- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
válasz Project: A #12261 üzenetére
AC-re teljesen jó a kontorller, magam is szívesebben játszottam úgy.
Jobb szeretem a billentyűzet+egér kombót, de nekem egyszerűen kényelmesebb volt.
Az én meglátásom, hogy autós és TPS játékokhoz kontroller, minden másra bill+egér. Nagy meglepetés volt számomra a Halo Wars, RTS kontrollerrel? Szinte jobb mint egérrel Azóta szívesen kísérletezek.(#12264) [oWn]f4te:
Bár működne kontrollerrel is. Kevés játék engedi.[ Szerkesztve ]
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Rebind keys.
Alapvetően egyszerűbb, mint vásárolgatni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
szupermacs
veterán
Könnyebb lesz vele. Ha van, akkor érdemes azzal elkezdeni. Ha nincs, akkor egy olcsóbbat is beszerezhetsz hozzá. Én évekig egy 2500 Ft-os Geniust használtam, ami kényelmesebb és jobb volt a 360-asnál.
-
eeXaa
addikt
...szerintem nem is kérdés... kimondott fps-en kívül, ahol nem eszenciális a villámgyors célzás, elég le tudja egyszerűsíteni a dolgokat... főleg kampány alatt... persze mindig akad ilyen olyan kivétel... de én pl. 80% ban kontrollert használok a játékoknál...
-
szupermacs
veterán
válasz Project: A #12255 üzenetére
AC-nál az egyetlen problémám a billnél csak annyi volt, hogy a játék nem azt mutatja milyen gombot nyomj, hanem azt, milyen akciót csinálj (a menüből neked kell kideríteni melyik akció melyik billhez van beállítva). Ez engem zavart, miközben kontrollerrel mutatja, hogy A, B, X, stb.
-
k-adi
nagyúr
válasz Project: A #12253 üzenetére
nekem semmi bajom nem volt billentyű + egérrel...
ugyanezt kérdezik FIFA-nál is... ott is elvagyok billentyű + egérrel... sokan meg kb lépni nem tudnak csak kontrollerrel... kinek ez kinek az
-
FehérHolló
veterán
-
wrongduke
aktív tag
válasz Project: A #12250 üzenetére
Starcraft: Brood War (ingyenes)
Starcraft 2 (Co-op)
Keep Talking And Nobody Explodes
Left 4 Dead
Borderlandsés még van sok [link]
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
VoidXs
nagyúr
válasz Project: A #12248 üzenetére
A Heroes-félékre gondolsz, vagy bármilyen műfaj ér?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz Project: A #12246 üzenetére
Nem.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
válasz Project: A #12242 üzenetére
The Elder Scrolls Online
Eve OnlinePénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szupermacs
veterán
válasz Project: A #12242 üzenetére
Metin 2!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Project: A #12236 üzenetére
Így hirtelen Magic Duels vagy War Thunder, ahogy előttem is írták.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Heavyrain
őstag
Gwent
-
laskr99
addikt
War Thunder
-
hitvanyalak
senior tag
A tankot sohasem próbáltam,de az Elder Scrolls Legends egy elég korrekt kártyás játék. Fillér nélkül lehet játszani és fejlődni.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
wrongduke
aktív tag
válasz Project: A #12222 üzenetére
Mobile Forces (video) vagy Unreal Tournament 2004? Esetleg még Frontlines Fuel of War, bár ez 2008 (video).
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz Project: A #12222 üzenetére
Nem 2005, de a többi megegyezik azzal amiket leírtál.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz Project: A #12219 üzenetére
Szívesen. Csak FreddyD miatt ismerem a Rossz PC Játékok Sorozatból.
-
szupermacs
veterán
válasz Project: A #12217 üzenetére
Ezt keresed. A film alapján készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Megoldások IBS/IBD-re
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest