- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
maroni
aktív tag
Sziasztok nem nagy üzlet, de hátsó 70 mai 20,59 -5%kupon: [link]
-
CHIPman
nagyúr
A sima "henger" 70mai kapott egy modellfrissítést, Banggood preorderben most 36,99$.
A leírásban kiemelve a különbségek, bár nekem nem mond semmit. -
lcdtv
tag
köszönöm a válaszokat. Akkor nem aggódom.
-
lcdtv
tag
VIOFO kameránál a 3m ragasztó mennyire tartós?
-
Peetry
senior tag
Sziasztok
Yi Dash Cam vs Yi Ultra Dash Cam között mi a különbség? Melyiket éri meg jobban?
Illetve itthon hardwire bekötéshez kitet hol lehet vásárolni? Googleval eddig nem sikerült találnom.köszi előre is a segítséget
-
cscope
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
A következő kérdésem lenne, a véleményetekre vagyok kíváncsi. Két kamera közűl nem tudok választani. Az egyik a Navitel R200 a másik a Navitel R400. Hozzászólásotokat és kategóriájában a javaslatotokat szívesen meghallgatnám. Esetleg összehasonlító eredeti videó (MOV-ban), ha van sokat jelentene. Előre is köszönöm. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #15835 üzenetére
Kínai webshop árakat néztem, az A119 v2 GPS-es verziója kuponnal 1 dollárral drágább EU raktárból, mint az AZDome kuponnal Kínából, ezért írtam, hogy az ár kb. azonos.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Sh@dowMAN007 #15833 üzenetére
Miért jó ez? Ránézésre a kép hasonló, az ár is, a név nem akkora, mint a Viofo, és abszolút nem esztétikus.
-
Sh@dowMAN007
tag
Nem is olyan rossz ez az Azdome.
Viofo 119 vs Azdome GS63H
-
holderes
tag
-
Ciccuka
veterán
válasz
Dr. Gonzο #15827 üzenetére
Memóriakártyáknak nem igazán jó, ha formázgatod. Az a legjobb, ha a gyárilag megformázott állapotában van használva.
Esetleg SD Memory Card Formatter-el formázni (védett szektorra vigyáz, itt lehet a gyártói optimalizáció, ami a komplabilitásért is felel), de csak ha feltétlenül szükséges, de én ezt se javaslom (általában így is csökken a sebesség a gyári állapothoz képest).
Az adott készülékbe pedig csak akkor (saját menüjében) célszerű formázni, ha másképp nem fogadja el a kártyát!
-
Cyrin
addikt
A Yi Dashcam-hoz ugye nem adnak memóriakártyát a xiaomi.hu-nál, hanem azt külön kell rendelni?
64 Gb-os kártyára mennyi felvételi idő fér? -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
sirGalahad #15824 üzenetére
"SD kártya formázást kér."
És leformáztad?
Valahol olvastam, hogy x havonta formázni kell. Egyszer velem is problémázott, leformáztam, azóta ismét minden rendben. -
válasz
sirGalahad #15824 üzenetére
Nekem is ilyesmi jelenséggel tett tönkre 2 db high endurance kártyát. (70mai Pro)
Jobb ötletem nem lévén szivargyújtó helyett egy 10 ezer mhA-s power bankról üzemeltetem. Aztalán"egyenletesebb" szuflát ad neki. A power bankot meg csak álló autónál töltöm úgy, hogy akkor a kamerát lehúzom róla.
Egyenlőre így jónak néz ki... (kopp-kopp-kopp)Dátumot nekem csak akkor szokott felejteni, ha pár napig (hétvége) nem használom (az autót) és nincs bekapcsolva.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Xiaomi Yi menetrögzítő kamerába még a 64GB-os microSD-t bele lehet rakni? Illetve van valami különbség a microSDHC illetve microSDXC között? Azon kívül hogy elvileg 32GB fölött már microSDXC van csak? A Yi-be attól függetlenül fog működni? Köszönöm!
-
sirGalahad
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség... Van nekem egy 70mai kamerám (EBAY származék), tavaly december óta rendesen működött de mostanában megőrült... ki-be kapcsol , menet közben leáll (ha szivargyújtóból kihúzom újraindul) , SD kártya formázást kér. Lecseréltem a szivargyújtó USB csatlakozót, most úgy néz ki minden rendben, kivéve a dátum!!!
Az minden indításnál stabilan beáll 2018.01.01-re... hiába szinkronizálom a telefonnal nem tárolja el a beállításokat.
Van valakinek erre valami ötlet, okosság, hogyan lehet ezt megoldani vagy "kuka"?Gondolom így ha neadjisten szükség lenne a felvételre nem sokra megyek vele a hivatalos szerveknél!?
-
CHIPman
nagyúr
Egyébként Banggoodon van új EU-n belüli szállítás, így a 70mai pro és a Viofo A119 v2 (meg minden más, ami EU raktárban is kapható), elhozható az eddigieknél kb. 6$-ral olcsóbban.
-
rozsi71
tag
Röviden leírom a tapasztalataimat a YI dash cam-ról. Május 31-én vettem egyet az Edigitalnál, majd két nap múlva csere következett. A második sem volt jó, azt is három napon belül cserélni kellett. A harmadik kicsit tovább bírta, két hét után került szervizbe. Kaptam csereutalványt, tehát a harmadik is kuka.... Kíváncsi leszek a negyedikre, vajon hogy fog működni ezek után. Ahogy olvasom a fórumot, egyedül vagyok, mert mindenki dicséri, de nekem valahogy nincs szerencsém a YI-vel.
Nem szapulom a márkát, csak információ gyanánt írtam le ezeket. -
Komi28
senior tag
Valahol kilehet kapcsolni, hogy a felvételen ne legen látható a 70mai felirat?
-
nagyfejü
őstag
sziasztok!
Mi a különbség a xiaomi 70mai és a pro változat között?
üdv
-
O.CS
aktív tag
A Xiaomi 70mai kamerához lehet külön venni olyan fóliát ami a felragasztáshoz kell?
-
O.CS
aktív tag
A hangot éredemes lilapcsolni a felvételnél?Gondolom akkor kisebb lesz a fájl, nem?
-
válasz
CHIPman #15793 üzenetére
Munkából hazafelé megnéztem jobban a kamera felszerelését.
Megpróbálkozok a javaslatoddal: rendeltem egy OLAFadapter párt fekete színben, mivel a tükör felső széle fölött elférhet, hiszen a jelenlegi csatlakozás is ott van.
Ha majd megjött, beszámolok, hogy működik-e a kamerával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mercedes topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest