Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz tobias40 #29599 üzenetére
Minden kamerának van saját apja azzal lehet letölteni, ha nem volt említve a dobozán vagy leírásában akkor lehet nem tud ilyet az a kamera
Ez a fícsör hogy ilyet tesz a felvételre a DDPai app sajátossága, bár lehet hogy van más gyártónak is megoldása mintha láttam volna másnál is
Amúgy megnéztem a alis linekt, sokat ne várj ettől a kamrától , nem megbántásból de lehet inkább pénzkidobás volt ez a kamra
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz tobias40 #29590 üzenetére
DDPai Z40
Előre 2592X1944
Hátra 1920X1080
1perces felvétel
Én mintha nem is láttam volna olyan opciót hogy be tudnám állítani hogy 3percet vegyen fel
Első kamera 146 800 640 bájt
Hátsó kamera 62 914 560 bájt
.mp4 rögzítNézd meg miben rögzít a tiéd lehet sima avi
Viszont appból wifin letöltve egybe szerkeszti a felvételeket és bármely ponttól kezdve 3percet le lehet tölteni, nem kell utólag összefűzni ha véletlen a történés folyamata pont perc határnál történne
És lehet csili vili dolgokat is rárakni a felvételre, ahogy itt látható(de elméletileg ennél több is kirakhat valahogy)De érdekes hogy 12GB szabad hely van most is a kártyán és elkezdte felülírni a régieket
Megnéztem most
128GB-os kártya
Előre 553fájl van ezek 1percesek 72.1GB, nem mind egy perc de szerintem tisztán megvan 545perc
Hátra 553fájl 32GB
545perc, 9óra 5perc körül van amit tud egy 128GB-os memóriakártyáraÉs ennél kameránál fontos a jobb memória kártya, mert egy rosszabb sebességű memóriakártya esetén van hogy másodpercek hiányoznak a felvételből, és ezt legegyszerűbben úgy lehet kiszűrni ha nem egyforma méretűek a felvételek
Memóriakártya
Én még jó áron tudtam venni 128GB-ost 3300Ft-ért [link](szeptemberbe) sajnos már nem kapható, és azóta feljebb csúsztak kicsit az árak
(ha innen akarnál rendelni lehet ez még működik[link] , fiókonként csak egyszer megy)Haggal nekem is van bajom nagyon érzékeny olyan zörgéseket is felvesz amit én meg se halok
Na meg ha hangosabb a zene akkor rezgés is produkál a kamera, csak akkor a felvétele is rezeg, lehet ez a felfogatójának a hibája majd megnézem nem e lötyög a helyén[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz tobias40 #29425 üzenetére
Szerintem nem sok értelme van az ilyen utólagos kameráknak, max csak akkor hogy a központi egérmozira(kijelzőre) van kötve
Amúgy aki nem tud tolatni az kamera ellenére is neki fog tolatni bárminek, ismerek ilyet, gyári kamera radar minden a kocsiba de azért neki tolat oszlopnak másik kocsinak.......
Amikkor szinte minden kocsiban van kamera és megtörténik a gond
Videó
[link][ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz tobias40 #29402 üzenetére
Ebben a hsz-ben látható milyen a tolatókamera kialakítása-bekötése.
Hol találok ilyen tolató kamerát nagyobb látószöggel és esetleg jobb minőségben.(az első az nagyon faxa! )
Nem szeretnék újra kábelezni semmit csak a toldónál széthúzni és összedugni az új kamerát.Lehet nincs ilyen,ezek a kis tolató kamerák ennyit tudnak és kész?
szerk: [link] ilyet találtam de ennek a bekötése nem tudom jó lenne-e az én rendszeremhez...:
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz tobias40 #29405 üzenetére
Általában elég annyi, ha azon, a felső sorban lévő nyelvi beállításon OK-t nyomsz, onnantól általában ténylegesen angolra áll, és attól kezdve nincs vi előtag a megnyitott termékoldalak url-je elején. Ha netán épp nem, dupla nyelvváltásra (pl. németre, majd angolra) biztosan megjavul.
Ha csak a másra használt szivargyújtó a gond, dögivel létezik elosztó, még USB töltővel, sőt, akár FM transmitterrel kombinálva is.
-
Degeczi
nagyúr
válasz tobias40 #29402 üzenetére
Azért látod ezt angolul, mert keveset tud lefordítani vietnámira az Ali. De amikor egy termékoldalon majd igen, lesz meglepetés... ezért érdemes visszakapcsolni angolra, és linkelés előtt figyelni, h ne ilyen nyelvi előtaggal kezdődjön, mert az átkapcsolja azoknál is, akik rákattintanak.
-
bul07
nagyúr
válasz tobias40 #29399 üzenetére
Azon a képen[link] nem látszik pontosan akkor ezek szerint fixre van kötve a vezetéke
Szétszedés nélkül akkor
Marad a ráforrasztás kívül, megkapargatni karcolni hogy könnyen ráforradjon és ráforrasztani vezetéket, bár ez azzal jár hogy utána már nem lehet bedugni rendes szivargyújtó ajzatbaVagy valakitől akinek tönkrement a kamrája megveszed a kábelét ami jó hozzá(vagy ali), úgy látom micro usb csatlakozós az az elterjedt, és egy másik szivargyújtó USB tápot bekötve a vett vezetékkel
Nem írtad hogy pontosan mire kel a kocsiba lévő gyári szivargyújtó csatlakozó
De ha mondjuk telefon töltésre akkor lehet ilyet is venni pl [link] (persze rá kell keresni melyik eladótól)Biztos van ilyenből olyan is ami tudja a USB csatakozón keresztül a gyors töltést
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tobias40 #29395 üzenetére
Ha azt a szettet kaptad ami a alin értékelésekben is látható, tehát adtak hozzá kit-et és szivargyújtó tápot is akkor két lehetőséged van
Ha nem kell a parkolómód akkor a kit-et kel bekötni a biztosíték táblába
Ha nem kel la parkoló mód akkor a szivargyújtó tápot kell bekötniBiztosíték táblába való bekötéshez kell ilyen kábel, példa [link] de itthon is kapható, kocsidnak és bekötési biztosítéknak megfelelőt(egyes kocsikba a biztosíték táblában is többfajta van használva)
És én nem létfontóságú dologra kötnémKit bekötéséhez kettő is, kell egy fix 12v meg kell egy kapcsolós ami csak gyújtásra kap (ha hülyeséget írtam volna majd javítanak),
A szivargyújtó tápos megoldásnál meg több lehetőség van
-(1)Bekötni egy lengő szivargyújtót a biztosíték táblába és abba beledugni a kamerához kapott szilvagyújtó tápot
pl [link],-(2)Másik ilyen megoldás csak kihagyva a lengő szivargyújtó csatlakozót, hogy a kamerához kapott szivargyújtó tápot szétkapni, és kábeleket ráforrasztva közvetlenül bekötni fent linkelt biztosítékos kábellel a biztosíték táblába, de nem is kell szétkapni hanem a érintkezőkre ráforrasztani majd leszigetelni
Ez véglegesebb megoldás meg mivel átalakítás is van a esetleges garanciáztatás is kérdéses
De akár egy másik szivargyújtó USB tápot is lehet venni azt bekötni, évek alatt biztos vettél párat és egyet fel lehet használni-(3)Venni egy USB tápot, pl valami ilyet [link], és ezt bekötni a biztosíték táblába az fent linkelt biztosítékos kábellel, és a kamera kábelét ebbe bedugni
De tud hogy régen ilyenből volt már itt hiba(2019-ben[link]), de amúgy 2018-óta nekem ilyennel van megoldva a kamera tápellátása (egy kis fogyasztású kamera)Amúgy ha a megbízhatóság a cél akkor 1-es vagy 2-es opció
Én mai fejemmel a 2-est csinálnám, olcsón vennék egy jó minőségű szivargyújtó tápod direkt erre a célra, és a érintkezőkre ráforrasztva beköttetném és abba dugnám bele a kamerát[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz tobias40 #29382 üzenetére
Vietnámi nyelvállító "vírus"tól mentes linkkel
Amúgy ha nem értesz hozzá, a praktikus a mellékelt szivargyújtó adaptert használnod, a legtöbb autón az csak gyújtásra ad feszültséget, ami jó (a legtöbb felhasználónak legalábbis nincs igénye akkumerítős folyamatos, parkolás alatt is üzemelő felvételre)
Ha mindenképpen a biztosítéktáblára szeretnéd, oda a legegyszerűbb biztosíték-adapterrel bekötni, de persze az autódban lévőkhöz illeszkedő méretűvel -
BBéci
legenda
-
nihill
őstag
válasz tobias40 #29335 üzenetére
Én nemrég cseréltem az enyémet és nekem is direktbe volt ragasztva nem fóliával. Azzal a aliexpresszes műanyag "feszegető készlettel" szedtem vissza a kamerát/ragasztót, nem sok maradt utána a szélvédőn és simán lejött kicsit megkapargatva a műanyaggal.
Új ragasztóm se volt hozzá, ezért fekete kétoldalúból vágtam akkorát amekkora kell, tökéletesen tart azóta is. -
sambenez
Topikgazda
válasz tobias40 #29333 üzenetére
Honnan akarod leszedni?
Azért van a fólia, hogy ahhoz ragaszd a tartót. A fólia meg simán levehető az üvegről.
Az üvegről pedig egy damillal tudod levágni a tartót, de olyat nem tudsz csinálni, hogy egyik nap egyik másik nap másik autóba teszed. Ahhoz tapadókorongos tartó kell. -
Pancsermeste
őstag
válasz tobias40 #29308 üzenetére
Éppen azért lenne ideális, mert zárt a kocsi hátulja, mégis tudod használni a visszapillantót.
Létezik amúgy direkt az autó márkának megfelelő Holder-es verzió is, amit csak felpattintasz a tükör gyári helyére (bár nem tudom, Docker-hez létezik-e, Renault-hoz van sokféle tartó).
Igaz, az már nem olcsó. Egy fullos cucc (holder, tükör monitor az első kamerával, hátsó kamera, video és tápkábel, hardwire kit, GPS modul) már 180 dollár.-= Pancsermeste® =-
-
sambenez
Topikgazda
válasz tobias40 #29311 üzenetére
Nem sokan vannak akik tolatókamerának használnak dashcamot. Még kevesebb olyan típus van ami erre egyáltalán használható.
Egy dolgot tudok mondani ebben a 10e ft-os árkategóriában nagy elvárásaid ne legyenek.
De én biztosan nem dashcamban látnám a tolatókamera megoldását, hanem célhardverben.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tobias40 #29308 üzenetére
Van olyan csomagja a tükrösnek ahol adnak hátsó kamerát is, így tükörben lévő kijelzőt lehet használni tolató kamera kijelzőnek
Mert autós kamerák nem erre vannak kitalálva, a kijelzőjük sokszor túl kicsi is, és nem is rakják ki a hátsó kamera képét, és nincsenek is látható helyre rakva mert az zavarná a kilátást.Bár ha jól tudom nincs is középső tükör a dokkerbe így arra nem tudod rárakni.
Amúgy tudlak sajnálni hogy ez a céges kocsi, nagyon kényelmetlen az ülése, legalábbis amit öcsém hajt annak nagyon, és már fémen is ül úgy szét van már menve az ülés párnázása
Öregecske már a gép nem az újabb kiadásokba tartozik az biztos[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
válasz tobias40 #29306 üzenetére
Szerintem neked egy tükrös kamera lenne ideális. - nem pont ez, mert ezt nem is ismerem, csak példának hoztam.
-= Pancsermeste® =-
-
Dolphine
addikt
válasz tobias40 #29304 üzenetére
Én jó pár éve egy autóvillamossági szerelőhöz mentem el, kértem tolatókamerát, mert radar már volt. Saját kijelzője is van. Viszont az összeg amit írtál elég karcsú! Szerintem dupplázd meg és akkor szereléssel együtt meg is van!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
imis
senior tag
válasz tobias40 #26263 üzenetére
sajnos a tartó a meleg miatt eldeformálódott a szélvédőn, 10 ezer egy gps-s tartó.
az a118-c-t azért szerettem, mert a "RegistratorViewer"-rel térképre tette a videót és így pontosan követhető volt. 70mai ezt nem tudja, de a gps is bizonytalan volt az érintkezési hibák miatt (ez típushibája). Nem tudom melyik kamera tud még ilyen térképes videót.
A gps nekem jól jött amikor belefutok trafiba, hogy visszanézzem a sebességem. Én a 70mai m500-at nézegettem, a 70mai pro-nál hasznos volt a hangvezérlés. Egy vagyont nem költenék újra, de jó lenne térképen látni és pl hangvezérléssel menteni a videót, hogy ne kelljen a kamerához nyúlni és az sem baj ha megbízható. -
simonjoe
őstag
válasz tobias40 #25629 üzenetére
A márkaszerviz és a szakszerviz nagyon nem azonos! Továbbá egy márkaszerviz sem vállal garanciát egy "komponens-kiegészítő" beépítésére ami nem gyári tartozéka az autónak. Erre jobb helyeken fel is hívják a figyelmet. Szóval akkor miről is beszélünk, milyen garancia???
Joe
-
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz tobias40 #19530 üzenetére
Lehet írtam már itt vagy más autós fórumba
Nem szóbeszédből
Egyik barátom meséli hogy, ment sávot váltott lámpa előtt, a lámpa pirosra váltott, fékezett, és hátulról nekimentek, másik fél nem ismerte el mert szerinte bevágott a sávba féktávolságon belül és ezért ment neki hátulról
Rendőrség miegymás
Mentünk dolgozni és az egyik kocsmáros meséli hogy egy falunk béli elé vágott lámpa előtt és hátulról nekiment
Nem tudtam mit tenni mindkettőnek csak helyeseltem hogy is lehettem volna foglalhattam volna állástÉs tudod mi lett a vége, rendőrség osztott felelősséget állapított meg, mindenki viselheti a saját kárát, nem voltak nagy károk lökhárító horpadás repedés, de akkor is
Milyen jó is lett volna ha lett volna kamera hátrafelé hogy nem váltott hirtelen sávot, bár mondjuk az is igaz hogy a másik kocsiban meg előre felé néző kellet volna
És ez csak arra hogy miért érdemes felszerelni már ha van, mert az még rosszabb érzés ha van de nincs felszerelve és kellene a hátsó kamerás felvétel bármilyen okból
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
Topikgazda
-
dethroner
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz tobias40 #19526 üzenetére
Amire az előre nézőt, kb annyira lehet hasznos is
[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
válasz tobias40 #19435 üzenetére
Én is a tükör mellé/mögé raktam. Kicsit nálam is benne vannak a fekete pöttyök, de forgalom szempontjából lényeges részt nem takar ki, nekem az többet ért hogy a lehető legkevésbé legyen szem előtt kívülről-belülről egyaránt.
Fóliával ugyan így jártam, felraktam, 5 perc múlva leesett, azóta fólia nélkül van fenn lassan fél éve. -
-
alexw801
senior tag
válasz tobias40 #17563 üzenetére
A Mazdába nézzél szépen be, a biztosíték tábla fedelét kinyitva, ott látod a biztosítékokat. Többféle méret létezik, a Toyotában a legkisebb van. A Homasitában kapható legkisebb mindenképpen belemegy a Toyota aljzatába is, csak kiáll belőle jelentősen.
Invertert itthon nem néztem.
A Pro kamera kétféle üzemmódja között az a különbség, hogy rezgésre vesz fel videót a parkoláskor saját beépített akkujával, kb. 24 óráig, azzal a táppal, amit javasoltam. A másik módon, másik (kínai) firmware-rel time lapse állandóan működik, ehhez kell olyan táp, amely az autó akkujából mindig ad áramot, erre linkelt Upo beszerzési forrást.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz tobias40 #17553 üzenetére
A Banggood-ra vannak pontjaim, engedményre. Mégis, ha jön a reklám tőlük, akkor megkutatom az Alit. Kis értékű dolog jöhet bárhonnan. A Gearbest és Banggood csak az áfa mentes szállítási módokkal célszerű, de leginkább pl. nov. 11 és nov. végén.
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Upo
addikt
válasz tobias40 #17535 üzenetére
Kb. annyira szakmunka mint a kiégett biztosítékot kicserélni. Biztosíték ki, adapterrel együtt vissza. A vezetéket meg az ajtókeret gumi alá rakva észrevétlenül fel lehet vezetni a tetőkárpit alá, és kész.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
alexw801
senior tag
válasz tobias40 #17527 üzenetére
Inverter, többféle USB dugóval és kábel hosszal:
https://www.aliexpress.com/item/32291111012.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dUvTUsL
Biztosíték táblába dugható leágazás, az autó adottságai szerint kiválasztva (Mini, mikro, stb.)én a szivargyújtó aljzat biztosítékának helyére dugom, azt a biztit bele ebbe, a második bizti 2A legyen, az megy az inverter felé, a bizti tábla fedél nem kerül vissza, az úgy is csak a tolvajnak segítene (az OBD táp bizti is meg van igazítva):
https://www.aliexpress.com/item/32918213257.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dUvTUsL
Akár ilyen konnektorokat is lehet használni:
https://www.aliexpress.com/item/4000348061072.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.30813d2bK6RqA5&s=p&ad_pvid=2020031006311580659757939680000060124_1&algo_pvid=1d2a1bff-86e4-4dd2-b1cd-3ea251ddf5b3&algo_expid=1d2a1bff-86e4-4dd2-b1cd-3ea251ddf5b3-7&btsid=0ab6f83a15838470746105482e7d48&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
Itthoni villanyszerelő boltban is vehető.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz tobias40 #17512 üzenetére
Újabban elől a PWR biztosítékról ágaztatom el, az elágazást pl. a Homasita árulja, Aliról olcsóbb és többféle a választék. Erre jön egy 12V/5V inverter, ára 3-10 dollár az Aliról, arról lóg a mikro USB dugó. A negatív tápvezeték egy villával egy test csavar alá megy. Az autóban ehhez semmit nem kell átalakítani, forrasztani. A vezetéket szépen körbe kell vinni rejtve, az autó adottságai szerint, én a Prius2 és Prius3 szerelését ismerem, vannak rá videók a YouTube-on.
Hátul hasonlóan, de vagy az ablaktörlő motornál gyújtás felkapcsoláskor megjelenő + vezetékre, vagy pl. a rendszám világításra (ekkor csak a világítással együtt fog működni) kapcsolom.
Én nem szeretem elölről hátra kábelezni a tápot, túl sok cirkusz.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz tobias40 #17503 üzenetére
Az nehéz. Leálltam az autóm gányolásával, ez túl jó ahhoz (Prius 2011 évjárat). A Dashcam nem gányolás, oda csak tápot kellett leágaztatni.
-
alexw801
senior tag
-
alexw801
senior tag
válasz tobias40 #17497 üzenetére
Hátul rosszabbak a felvételi viszonyok, ferde piszkos fűtőszálakkal ellátott üvegen keresztül megy. Azt csak tényleg biztonsági felvételként használnám, ha szükség lenne rá. Pl. követési táv. be nem tartás miatt, stb.
Az 1S fele annyiba került.
Fiamnak is azt tettünk hátra.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Gyulu25
tag
válasz tobias40 #17112 üzenetére
A Viofo-t GPS modullal és CPL szűrővel vettem 34-ért.
A 70mai pro Mo-ról 21190+1238(posta)+kb. 5000 (GPS modul)=több mint 27ezer (CPL nincs benne, lehet nincs is hozzá), így meg már minimális különbség. (Kínából lehet olcsóbb, azt nem néztem)
Persze megfoghatják a vámon a VIOFO-t, és máris 40 lesz belőle, de kiküszöbölhető akár ez is..Szóval igenis van értelme összehasonlítani, nem a banán a körtével esete... Sztem. De lapozhatunk.
-
Csápájev
őstag
válasz tobias40 #17107 üzenetére
Nem állítottam, hogy bárki azt mondta volna ne vegyek Viofot.
Azt mondtam, hogy a 70mai pro képe sajnos elég gyenge, ennél klasszisokkal jobb a viofo.
Aztán tőlem mindenki azt vesz,amit akar.
Ha egy szituációban nem látszik a rendszám vagy valami fontos dolog az többe lesz, mint 10 ezer forint,de hát ez már a te gondod. -
Beni2360
félisten
válasz tobias40 #17010 üzenetére
A Dashcam Viewer 3.3.2 nem ingyenes fizetős szoftver azért kéri a fizetést vagy a licenc kódot. Nekem litle kamerám van és ott más az fw.
Nekem a GPS navi mindent rögzít és mutat és az állandóan be van kapcsolva mivel az figyelmeztett ha túl léptem a megengedett sebesség határt 10%-kal. Nem kel a sebességmérőt állandóan figyelnem.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz tobias40 #17008 üzenetére
Visszanéztem a felvételt a Dashcam-ban és szépen mutatta a térképen merre jártam és írta a sebességet meg mindent. - Na most őszintén megfogtál mivel kezdő vagyok nem tudom miről írtál? Milyen térképen stb.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz tobias40 #16998 üzenetére
1: Milyen rendszeren akarod megnézni, hogy L-lite kodecet-t kiván. Win7? Hiába töltötted le az be is kell állítani konfigurálni anélkül nem fog működni.
Nálam win 10-nél nem kért semmit.
2: GPS adatokat meg sebességet az alap fw csak menet közben amikor a telcsivel rácsatlakoztál fog látszani és menteni. Nálam itthon a szobában kipróbáltam.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz tobias40 #16917 üzenetére
Az a jobb ajánlat ami tartós és nem olcsóbb. Itt is egy ajánlat.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tigipuf
senior tag
válasz tobias40 #16848 üzenetére
128 GB-os kártyát megeszi?Gyári specben csak 64 GB-t ír.Nem találok 60 dodóért kártyával .
A topik összefoglaló meg 2 éves gyakorlatilag már használhatatlan.Köszi az infókat,bocsi de beleszerkesztettem .Furcsállom a gearbest-es árát ,általában drágább mint a BG,meg nálam felejtős amúgy is,gyakorlatilag nem nagyon volt olyan cucc ami problémamentesen jött volna meg tőlük(meg el se küldték )[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest