- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Sharpnel87
csendes tag
Sziasztok!
Már a hajam tépem, de akkor sem tudom kideríteni hogy mi lehet a gond:
Nos, adott egy Asus M4A88TD-V EVO USB3 típusú alaplap, eddig tök jól ment (ati display driver + realtek audio driver minden)
Nemrég felfedeztem, hogy régi catalystal nem megy a crossfire a két HD5770 kártyával.
Tettem fel új catalyst, meghótt a hang.Újratelepítettem raid0 lemezre a windowst, hang még mindíg halott.
Próbáltam asus oldalán a drivereket, realtek oldalán a drivereket, mindegyikkel ugyan az a helyzet: szoftver szerint van jel, minden rendben, jelszintek változnak zene közben mintha lenne hang. Viszont csak éles sípolás és sistergés hallatszik.
Se front, se back panel audio nem működik.
Kivettem a két kártyát, mert állandóan ati hdmi audio akart használni már.
Szűz install másik oprendszer, ugyanez, szűz install ugyanaz az oprendszer, ugyan ez a hiba megint csak.Biosban minden rendben, bio reset is csináltam már kínomban az sem segített
Ha van valaki, aki tud valami okosat mondani, akkor szívesen hallgatom
Aktív témák
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest