Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Dr. Szilikát #8983 üzenetére
Úgy néz ki, hogy megoldódott. A nyíllal jelölt kis gyűrűt eddig nem cseréltem, mert nem volt ilyen méret, nem is tűnt elhasználtnak, esetleg kicsit keményebbnek a kelleténél.
De mint kiderült, belapult 1,2 mm-re, ami már kevés, mert a középső kis dugója síkban fekszik fel az elosztószelep felületére, így az erős rugó rányomja és szorosan tud zárni, majd amikor jön a nyomás, az egész dugattyút határozottan belöki.
Az elvékonyodott gumi miatt viszont kicsit ereszt az első tizedmásodpercekben, csak utána dugul el a nyomás hatására (önzáró effekt), ezért tudott egyébként normálisan működni a gép.
De a tisztítás rövid impulzusai már kifogtak rajta, ez a kis késleltetés pont meghiúsította a víz sikeres feltolását a kimenetre.
Pont az eredetihez hasonló méretet most sem találtam, de beraktam egy 2 mm vastag (8x4) puha gumigyűrűt, így nem csak működni kezdett, de egy tisztítási ciklus alatt még be is lapult a helyére, így most már nagyon jól fekszik síkba, de abból kicsit kiemelkedve.
Az eredeti lehet talán 7,5 x 4,5 x 1,5 vagy valami hasonló.
A nagyobbik fehér párost pedig visszaraktam az eredetit, mert azok nagyon jó minőségű, puha, kávéolajnak is ellenálló gumigyűrűk, míg én egyszerű fekete gépészeti O-gyűrűt raktam be, próbára.
A csepptálcába most már nem folyik víz az impulzusos szakaszban egyáltalán, csak előtte és utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest