-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITI-san
tag
válasz sodokan #13000 üzenetére
Szia!
A Viofo A119S ben van olyan beállítás hogy GPS stamp. Ott lehet be ill. kapcsolni. Az is be tudod, hogy kmh vagy mph de azt máshol. YouTube on találtam menu settings videót. A 70 mai nem rossz de lényeges különbség van a Viofo javára. Két külön kamerát sokan használnak. Főleg hogy van Yi dash cam - od. Az mehet hátra. Ott a rögzítés lehet csak trükkös de megoldható gondolom. Viofo A129, A119 V2, vagy A119S jó választás előre. A Yi mirror dash cam nem ismerős itt az oldalon. Akkor már inkább A129 duot vennék,de az prájszosabbb.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
-
bul07
nagyúr
Én gondolkoztam ezen és szerintem simán jó lehet egy tabletre való fólia is mondjuk egy 5-6"-ra való
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
-
Megjött a memória kártya, gondoltam kipróbálom a 70mait. Rákapcsolódok a wifijére, de az app nem látja a kamerát, ismeretlen wifit ir. A múltkor gond nélkül ment...
Hogy lehet resetelni a kamerát? Appot már újratelepítettem, semmi hatása.
update: formztam az sd-t, 3x bekapcs, illetve megvolt a reset 5x bekapcs megnyomva. most se jo[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
bul07
nagyúr
válasz Victoryus #13061 üzenetére
Manual (pdf)
A kábel csatlakozással egy vonalba van egy kis lyuk az a reset gomb, nem tudom mennyi ideig kell nyomva tartani
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Qtya123
őstag
Ma meg is érkezett az ebayről a G1W-CB kamerám. Igencsak gyors volt a posta és a vámmal sem volt gond. Most még a 32 GB-os Samsung EVO+ kártyára várok.
Megpróbáltam egy régi 1 GB-os kártyával felvételt készíteni, de azt írta, hogy nem jó a fájlrendszer, ami rajta van (FAT volt rajta). Megpróbáltam formázni a kamera menüjéből, de nem csinált semmit, csak megállt ott, hogy Please waiting. Aztán formáztam laptopon exFAT-ra, úgy fel sem ismerte. Milyen fájlrendszereket fogad el ez a kamera?
Az pozitívum, hogy nagyon hosszú autós töltőt adtak, viszont negatívum, hogy elég gagyi a töltő csatlakozása. Kicsit szorul is a szivargyújtóba. Szerintem később lecserélem a töltőt.
Ami szívfájdalom, hogy nem a tapadókorongos fejjel akartam rögzíteni, hanem a visszapillantóra csavarható konzollal, de ilyen kialakítású a tükröm:
Annyira laposan hajlik vissza a tartója, hogy nem fér be mögé a konzol, szóval marad a vergődés a tapadókorongossal.
Még annyi kérdésem lenne, hogy ezt a kondenzátoros változatot nyugodtan tárolhatom a kesztyűtartóban nyáron is? Nem öli meg az 50 fok?
[ Szerkesztve ]
-
ITI-san
tag
válasz Qtya123 #13065 üzenetére
Ez valahogy nem kerek. Szinte biztos hogy Fat-nak kell lennie. Milyen az az 1gb-os kártya? Milyen gyors? Min. Class 6 kell neki.
Lehet venni hozzá ragasztós tartót, talán az közelebb tudja vinni a szélvédőhöz. Levenni szerintem senki sem szokta. Nem életszerű. Nekem nem kell parkoló mód így letakarom a szélvédőt egy napvédővel. Menet közben pedig kap némi levegőt a szellőzőből. Ennyinek elégnek kell lennie.
Plusz rá van kötve az autó elektromos rendszerére, erről már sokat beszélgettünk itt. Nem kell szivargyújtó töltő hozzá.[ Szerkesztve ]
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
Qtya123
őstag
válasz ITI-san #13066 üzenetére
Akkor azért nem ment szerintem, mert ez egy elég régi kártya. Gondolom lassú hozzá. Toshiba SD-C01G a típusa.
Leszedni mindenképp le fogom a kamerát. Nem akarom, hogy valakinek olthatatlan vágya legyen arra, hogy elvigye és ezt egy féltéglával oldja meg.
[ Szerkesztve ]
-
Galahed
senior tag
Most 34% al olcsóbb a DDpai Mini 3 az Ali-n.
Beépitett eMMC-vel rendelkezik (32GB), kivehető a tartójából amelyhez a táp csatlakozik. Régóta kerestem ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
70Mai ma reggel pirosra váltott és kéri a kártya formázását, még nem volt időm bíbelődni vele de na ez így nem oké
-
bul07
nagyúr
válasz DIEGO15 #13071 üzenetére
Most leformáztam és megy rendesen a felvétel
Azt nem néztem meg hogy sérültek voltak e a felvételek, mert semmi fontos nem volt rajtukHát majd meglátjuk
-
Galahed
senior tag
válasz DIEGO15 #13075 üzenetére
Azért tetszik mert:
- Nekem fontos, hogy a talp (rögzitő avagy tartó) részben legyen a táp becsatlakozás, mivel igy ki tudom venni belőle villámgyorsan a kamerát és el tudom tenni. Volt még egy jelölt a NAVITEl r1000 -es mágnesesen cuppan fel a tartóba de az is 30e felett van...
- 1600P -s felvételi mód 30fps-el amit a beépített eMMC tárol.- ennek van előnye (gyorsabb irás, nincs SD error stb) hátránya is : csak 32GB) van akinek ez nem elég...
A viofo is 110USD körül van asszem... a GPS modullal még több és nincs kedvem örökké a tápkábelt ki-be húzkodni ha el akarom tenni a kamerát. -
nyikszi
őstag
válasz Galahed #13077 üzenetére
Néha ki lehet fogni az aprókon Viofot, én is itt vettem. Aztán valaki írt itt a topicban, hogy ilyet keres, neki is pont tudtam ajánlani itt a hardveraprón. Mivel enyém GPS-es, így abba megy a tápkábel és ha olyan helyen járok (pl. nyócker ), akkor kikapom és zsebre/táskába vágom.
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nagyúr
Találtam egy 16GB-os class 10-et itthon, holnap megpróbálok valami tesztfélét feltenni, de ultra szar az Mk3 focus kameraelhelyezés tekintetében, nem is fixáltam még le a helyét.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Sziasztok!
Sikerült az első reggelt felvenni, igaz a lencsevédőt fent felejtettem, így kicsit elmentünk a kék irányába
Akit érdekel, azzal szívesen megosztok pár darab felvételt, 3 percesek, 470mega körül van 3 perc. Esetleg egy gyors megosztó oldal is érdekel, ahova fel tudom tenniAddig is a véleményem: Tökjó, baromi egyszerűen lehet kezelni, gond nélkül vesz fel erre a class 10-es Toshiba kártyára, a szivargyújtó stabil, az usb foglalatok nem különben. A hátrányt maga a Focus képviseli az ordenáré nagy visszapillantó tükör mögötti műanyag takarókkal (ez a saját kamera és egyéb érzékelők helye sajnos). Még nem találtam ki hol legyen fixen, nagyon magasra nem tudom tenni, vagy akkor eltolva lesz bal oldalra. Na mind1... Felvétel szerintem szép, 1080p 60fps, rendszámok olvashatóak, az ég nem égett ki. Tetszik!
-
bul07
nagyúr
válasz Tsebacsi #13085 üzenetére
Olyan furcsa az ég
Mondjuk az első videóba 1:22-1:45 környékén, majd 1:51 vissza vált kékre az ég( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Ott azért csinálja, tényleg kiég, mert a fák miatt sok a sötét részlet, az ég pedig világos, és nem tud annyira kompenzálni. Szerintem ez az összes "sima" kamera sajátja, aztán persze a fene tudja, de a jelenség ezért van.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Tsebacsi #13088 üzenetére
Nem lehet hogyha több lenne a motorháztető ahogy nekem is ajánlották jobb lenne a kép minősége?
Mindjárt kimegyek a 70Mai felvételér tegnap szürkületi van
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha megnézed a többi videót, azokon nincs kiégve a kép, csak ott, mert nagyon kicsi területen van világos ég. Ez ilyen egyszerű, ha lenne motorháztetőm se lenne jobb. Nálad az volt a gond, hogy szinte teljesen nyílt úton mentél és az ég túl sok volt benne. Amúgy nem tudom feljebb tenni, ha szöget váltok, a műszerfalat néznénk a kép alján. Engem így is idegesít, hogy a műanyag elem belóg jobb oldalon, de csak akkor tudom eltüntetni ha lejjebb rakom a kamerát, akkor viszont félek hogy rossz lesz a szög, hazafelé ezt fogom tesztelni.
Ja és hazaúton már nem lesz rajta a kék lencsevédő fólia[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
válasz Tsebacsi #13082 üzenetére
A lencsevédő alatt a polárszürőre gondolsz vagy egyéb fóliára ?
Nekem Mondeo van, tükör alatt szintén takaró műanyag a szenzornak és sokat dilemáztam hova rakjam, de végül is nemes egyszerűséggel felfogattam a műanyag aljára, és azt mondom, hogy ott a tökéletes helye. Pont középen van és semmi nem lóg bele a képbe szélirányokból + nem feltünő, hogy fixen oda van szerelve, mert olyan első blikkre kívülről mintha a gyári dolgok része lenne.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
lehet, hogy nem a megfelelő helyre írok.
vásároltam egy ilyen kamerás visszapillantó tükröt, és hozzá egy ilyen tolató kamerát.
A problémám az, hogy a kamerához rca-t kaptam, de a tükörbe 4 pin jack megy, és sehol sem találok pinout-ot hozzá. Esetleg valami tipp, ötlet? Az eladó nem túl segítőkész.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
bul07
nagyúr
70Mai tegnapi felvételei
Kis piros lámpa áthajtás [link] , [link]
100-as tempó [link]
Kicsit sötétedik [link], [link]Nyers videók itt [link]
Hátttttttt
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Tsebacsi #13096 üzenetére
Nem meredek iszonyat nagy szélvédője van a Touranak , elég laposan
Ebben a hozzászólásomba van két kép
Kamera vagy 15-20cm-re van a szélvédő tetejétől és még akkor jön a többi, és a tükör így is takarja a kamerátAmúgy ez jött velem szembe hát nem tudom mindenki saját felelősségére
A118C - B40C [link]
€23.66( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Csorbi
addikt
válasz Tsebacsi #13096 üzenetére
Szerintem meg botrányos a minősége
Nem látszódnak a rendszámok normális, olvasható minőségben, kikockázva sem, ami talán az egyik legfontosabb dolog lenne. Oké, hogy a youtube ennyire tömörít, de a nyers videókon sem. És ez nagy baj.
Nézd meg ezt, Viofo A119-el vettem fel. [link]
Értem én hogy ez csak 10e Ft, de így ebben a formában (minőségben) szerintem lópikulát sem ér... -
bul07
nagyúr
válasz Csorbi #13099 üzenetére
8330Ft fizettem a 70Mai-ért
De biztos hogy még egyszer hibát dob készítek videót és kérek részleges visszatérítést
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest