Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

válasz Graphics #9850 üzenetére

Sajna tényleg nem fér bele seperc utómunka sem.
    Ezt igazából nem értem. Azt írtad hogy amúgyis bemásolod a gépre. Annyi, hogy 1 fájl helyett 10-et jelölsz ki a szoftverben, aztán egybemásolja. Nem tudom mennyire gyorsan egerezel, ha elég lassú vagy akkor 10 másodperc plusz idő. Ha ez nem fér bele, akkor tényleg nem tudok segíteni.

Amit a másikban írsz, az inkább sportkamera jellegű, abból van wifis (lehet hogy BT is, de ami nekem volt sony azt wifin lehetett telefonról kezelni). Vagy még kis kézikamerában láttam olyant ami még online streamelést is tud (jvc, panasonic), optikájuk és stabilizátoruk nyilván az autós kamerás mezőny fölött van, viszont a látószöge szűk, és a mérete miatt nem praktikus az autóban.
    Mobilnet amúgy minek kellene bele? 5 gigát akarnál rajta feltölteni? Borotvát és hidegélelmet akkor készíts magadnak. Apróbb dolgoknak meg szerintem elég a telóról a hotspot, ha már úgyis van wifi a kamerában. A BT sem gyakori szerintem, NFC-t előbb tesznek bele, az viszont ha nem fixen az autóban van használva akkor kimondottan praktikus, pár nfc matricával pillanat alatt beáll a megfelelő konfigurációra.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák