- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz AMD Power #8809 üzenetére
Ha heroeshoz hasonló kell, vess egy pillantást a kings bounty sorozatra, vagy az eador: master of the broken worldre. Új játék meg az age of wonders, tudtommal az is korokre osztott hexás.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
dellfanboy
őstag
válasz AMD Power #5449 üzenetére
én igen
.
egyszerűen kva lassú (vagy csak én akarok gyorsba játszani), viszont h online és FB accal mukodik parádés.
tegnap kiléptem ma reggel meg be és lett plusz 230 fám... ennyit régebben szerintem 20-30 perc alatt simán össze lehetett hozni.neked mi a véleményed/tapasztalatod?
pozítiv h semmit se kellett telepítenem böngészőből fut szerintem melo időbe is rá lehet pillantani.de kibaszotttttt lasssssúúúúúúú
azon gondolkozik, hogy nekem jobban megéri játékélmény szempontjából megvenni a settlers 3-at és azzal játszani vagy más számomra hardcore RTS-t mert se ez se az aoe online nem hozott lázba...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
HaaS
addikt
válasz AMD Power #3400 üzenetére
! Hát... ha a szórakozás a lényeg, adj egy esélyt a SWINE-nak, magyar fejlesztésű realtime stratégia, én eltököltem vele anno. Jópofa játék.
Tudomásom szerint az angol/francia/német verzió lett ingyenes, a magyar verzió jogával nem rendelkezett a Stormregion. Pedig ebben a játékban tényleg úgy volt teljes a hangulat... esetleg próbáld magyarosítani vagy nemtom...
Itt egy link a free angol verzióhoz, ha érdekel. Francia szerverről 1700k körül jön nálam, 716MB a méret.szerk: Warcraftok? Gondolom azokat ismered/végigjátszottad...
[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
liba21
tag
válasz AMD Power #1844 üzenetére
Sokat vacilláltam rajta, hogy hol is tegyem fel a kérdésem, de mivel egy játéknál volt a hibajelenségem, így ezért gondoltam, hogy itt ebben a topikban kapok rá választ!
A topik tagok segítettek is, hogy a hiba a tápomba van, amit köszönök is nekik!
Tudom, innentől már át kellett volna mennem, hogy milyen tápot is vegyek (vagy hasonló) topikba, amiért elnézést is kérek, de csak közölni akartam velük, hogy igazuk volt és vettem új tápot, és így nyomhatom újra a kedvenc játékom!Gigabyte GA-EP35-DS3P (rev.2.1), Intel C2D E8400@3,0Ghz, Crucial Ballistix 2x1Gb 1066Mhz DDRII, Cooler Master Hyper TX2, Xpertvision 8800GT, 74GB-os 10000rpm WD Raptor (Western Digital WD740ADFD), Hitachi 80GB Sata II, Pioneer DVD író, LG CD író, Chieftec 550W táp, Samsung SyncMaster 971P TFT (S-PVA
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz AMD Power #1842 üzenetére
Tudom, hogy szereted Scootert, a játék német, nemcsak a nyelve a linken, a németek nagy hazafiak, a játék meg pont a Királynak való, de ha beteszed egy lemezét és úgy indulsz hentelni, jobb lesz a game, azért sok-sok óra alatt minden játékzene megunható, de ha Őt hallgatod nem lesz ilyen probléma.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- VoIP telefonálás
- World of Tanks - MMO
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest