Hirdetés
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
imis
senior tag
válasz
tobias40 #26263 üzenetére
sajnos a tartó a meleg miatt eldeformálódott a szélvédőn, 10 ezer egy gps-s tartó.
az a118-c-t azért szerettem, mert a "RegistratorViewer"-rel térképre tette a videót és így pontosan követhető volt. 70mai ezt nem tudja, de a gps is bizonytalan volt az érintkezési hibák miatt (ez típushibája). Nem tudom melyik kamera tud még ilyen térképes videót.
A gps nekem jól jött amikor belefutok trafiba, hogy visszanézzem a sebességem. Én a 70mai m500-at nézegettem, a 70mai pro-nál hasznos volt a hangvezérlés. Egy vagyont nem költenék újra, de jó lenne térképen látni és pl hangvezérléssel menteni a videót, hogy ne kelljen a kamerához nyúlni és az sem baj ha megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest