Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Koczka #41082 üzenetére
Már a telepítésnél? Akkor lehet, hogy NetFrame kell neki...? Bár ez nem valószínű... Eszközkezelőben nincs vmi felkiáltójeles HW? Directx 9c van fenn? A microsoft honlapjáról töltve? Esetleg próbáld meg másik vgaval, vagy driver nélkül... Nekem nincs más ötletem.
:Trunks: Vagy táp, vagy meleg. Szerintem más nagyon nem lehet... Esetleg vmi memtestet lefuttathatsz.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Koczka #35229 üzenetére
Hirtelen ennél jobbat nem tudok ajánlani:
Az Adobe Acrobat-ban megnyitott állományt exportálod jpg-be, vagy bmp-be, ezeket pedig könnyen át lehet tenni negatívba. Kipróbáltam... megy! Csak kell hozzá az Acrobat. A képfájlok kezelése már egyszerű, akár IrfanView-ben is. Sajnos oldalonként meg kell ismételni a műveleteket.
Biztos van egyszerűbb megoldás is. -
Probber
őstag
válasz
Koczka #22299 üzenetére
A Firefox-ot használsz, akkor a legegyszerűbb ha letöltöd hozzá a DownloadHelper kiegészítést. Nagyon egyszerű használni.
-
doc
nagyúr
elmeletileg megoldhato (a VirtualBox tud 3D gyorsitast, ha rakotsz ket USB-s egeret/billentyuzetet, elvileg meg tudod mondani a VBoxoknak hogy melyik melyiket hasznalja, meg ket monitort), de embertelen teljesitmeny kell hozza...
bar egy jo combos 4 magos procival meg lehet probalni alacsony felbontasban -
-
Geller72
veterán
Mappán jobb klikk-->Tulajdonságok-->Általános fül-->Alul attributumoknál speciálisra klikk-->És legalul: Tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében. Ez csak akkor aktív, ha a fiokod is jelszóval van védve.
Ha erre gondolsz. De vannak szoftverek, úgynevezett folder lock programok, vagy olyan progik, amik akár egy egést particiót védenek..úgy, hogy nem is látszanak..akár..de ez már egy másik téme..
.
Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest