Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
koanla #12068 üzenetére
Köszi. A két kamerához ezzel meg is győztél, hogy ritkán kell hozzányúlni. Igazából ezt nem látom mennyire önjáró a dolog, ha külön vannak, ha piszkálni kell akkor előny, ha egyben van a két kamera.
De a cél nyilván amúgy is az lenne, hogy ne kelljen piszkálni. Akkor ezek szerint ez megy a gyakorlatban is.Egyébként arra gondoltam én is, hogy veszek egyet és kipróbálom, utána jöhetne a másik. Ilyen szempontból is jó ha külön van. Bár hátra 70minutes-re is gondoltam, ott a kijelző nélküliség+telefonos vezérlés is passzol ebbe a dologba. És talán hátra a minőség, 130 fok is elég. Egyedül az akku kérdéses... előre viszont vmi jobb kellene, így a próba már annyira nem adja magát ha kétféle lenne.
Azt egyénként mindegyik kamera tudja, hogy ha áramot kap akkor bekapcsol automatikusan és nem kell nyomkorászni? Bár ez elég alap szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Biliárd és snooker topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest