyok próbáltam a boot disk prioritáson állítani kipróbáltam a SATA1 SATA2 SATA4 (mert hogy ezekbe vannak dugva a winchesterek) minden permutációját, de semmi max annyit sikerült elérni hogy system disk failure please insert system disk hibaüzenetre sikerült lecserélni az "a disk read error occured" hibaüzenetet. Eddig hibátlanul működött minden, biosban mindent felismer rendesen. Mi lehet a probléma?
-
Lompos48
nagyúr
-
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Nem tudom hol kérdezzem, azért ide jutottam:
Kombinált(tehát ki+bemenet együtt) jacket lehet-e úgy kétfelé osztani, hogy mindkét funkciót tudjam használni(tehát egy mikrofonos fejhallgatót, ami 2 jackes), lehetőleg nem horribilis áron? Vagy ide már csak az USB-s megoldás segíthet? Esetleg még az szóba jöhet, hogy a mobilomhoz kapott mikrofonos hosszabbítóba bedugom a fülest(mondjuk akkor elég hülyén néz ki)?
Mindhárom kérdésre kérek szépen választ, és kérem, hogy csak olyan segítsen, aki valóban tud rá megoldást, vagy van ötlete. Próbálkozni nem tudok, viszont notebookválasztás előtt állok, és ha lehetséges ezt megoldani, akkor több a lehetőség.
Előre is köszi. -
törölt tag
Bekapcsolom a gépet sípol mint állat, kikapcs, majd vissza és betölt mindent csak éppen 2gb ram helyett 1-et lát csak.
Tudtok valami jó kis progit amivel le tudnám tesztelni, vagy totál lecsó? -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h a Daemon Tools progiról mik a vélemények, mennyire biztonságos és megbízható, mert szeretnék játékokat szerezni, de ezekhez kell Daemon Tools és nem tudom eldönteni h föltegyem-e vagy nem. Már egy régebbi gépemen volt fönn, de akkor az nemsokkal utána be is sz@rt mert vmi galiba lett és az xp-t újra kellett húzni, (most win7-em van).
Gondoltam arra h vmi rendszerhelyreállító progit leszedni és most elmenteni a jelenlegi gép "állását" és ha van vmi gond akkor visszaállítani?
Szerintetek -
rusty18
csendes tag
Helló!!!
Lehet hogy off, de segítsetek
...
Az lenne hogy, nekem van egy Belkin F5D8000... wlan karim , de nem ez a lényeg, hanem az hogy most veszünk egy notebookot is, és nincs bekötve NET... Eddig úgy oldottuk meg hogy rácsatlakoztunk ingyen elérhető hálózatokra, ezzel nincs is baj, csak nagyon gyenge a jel:S!!! Na, és mivel a notebookba beépített antena van ezért ott lehet bese fogja:S, ezért arra gondoltam hogy vennék egy külső antenát + egy olyan wifis router vagy AP amivel feltudnám erősíteni. Aki nem érti annak újra
Szereznem kell egy olyan vezeték nélküli routert amire rátudom kötni a külső YAGI antennát és ez a router szétszorja a fel erősítet jeleket, a routert beállítom hogy a StopShop-free-re csatlakozzon rá és mivel soselenne kihúzva vagy kikapcoslva ezért folyamatos lenen a kapcsolat a a stop.shop-al és itt bent a lakásba ez a cucc szétszórná az így már felerősített jeleket...
Úgy gondolom ez megoldható!
FŐKérdés az hogy 15ezer alatt megtudom e oldani a routert + antennát és hogy megoldható e ez a cucc így ahogyé n képzelem, kérem a prók válaszát
Köszönöm
Rusty) -
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Van egy problémám és azt hiszem, nem tudok magamtól megbirkózni vele.
Konfig: P4 2,4 Ghz, 4* 256 Mb ram (tapasztalatból tudom, hogy kompatibilisek a lappal és egymással), vmilyen asus chipset és egy agp-s HD2600XT VGA.
A panaszom pedig a következő: Videók lejátszásánál a gép önálló dj-skedésbe kezd (lelassul a hang, zene), embertelen lassan bootol (kb 3 hónapja került rá új WinXP), (korától és minőségétől függetlenül, tehát az age of e 2-től a COD4-ig) minden játék le-lefagy, újraindítja a gépet random módon, s ráadásul erősen szaggatnak, DE csak szakaszosan(!!!) (a lassú betöltés itt is áll). A memtestet ugyan nem futtattam, de korábban más gépben működtek, ezért kizártam. A szőrösfánk rendesen felmelegíti a VGA-t (olyan 85-90°C).
Kérlek Benneteket, javasoljatok valamit, nem értek hozzá és nem akarok ész nélkül cserélgetni!!
Köszönöm
Ingalls -
-
Alaplapos totyikban már megkérdeztem, de nem jött válasz, gondoltam hátha itt nagyobb sikere lesz:
Melyik a jobb?
Elsődleges szempont, hogy stabilan üzemeljen, minden más leszarva. Szal kb az lenne a kérdésem, hogy melyik lapnak jobb/stabilabb a proci áramellátása? Kb 5évig menne 24/7-ben egy win2008 serverrel, mint e-mail server. A proci egy fing i3-as lenne, valami legalja passzív pci-e vga-val. Két wincsi RAID1-ben az alaplapi intel-es vezérlővel.
Nem írom le az okokat, miért pont ezek a lapok lettek kirostálva, a lényeg, hogy ez a kettő maradt a ringben. Ja és kétszer 2gb ram-al, attól függően miket ajánlanak/nem ajánlanak a lapok weblapjai.
MSI P55-CD53
ASUS P7P55 LX[ Szerkesztve ]
-
Darren82
tag
Üdv mindenki! Van olyan topic, hogy milyen gigabites hálókártyát?
Ami az alaplapon van,azzal nem tudok megbírkózni már. Nem találok megfelelő drivert. Tudom,user error -
TAKÍÍ
tag
válasz
#65675776 #18522 üzenetére
Igen igen........ én is arra gondoltam, de ami utána jön nekem az kínai: Adja meg a tartomány nevet meg objektumok és lényeg én úgy gondoltam hogy a windows magától "látja" a másik fiókot és én csak kijelölöm, de nem. Be kellet írni a felhasználó fiók nevet valami kis párbeszéd ablakba azt rögtön fölvette és most úgy néz ki hogy működik.
-
Molti
csendes tag
válasz
#65675776 #18506 üzenetére
Megpróbáltam, de nem vezetett eredményre. Mondjuk nem is az a baj, hogy leállítja a vinyót, mert hallom, hogy megy tovább, csak egyszerűen a rendszerből tűnik el. Most már ott tartok, hogy nem is hajlandó felismerni, miközben lakótársam gépe egyből felismeri, és gond nélkül lehet róla filmezni.
-
törölt tag
A 230V esetén nem csak a vezeték lesz olcsóbb. A kisebb szállítási veszteségek miatt az energia szállítása is jelentősen alacsonyabb költségekkel jár. (Persze ebből a szempontból nagyon fontos a fogyasztói oldal teljesítménytényezője is. Ha az alacsony, azaz induktív a terhelés, akkor jelentősen több energiát kell a fogyasztóhoz szállítani azonos felhasználás mellett. A nagyfogyasztókat büntetik is a szolgáltatók alacsony teljesítménytényező esetén. A kisfogyasztók sajnos nincsenek erre rákényszerítve.) Mivel kisebb lesz a meddő teljesítmény, ezért eleve kevesebb energiát kell megtermelni, ami viszont a környezetterhelést csökkenti.
TAKÍÍ: Van ám ott egy olyan gomb, hogy Hozzáad...
[ Szerkesztve ]
-
TAKÍÍ
tag
A probléma a következő: Én rendszergazdaként felhasználói fiókkal vagyok bejelentkezve,
Míg a másik illető korlátozott fiókkal . NA most a cél hogy elérjem hogy ez a másik fiók ne lásson bizonyos mappákat a gépen. NA erre van a biztonság fül a mappa tulajdonságánál.
Ez meg is van csak az probléma, hogy nincs ott másik fiókcsak olyan van hogy Felhasználók csoport.
NA most tulajdonképpen ha a felhasználók csoportot letiltom akkor magamnál is letiltom a mappát amit nem akarok. Viszont utána mivel én vagyok a rendszergazda vissza is hozhatom. Csak ez elég körülményes mivel miden almappában újra be kellet állítanom az engedélyt és volt olyan ahonnan már nem tudtam.
Mindegy...
Hogyan lehetne elérni azt hogy a másik (korlátozott) felhasználói fiók ott legyen a biztonsági fülön? És azt kiválasztva csak annak választhassam ki a különböző engedélyeket?
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
Daa-raa jól mondja. De van még 2 apróság: 60 Hz-nél valamivel kevesebb vas kell a transzformátorokba. A másik nem a "hatásosság" szempontjából érdekes, 110V-nál jóval kissebb az életveszély áramütés esetén. Érdekességként: a 70'-es, 80'-as években a japánoknál 100V volt a hálózati feszültség hasonló okokból. Nem tudom ma mi van, nem figyeltem rá, de akkor megérte nekik, mert nem takarékoskodtak a rézből készült vezetékekkel sem, nem alumínium meg acélt használtak, mint nálunk dívott/dívik manapság is itt-ott..
Viccesen, ha megráz, az EU szabvány hatásosabb.[ Szerkesztve ]
-
toza
senior tag
hogy hivjak ezeket a kapcsolokat?!?(angolul) az egyik oldalon 3,masikon 2 labura gondolok.. fekete pottyel kozepen!!!!
es hol tok venni olcson?! es hogy kell oket felforrasztani nem tul kis feju forraszto cuccal!? lecci! letort a power gomb alol laptopon! mokas!!!
lecci lecci!
-
Shono
aktív tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hyperspace #18504 üzenetére
Vagy Cfos.
-
Peetry
senior tag
válasz
hyperspace #18504 üzenetére
netlimiter
-
Shono
aktív tag
Üdv!
Azt próbálom megfejteni, hogy melyik "áram" a hatásosabb: az USA vagy az EU szabvány (110V@60Hz vagy 230V@50Hz)?
Sejtem integrálni kéne a kettőt, hogy a végzett munkát megkapjam, de mit és hogyan?
P(t) = [(U0*I0)/2] [cos(fi) + cos(2wt + fi)]egy link is elég, ha felfogható
THX
-
hyperspace
őstag
szerk: ketszer kuldte el.
[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
sziasztok PH-rajongok!
egy pici, de szamomra nagyon hasznos programot keresek. a netsebbeseget szeretnem korlatozni, egeszen pontosan a feltoltest. nem egy letoltoprogramon keresztul, hanem egy olyat keresek, ami az egesz gepem feltolteset korlatozza. a valaszokat elore koszonom!
-
Molti
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Sharkoon Rapid-Case 3.5" eSATA külső rack. 2 gépen használom, az egyik egy nem mai darab noti xp-vel, amin tökéletesen működik (usb-n), a másik egy pc win7-tel (ugyancsak usb-n van csatizva), ami állandóan ledobja pár sec-re, ami bőven elég ahhoz hogy ne lehessen filmet/sorozatot nézni róla.
Mi lehet a probléma?
Ami még fontos lehet a pc-ben egy Gigabyte GA-P55A-UD3 lap van.
-
Peetry
senior tag
válasz
hekkerman #18501 üzenetére
a mappa és könyvtármegosztás ugyanúgy megy tudtommal. A megosztott mappára kell jogot adni filerendszer szinten is mindenkinek, és a megsoztásnál is mindenkinek, hogy elérd. Lehet kell hozzá a guest, jelszó nélküli megosztást még nem probáltam. Ha ugyanaz a host gépen a user/pw mint a kliensen akkor nem kér jelszót, mert alapból próbálkozik a kliens a sajátjával. mondjuk egy jelszó bepötyögése nem nagy cucc szerintem.
másik lehetőség ha behúzod a public share könyvtárba, mert az alapból mindenkinek elérhető ha be van kapcsolva a megosztás engedélyezése. -
hekkerman
tag
válasz
Peetry #18483 üzenetére
akkor ez így pont nemigaz. de én úgy tudtam csak megoldani, hogy win7ben létrehoztam mégegy felhasználót, és ahhoz csatoltam a hálózati meghajtót az xp-s gépen. máshogy nem tudtam összehozni, pedig nekem úgy kellene, hogy ne legyen több felhasználó, próbáltam a megosztásnál kikapcsolni, hogy ne kérjen jelszót, meg végül minden ilyesmit kikapcsoltam, tűzfaltól kezdve mindent, és akkor se láttam a win7-es meghajtókat, csak a megosztott mappákat.
Ezért mondtam, hogy xp-ről egyszerűen megy, fordítva akkor bonyolultabb. Legalábbis nálam nem működik
Viszont jah, kábel kell hozzá, főleg ha netán mindkettő gigabites, akkor csak úgy pörögDe itteni laptop 100-as ami olyan 11,5 körül szokott menni. (filmeket szoktam ide-oda rakosgatni)
Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple Watch
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD