Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok,
A500-s-en az alábbi fw van
Fedélzeti kamera firmware verziója v1.5.27ww.2023.11 22Közel 1 éves aztán most láttam ajánlott újat. Szabad ezt telepíteni avagy maradjon a bevált régi?
-
-
petir
senior tag
válasz
sambenez #29317 üzenetére
Valóban csak a sok fehér papírt nincs hova tenni 😀
Ez a CPL filter ha nem túl drága vennék egyet úgy is kell vásárolnom még talpat mert a szélvédő cserélve lesz lassan a kavicsok miatt...Tudnátok ajánlani jó minőségű ilyet tapit amire a kamera megy? Meg filtert.
Lehet aliexpress is magyar shop is csak jó legyen
(#29316) bul07 válasza
Ez amúgy nem rossz ötlet ki fogom próbálni mert a kamerát minél feljebb tekerem annál egyenesebb képet ad amúgy mármint nem ilyen halszem effekt..
Csak ebben az esetben ugrik a kábelezés munkája jó órán át sz*patott a sok műanyag -
petir
senior tag
Köszi szépen meg is vettem!
Be is szereltem be is állítottam. Egy kis aprócska csalódás ért ugyanis iszonyú tükröződést tapasztam. Alapból is tükröződik a műszerfal a szélvédőn ezért is van rajta a mappataró de most konkrétan az esti felvételen látszik az egész középső konzol ,gyújtáskulcs,minden... a mappatartót azért szoktam odatenni , hogy ne tükröződjön annyira hat most a felvételen latszik...🙁
Típus : 70mai Dash Cam Pro Plus+
Auto : VW Transporter T6 ( dobozos )Kamera közepén van a tükör helyén , gondoltam hogy kiteszem a szélvédő jobb szélére de ott nem töröl az ablaktörlő szóval az nem jó.. bal oldalra nem szeretném mert ott úgy érzem zavarna.
Létezik valami megoldás a problémára ?
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Hozott a Jézuska egy A500S Plus-t.
Szükségem lesz egy memória kártyára ebben szeretném a segítségeteket kérni. Napi minimum 4-5 óra autózás van.. Milyen méretű illetve márkájú kártyát javasoltok?
Esetleg konkrét boltot is szívesen fogadok.Illetve lenne még egy kérdésem T6-os Transporterbe fogom beszerelni. Mivel kb az autópályán élek így a szélvédőn jelenleg 2 repedés és 6 felverődés van.
1. Gondolom az üvegre ragasztható kis matrica egyszer használatos hol tudok ilyet venni értelmes áron.
2. Repedések, kavicsnyomok mennyire láthatóak a felvételen ? Mennyire zavaróak a kamerának? Repedés a szélvédő oldalától kb 4 cm-re van és kifelé indult meg... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest