Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

Szevasztok!

Heroes 5 topikban jártam már, de ott már 2 hónapja nem fordult meg senki.

Szóval: elakadtam az 5. hadjárat első pályáján. Be kell védeni a tünde-territóriumot, asszem 5 garrison van. Easy-n kezdtem nyomni ezt a pályát, mert normalon a 2. roham levert, mint a huzat. Easy-n még nehezebbnek tűnik, ugyanis normalon az első rohamot hős nélkül, a garrisonnal vertem vissza. Itt már az első sem ment. A probléma a következő: elvileg egy démon-seregnek kéne spawn-olnia, miután sikeresen védekeztem. De nem történik semmi. A gép rettentő geci, csak akkor támad, ha elég gyengének találja a seregem. Különben rám se bagózik. A 2 erősebb seregemnek neki se kezd. Ha odaállok a garrisonhoz, egyből menekül a várába és kikapcsolja magát. 2-szer vertem meg a heaven sereget, de egy harmadik bunyót képtelen vagyok összehozni, mert mindig eliszkol, vagy leveri az "üres" végváraimat...
    Olvastam, hogy ez egy bug, dehát nekem az 1.5-ös van telepítve, elvileg nem szabadna előfordulnia. Tiszta ideg vagyok, letelt 12 hónap és csak megy a sárdagasztás. (egyébként ezért utálom a körökre osztott játékokat, ezen a pályán pl. lehetetlen taktikázni, ha a gép érzi, hogy veszíthet, nekem se jön, ha kiteszem a lábam a határon túlra, mission failed. Keresi a gyenge pontjaimat, ha rám száll, és átcsoportosítok némi embert, megint elmenekül. a legidegesítőbb pálya amivel valaha dolgom volt stratégiai játékban)...

Mit csináljak? Csíteljek és váltsak pályát?

Új hozzászólás Aktív témák