Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Szevasztok!
Heroes 5 topikban jártam már, de ott már 2 hónapja nem fordult meg senki.
Szóval: elakadtam az 5. hadjárat első pályáján. Be kell védeni a tünde-territóriumot, asszem 5 garrison van. Easy-n kezdtem nyomni ezt a pályát, mert normalon a 2. roham levert, mint a huzat. Easy-n még nehezebbnek tűnik, ugyanis normalon az első rohamot hős nélkül, a garrisonnal vertem vissza. Itt már az első sem ment. A probléma a következő: elvileg egy démon-seregnek kéne spawn-olnia, miután sikeresen védekeztem. De nem történik semmi. A gép rettentő geci, csak akkor támad, ha elég gyengének találja a seregem. Különben rám se bagózik. A 2 erősebb seregemnek neki se kezd. Ha odaállok a garrisonhoz, egyből menekül a várába és kikapcsolja magát. 2-szer vertem meg a heaven sereget, de egy harmadik bunyót képtelen vagyok összehozni, mert mindig eliszkol, vagy leveri az "üres" végváraimat...
Olvastam, hogy ez egy bug, dehát nekem az 1.5-ös van telepítve, elvileg nem szabadna előfordulnia. Tiszta ideg vagyok, letelt 12 hónap és csak megy a sárdagasztás. (egyébként ezért utálom a körökre osztott játékokat, ezen a pályán pl. lehetetlen taktikázni, ha a gép érzi, hogy veszíthet, nekem se jön, ha kiteszem a lábam a határon túlra, mission failed. Keresi a gyenge pontjaimat, ha rám száll, és átcsoportosítok némi embert, megint elmenekül. a legidegesítőbb pálya amivel valaha dolgom volt stratégiai játékban)...Mit csináljak? Csíteljek és váltsak pályát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Battlefield 6
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Lexus, Toyota topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Path of Exile (ARPG)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest