Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Video digitalizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
adyh
tag
Megtudja valaki mondani, hogy ez a hiba azonosító mit takar?:
0x4001100200001005
(Hp 6720s -Vista Basic) -
pitbull93
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy Noctua NH-D14 -es processzorhűtő és Corsair Dominator TR3X 3x2GB DDR3 1600 Mhz RAM-tól és egyéb dolgoktól elfér a processzorhűtő???Köszi előre segítséget!Üdv
-
whited
addikt
hy
foly kékhalált kapok
valami
DRIVER_SQL vagy ilyesmit ir ki
a win keresett megoldást a problémára és ezt akarja leszedetni velem.
mit tegyek?
[link] -
-
Imco
őstag
Hol? Belső háló? Net? Fix ip?
Elvileg kihuzod a modemet és vissza pár sec. után és már új a cim.
Parancssorbol ipconfig /renew ha biztosra akarsz menni a renew elött egy release-t is nyomhatsz. Ha valami szolgáltatót / pl. rapidshare/ akarsz kijátszani akkor a sütiket is töröld.Szerintem...
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
IP-t hogyan tudnék váltani? Valami program van rá?
-
lizakattila
senior tag
válasz
pityaa23 #1082 üzenetére
Nah ezt most csak emlékezetből írom.
Van egy file C:\WINDOWS\system32\rasphone.exe. Mindtha úgy emlékeznék, hogy ez végzi a csatlakozást. Egy próbát megér, hogy ezt berakod indítópultba. Azt hiszem nekem régen így sikerült ezt megoldani.
De mondom, ez régen volt és nem is vagyok 100%-ig biztos benne, úgyhogy bocs, ha hülyeséget írtam.
A legegyszerűbb beszerezni egy olcsó routert és akkor meg van oldva minden. -
^^|CC|^^
tag
válasz
pityaa23 #1078 üzenetére
ezután már én is érdeklődtem, de csak ilyen válaszokat találtam:
Az IE beállítások hálózati kapcsolatoknál be lehet állítani, hogy automatikus tárcsázás. No most nekem pl. a skype (vagy másnak az msn) automatikusan indul induláskor és jelentkezne be. Ezt érzékelve a windows automatikusan tárcsáz. Akiknek adsl vagy ehhez hasonló van, így állítsák be és működő képes...
mod.: progit még nem igen találtam hozzá..
[ Szerkesztve ]
-
drachos
tag
Nem, nem volt memóriahiba, mint kiderült, ez egy marha hosszú történet, a lényeg, hogy ez megoldódott, és a memória biztos nem hibás, mivel már visszavittem, és az importőr letesztelte, meg én is egyébként (amíg BIOS-ban nem állítgattam, addig volt memóriahiba memtestel).
A tápot akcióban vettem egy gigabyte házzal, és egy 10 000 Ft-os 460W-os táp van benne, ha jól emlékszem, superb. -
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Adsl-em van és mindig rá kell csatlakozni a netre. Egy olyan programot keresnék, amivel be lehetne rakni a windows elindulásakor a programok közé, hogy ez is autómatikusan elinduljon.
Vmi ötlet?
üdv pityaa23
-
moha21
veterán
-
drachos
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a gépem minden bootolásnál először nem igazán sikerül normálisan elindulnia a win7-nek. Vagy már a login screennél is meghal, vagy betölt win, de pl aero nincs, is hibaüzenettel indul (és persze használhatatlan is az OS), és ezen az újraindítás sem segít, ki kell kapcsolni, majd újra bekapcsolni, és akkor jó lesz. Ha csak újraindítok, egy kis időt elakad amikor nézi a HDD/ODD -ket a POST-nál, nézi 1-2 mp-et, és utána pörgeti fel a második vinyót, és ismeri fel azt. Ebből arra következtetek, hogy esetleg valami az alaplap SATA kezelésével lehet, vagy esetleg a HDD-vel?
Második boot után már minden megy tökéletesen, és megy is órákon át, amíg ki nem kapcsolom (nincsm ár memóriahiba).
Még annyi, hogy voltak memóriahibák korábban, ezért win7-et letöröltem, xp-t fel, majd win7-et is, de xp-t leszedtem, és persze utána viszlát MBR, szóval nem bootolt, próbáltam megoldani sima MBR repair-el, de csak az a módszer működött, hogy manuálisan másoltam be a C: gyökérkönyvtárba egy bootmgr file-t, ezután bootolt.
Mivel eredeti win7, és már másodszor telepítettem, azt hiszem 3madszor már nem tudom, ezért is ódzkodom a formattól. (Bár MSDNA-ról van, és már van is másik kódom, de nem akarom elhasználni egyből az összeset)Alaplap: MSI 770-C45
HDD: Samsung HD502H systemnek és HD103S adatnak
Proci: AMD X2 550 BE
továbbá van valami occó dvd író, talán NECÖtlet?
Januárban vettem a gépet, azóta soha nem működött még normálisan
Szóval nem is vagyok biztos, hogy format megoldaná, mert kezdem azt hinni, hogy hibás az alaplap. Memória volt tesztelve, CPU le lett cserélve, szóval... -
^^|CC|^^
tag
csáóóóó
lenne itt 2 Kingmax ramom..
az egyik 533as és 1gb a másik 800as és 2gbos...kérdés: működne együtt a kettő mindenféle gond nélkül...?
thx a válaszokat..
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Miként lehet beállítani, hogy a Picasa automatikusan érzékelje minden beállításnál ha időközben én valahová új képet tettem be?
-
paix
tag
Sziasztok!
Hallott már valaki usb-s passzív infravörös érzékelőről? Minél kisebb méretben kéne. Hol tudok ilyet beszerezni?
Előre is köszönöm!
-
sbazsi
veterán
Kingston 128 gb 30 usd, free shipping.
itt nekem valami nem kerek.
vélemény? -
Turul
tag
válasz
kételkedem #1064 üzenetére
Köszi, de sajna ez a mi fórumunkat nem indexelte.
-
kételkedem
addikt
A Fórumkeresővel is próbálkozhatsz!
-
moha21
veterán
válasz
RootRulez #1058 üzenetére
Nyugodtan rárakhatod, nálam régi codegyán táp floppy része is elbír 4 ampert, a 8 cm-es 12V-os ventilátorok 0,14 - 0, 3 ampert vesznek fel általában.
Nem fog kisebb fordulatszámon pörögni és nyugodtan rákötheted.
Ha azt szeretnéd kisebb fordulatszámon működjön akkor elé ellenállást kell beiktatni.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
superecneB #1059 üzenetére
Lehet táp is... vagy lap.
-
ANT
őstag
válasz
superecneB #1051 üzenetére
Ha AGP foglalat, akkor nézd meg, hogy a lap mit támogat (AGP 2x 4x 8x), és milyen a kártya?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Kókányolnék egyet itthon, de nem tom a floppy-s tácsatiban hogy mennek a feszültségek
Ugyanúgy van, mint molexben, hogy:
5V - piros
föld - fekete
12V - sárgaKöszi előre is!
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Adott egy laptop, egyik napról a másikra nem látja az Op. rendszer a processzor hőmérsékletét (bővebben:link)
Úgy tűnik, hogy hardveres a gond. Az érzékelő az alaplapon található, vagy a processzor adja az információt az alaplapnak? Én alaplapra tippelnék, de már semmiben nem vagyok biztos...
-
Turul
tag
Sziasztok! Elveszett egy komplett fórumunk, az összes hozzászólással. Teljesen visszahozhatatlanul. A Google által tárolt változatokból valamennyit sikerült megmenteni, de távolról sem az összeset. Van valakinek ötlete, hogy hol találok a Googlénál jobb webarchivumot?
-
superecneB
őstag
Adott egy régi gép, egyszer csak nem ad képet, vga-t leteszteltem egy másik gépben, nem működött, szereztem egy másik vga-t bedugtam a rendszerbe de még mindig se kép se hang. A ventik felpörögnek. Mi a legvalószínűbb? (Lap, cpu, vagy memo)
-
Medcomp
tag
válasz
localhost #1042 üzenetére
Megtaláltam végül.
A beszúrás menüben van egy "Kész modulok" gomb Outlookban és Wordben is, csak kicsit máshogy néznek ki. Ebbe előre gyártott sablonokat lehet berakni, és egy kattintással beilleszteni a szövegbe, és ezeket a mentett sablonokat kellett egyik gépről a másikra átvinnem.
Ha esetleg valakinek kellene, akkor XP alatt a "\Documents and Settings\Felhasználónévnév\Application Data\Microsoft\Templates" mappa tartalmazza Windows 7-nél pedig a "\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\Microsoft\Templates\" mappa tartalmazza .dotm kiterjesztésű fájlokban.
-
moha21
veterán
válasz
breiner #1041 üzenetére
Nekem Giga P31-em van realtek int. hangkártyával alaplai cucc feltelepítve lehet állítani a Hz-et persze nem egyenként.
(#1037) Medcomp: Nézd meg itt: c:\Document&Settings\Rendszergazda\Dokumentumok
Ha más felhasználói fiók van akkor ott nézd rendszergazda helyett! Ez XP nálam.
Nem tudom erre gondoltál -e modulok alatt[ Szerkesztve ]
-
breiner
aktív tag
Hello all.
Nincs a gigalapokhoz valami hangszín szabályzó program valami equalizer ahol én tudom állítani a Hz-ket? fontos lenne előre is köszi a választ. -
Zoli1222
őstag
-
Satyricon
addikt
Üdv skacok
Tegnap vettem egy Asus DRW-2014L1T Lightscribe írót használtan. Viszont semmi lemezt nem kaptam hozzá. Azt szeretném kérdezni, ha Lightscribes lemezt szeretnék gravírozni, milyen progi kell hozzá??? Légyszi írjatok, fontos lenne. Köszi
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Office 2007 hol tárolja az elmentett Kész modulokat? Át kéne vinnem egyik gépről a másikra őket, de sehol nem találom.
-
Aullah
tag
A másik egy a4tech. Nem raktam fel semmi driver-t
Logitechtől meg a setpoint van fenn (meg a gaming software a gamepadhoz). Semmi más.Viszont előtte meg az egyik gomb néha magától működött
És akkor görgő jó volt (fél éve).
Most a görgő szar és mindegyik gomb rendesen megy.Lehet kontakt hibás vagy valami?
-
Zoli1222
őstag
Tud vki vmit mondani a YUY2 codec-ről?
-
Lenry
félisten
válasz
NaNorbert #1019 üzenetére
80 vagy 90 foknál (steppingtől függ) fog bekapcsolni a hővédelme a procinak. úgyhogy tartsd az alatt
az az 50-55 fok terhelés alatt, vagy üresjáratban volt ennyi? ha terhelés alatt ennyi, akkor maradhat passzívban
ha üresjáratban, akkor meg mérj egy terheléses értéket, de szerintem a vége az lesz, hogy tedd vissza a ventit[ Szerkesztve ]
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok, egy kis helpet kérnék...
Ma vettem meg AeroCool Engine II házikóm, és az oldallapja plexi. A hátlapon lévő 12cm ventit az oldalába raktam hogy a procit hűtse. A cpu az egy Intel E6400 2800mhz ra huzva, fesz emelés nélkül.
A hütö rajta, Nexus HOC-9000. De erröl leszedtem a 12cm ventit és csak a csupasz borda hűti a procim.
De most 50 és 55 fok között található. Amíg volt rajta venti addig 45-nél megállt.Szerintetek Maradhat ebben a konstrukcióban vagy visza rakjam rá a ventilátort.
És meddig lehet ennek a processzor típusnak engedni a hőmérsékletét.? -
Aullah
tag
Sziasztok!
Gondoltam használom kicsit megint a kb fél éve nem használtam mx518am. Rádugtam usb-t a gépre.
Minden működik, kivéve a görgő... ilyet még nem láttamHiába scrollozok le fel, semmi. De ugyanakkor a másik egerem, ami szintén rá van dugva a gépre az meg működik rendesen.
Mit gondoltok mi a gond? -
krypton
senior tag
Sziasztok!
A 4890 vagy a 5770 éri meg jobban a pénzt ár/értékben?
-
sonykor
tag
Olyan weboldalakat be tudnátok linkelni amivel nagyobb fájlokat át lehet küldeni az interneten keresztül? Minimum 1 CD méretű fájlt kellene átküldeni.
Köszi.
-
Speeedfire
félisten
a múltkor írtam h nem tudok bejelentkezni imageshack-re
hát most kiderült h törölték az accomat, ennyit a szolgáltatóról
nem csináltam semmit ami a szabályzatba ütközne
még csak levelet sem küldtek h törölve lesznem tud valaki hasonló oldalt?
korlátlan gyors képfeltöltés, thumbnail képekkel? -
crazyzozy
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy van egy darab 2GB DDR3 1600MHz ramom,és kettő darab 1GB DDR3 1600MHz ramom. Ha ezeket együtt rakom össze akkor működik? Tudom hogy jobb lenne dualab két 2GB-os,de nincs másik 2GB-os, csak a két 1-s
-
Speeedfire
félisten
esetleg azt nem tudja valaki nekem megmondani h mi okozhatja a hibát?
freemail vagy mozilla thunderbird?
olykor megint elkezdi letölteni a leveleket a kiszolgálóról és ilyenkor mindenből 2 levél lesz
nem tudom h a pop3 miatt van-e vagy a mozilla miatt
kicsit idegesítő mikor elkezd kb 5000 levelet megint lehúzni a freemailről
gmail-nél nincs ilyen gond mert ott imap van -
adyh
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni ebben?
Köszi! -
Speeedfire
félisten
a hotmail nem támogatja az imap-ot?
létrehoztam 1 fiókot, de csak a pop3-at jelzi ki a mozilla
a pop3-al meg állandóan gondok vannak nálam mozilla alatt -
Amur
addikt
valami,valszeg beviteli eszköz,időnként betűberagadást produkál.ilyenkor ha szövegszerkesztőben vagyok akkor teleír mindent egyféle betűvel(ami nincs beragadva,sőt a billentyű lehúzása után is folyatja,de ugrál a menükben is emiatt).nem állandóan csinálja,de csökkentett módban is produkálja egy idő után,gamepad volt rádugva(2féle) amikor ilyet produkált,ezért gyanakszom erre,de mindkét darab müködik,és kicsi az esély rá hogy mindkettőn beragadt egy gom..
(elsőre m betüket utána j betűket generált valami).
Csökkentett módba lefutattam vírusellenőrzést is.negatív eredménnyel. -
stiggy
tag
Itthon nem használnám a WIFI-t, csak hotspotoknál neteznék vele.
-
stiggy
tag
Sziasztok!
Win7-es laptopon szeretném lehető legnagyobb biztonságban használni a WI-Fi-m. Szeretném jelszóval védeni, vagy akár teljesen elrejteni. Holt tudom ezt beállítani az oprendszerben? Vagy jobban járok egy külön programmal és ha igen, melyikkel?
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Milyen autót vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)