Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Mindkettő hatóanyaga citromsav és tejsav, töménységben eltérő:
https://media.flixcar.com/f360cdn/Philips-3899078-ca6700_99_pss_.pdf
https://www.kaffeezentrale.de/media/pdf/Sicherheitsdatenblatt%20OROfix.pdf
Ha jól gyanítom, a tejsav segít a tiszta felület kialakításában.
Az ecetsavat szokták kárhoztatni a szilikongumi oldása miatt, vagy azért is, mert esetleg csak darabosra oldja a vízkövet. Vagy főleg ételecetnél még szaga is van.
-
biker
nagyúr
ha valaki kapszulásról automatára váltana, és érdekli egy odea giro, jelezzen

irodában egyedül maradtam, kb heti 2-3 kávé fogy, és macerásabb a tisztántartás minden kávé után, mint mikor napi 4-5 fogyott és kétnaponta kitakarítottuk utána.
Otthon van philips meg egy tartalék tassimo meg egy mokka, nem vinném haza, ide meg kellene valami nespresso vagy tassimo készülék. -
inf3rno
nagyúr
Hát közben megbeszéltük, hogy az a robotcsaj lesz.

Amúgy van peltier elemes megoldás a hűtésre, tök zajtalan, szerintem beépíthető egy mini hűtött tej vagy tejszín tartó is, ha valaki nagyon elvakult. Pont ez a jó DIY-ben, hogy csak fantázia kérdése, és minden megoldható. Ha meg van már prototípus és tőke, akkor akár tömeggyártásba is vihető további munkával. -
válasz
inf3rno
üzenetére
csak nem tudom ki fogja kivenni a tejet a hűtőből, a mézet hozzáadni ...
és utána vissza is pakolni
ezért nem foglalkoztat engem a smart kávéfőzők (1-2 típust már láttam ami telefonról indítható) ...
Illetve pár hónapjra reklámozzák az okos magas nyomású mosót... amit telefonról lehet állítani... ennek se tudom mi értelme mikor ott a pisztoly a kezembe
és azon is elég ha tudom állítani
-
zs198
aktív tag
Ahhh szuper!
Akkor a 0,25L -es felét elég beletölteni egy tisztításhoz?
A tömítéseket akkor nem eszi meg? -
inf3rno
nagyúr
Tejsav van benne, nagyjából ennyit lehet mondani róla. Én inkább vennék befőzéshez való citromsavat. A hatás ugyanaz, csak az por formájában van, nem ilyen flakonban, és nem 5000 Ft egy liter. [link] Max a kimérésnél kell figyelni, hogy mennyire legyen tömény. A tejsav még párolog is emlékeim szerint egy picit, ami nem tesz jót, ha beszippantod, bár az ecet sokkal durvább.
-
zs198
aktív tag
Valaki ismeri ezt a vízkőoldót?
[link]Philips/saeco expreliába kellene!
Kb. fele annyi, mint a gyári philips és 1L ! -
bbalika81
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem első automata gépemet egy DeLonghi ETAM 29.510 Autentica személyében. Nem ezt nézegettem, sőt nem is ezt a márkát, de az Auchan-ban fél áron volt mert kiállítási darab volt, nem tudtam ott hagyni

Akinek van tapasztalata erről a típusról, azt szívesen fogadnám (leginkább, hogy mire figyeljek, hogy hosszútávon működjön megfelelően).
Nem mai széria, de gondolom azért gyártják még, mert jó sikerült

Olvastam és már tapasztaltam is, hogy nagyon sok vizet fogyaszt a bekapcsoláskori előmelegítés/öblítéskor és a kikapcsoláskori öblítéskor, de ettől nagyobb bajom ne legyen
Még tesztelgetem, melyik örléssel, milyen hőfokon a legideállisabb számomra.
-
törölt tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Igazából van egy open source espresso machine nevű projekt, aminek épp egy Dedica az egyik hozzávalója.
Jó lenne egy hackelhető firmware-ű automata is, ami mechanikailag rendben van, sokáig lesz alkatrészellátottsága, elfér benne egy vezérlő. Raspberryvel meg lehetne oldani a vezérlést, programokat, (plusz) displayt, pid-et.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem megjött közben a DeLonghi EC 685 Dedica, igaz olcsó karos, nem automata, de egész jó espressot főz főleg ahhoz képest, ami volt. Olvastam a füzetében, hogy ehhez is lehet külön szűrőt és ioncserélőt venni, úgyhogy az lesz a következő meg persze egy kézi őrlő.
Jó lenne, ha össze lehetne úgy legózni a kávé főzőket, mint egy számítógépet vagy akár egy arduinos vagy RPI-s tetszőleges célú rendszert, és akkor milliós gépek helyett ki lehetne hozni párszázezerből ugyanazt. Igazából nem egy bonyolult dolog a vezérlése, egyedül a nyomásállóság, ami miatt nem feltétlen próbálkoznék ilyen DIY módszerekkel.
Esetleg van olyan kávé pörkölő manufaktúra vagy akár konkrét kávé, ami ajánlott, és érdemes lenne megpróbálni ezzel a géppel? Most egy Segafredoval próbáltam, és valami olyasmit szeretnék, ami kevésbé van megpörkölve, és inkább gyümölcsösebb.
-
-
törölt tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Tényleg, bár abban szén is van, meg mintha nem sóval aktivált lenne hanem sósavas.
Azt nem tudom még mi van az Oscar párnákban, bár az nekem nem vált be túlzottan, talán túl lassan lágyít, vagy nem kellő mértékben. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
üzenetére
Vagy szükséghelyzetben egy Tesco betétből is ki lehetne szedni a granulátumot.
Brita kancsóbetétet szedtem már szét, az is ilyen, illetve csereszabatos.
-
törölt tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Úgy néz ki ez a megoldás a Catlerhez, a forgalmazó nem árul tartozékokat, a szakszerviz Sage patront ajánlott, ami nem jó hozzá.
Kb. 1300-ért van online 1 liter kationos gyanta, ami regenerálható is. De lehet hogy van itt valami fizikai bolt is ahol árulnak ilyesmit. Ráér, de érdekes hogy mennyire nincs megoldva a szerviz, senki se keresi. Graefnél találtam szilikon kartömítést, az majd kelleni fog jövőre.
Az automatánál meg még nem tudom, most nem használom, csak egy ötlet hogy lehetne házilag fillérekért lágyítani a vizet.
-
törölt tag
Most kipróbáltam csapvízzel a karost, mivel gyárilag tartalmaz vízlágyító patront, ami egy évig jó házi használat esetén. Kicsit összetettebb ízeket hozott, mint eddig, túlzott óvatoskodás volt a kancsós lágy vizet használni.
Csak az zavar, hogy nem nagyon találok csere patront, viszont szét lehet szedni, elvileg tömény sóoldatban regenerálható a gyanta ami ebben a fajta vízszűrőben van, de találtam több helyen is vízlágyító gyantát, kilós kiszerelésben, gombokért. Szóval úgy tűnik áttérek csapvízre, remélem észre fogom venni amikor kimerül a gyanta.Automatánál is jó lenne ha szét lehetne szedni az AquaOptima szűrőt és lehetne cserélni csak a gyantát, tökre környezettudatosak lennénk, meg "kicsit" olcsóbb is lenne. Ebayen láttam utánöltő szetteket, egy doboz gyanta, kis tölcsér meg gumidugó, más helyen azt mondják ki kell fúrni a szűrőbetétet és ki kell rázni a régi gyantát, bele kell önteni az újat tölcsérrel, lezárni és kész. Ez a szett drága, szerintem egyszerűbb lehet házilag megoldani, ha van egy gumidugó, ahhoz igazodó méretű lyukat fúrni a szűrőn, venni vödrös olcsó élelmiszeripari lágyító gyantát, és utántölteni. Talán a kis tölcsér az egyetlen befektetés amit százforintos boltban be lehet szerezni.
(Fillérbaszó rovatunkat olvashatták) -
törölt tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Igen. Túl kemény vízzel a kávé is valahogy olyan, mint amikor túl sokáig áll a tea és fanyar lesz. Amikor kezd kimerülni a gyanta, akkor egyre mattabb, ízetlenebb, főleg a finomabb illatok tűnnek el.
Én nem vettem észre hirtelen átesést a víz lágyságában, egy patron három hét után már kezd gyengülni de csak lassan romlik a minősége. -
törölt tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Van itt egy cikk a vízlágyításról, nem tudom mennyire szakszerű.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Foszfátra csak anionokat tudnak cserélni, szóval ólmot biztosan nem, de elképzelhető, hogy kicsapódik vele az ólom. Karbonátot lehetne lecserélni foszfátra. Viszont közben utánaolvastam, hogy nem is ioncserélés elvén működik, hanem polifoszfátot adnak a vízhez, ami nem engedi kicsapódni a vízkövet, viszont a keménységet nem változtatja meg. Azért nem jó fogyasztani, mert felboríthatja a kalcium - foszfor arányt és hosszú távon emiatt csontritkulást okozhat. Régen nagy divat volt mosógépek elé bekötni, meg gondolom a Calgon és hasonló termékek is ezt tartalmazhatják.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
inf3rno
üzenetére
Ha jól rémlik, foszfátra a nehézfémeket, ólom stb. cserélik, ami eleve kisebb mennyiség, illetve nálunk amúgy sincs a hálózati vízben. Régen voltak ugyan ólomcsövek, mára lecserélődtek. Az amerikai piacon van szerepe olyan területeken, ahol ez még probléma.
A nátriumos és a H+ ionra cserélő van szokásban, legutóbbi infóim szerint. Ivóvízre főleg a H+, noha az automata gépek gyártói alkalmazzák a nátriumost is olyan konstrukcióban, hogy csak részlegesen vegye ki a Ca / Mg ionokat, mert ezek nélkül a kávé minősége nem vállalható szerintük. Vagy inkább tartanak a vásárlók "haragjától", hogy vacak kávét készít a gép és annak rossz vége lesz.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszi! Tényleg hidrogénes ahogy néztem, és még plusz szűrő is van benne. Én is veszek ilyet. Csak azért kérdeztem amúgy, mert van nátriumos ioncserélés is, és sokan azt használják, illetve van foszfátos is. Mindkettő valamennyire egészségtelen, a foszfátos kimondottan.
-
bigmasterg
addikt
Most első körben vettem a gépbe egy gyári patront amit a víztartályba lehet rakni. Kiderül ez ér e valamit, vagy még e mellé is érdemes lagyitott vizet hasznalni.
Tegnap kipróbáltam baba vízzel, de azzal hosszútávon nem lesz jo, mert minden ki és bekapcsolásnál öblit rendesen.Erdekes hogy sem ma reggel, sem délben nem sikerült elérni a tegnapi kávé ízt. Még játszani kell vele, belőni rendesen az örlőt és kávé mennyiséget. plusz alapból szerintem túl hosszút ad mindegyik kávé típusra.
-
inf3rno
nagyúr
Közben megint akcióztak valamit a karos DeLonghin, amit néztem, illetve a fehér olcsóbb is belőle, úgyhogy sikerült 55 pénzért megrendelni. Elvileg jövő hétfő vagy kedd magasságában már itt lesz.
Elég zavaros ez a MediaMarkt ajándék kártyás vásárlás. A fizetésnél le tudtam vonni 40-et és 15-öt írt fizetendőnek, de azon kívül minden levélben azt kaptam, hogy 55-öt kell fizetni. Remélem, hogy az utánvéten nem 55 lesz, mert akkor nem veszem át.
-
Toobee
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
BWT MG+ patron, inni is jó, meg a gépnek is.
-
törölt tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Sokan a Denkmit hal- és laborvizét isszák, mert jó akkumulátorokba.
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg
üzenetére
Tegnap rendeltem, ma meg is jött a DeLonghi ECAM 21.117.SB.
Első 5-6 kávé rögtön ment a csapba, ahogyan használati is írja, utána egynek még furcsa íze volt, de az utáni kettő már korrekt volt.
Szépen gyártja a pogácsákat, így ajándék proszívóval nem volt rossz deal.Vízzel kapcsolatosan mi a tapasztalat? Most a palackozott lágy víz felé hajlok, van ebből bevált?
-
Gaben360
senior tag
Próbáltátok már az AVX Café friss pörkölésű kávéit?
Én most rendeltem másodszor tőlük.
A múltkor valami Dolce Vita 80/20 blendet pár napos pörkölésűt, finom volt.
Most pedig Brazil Santos-t vettem, hát az nagyon bejön, olyan mintha étcsokit kortyolgatnál.
Árban nyílván nem Lidl/Aldi de finomak.Van választék bőven, gyorsan szállítanak.
125g-től a 10x1 kg kiszerelésig van minden. -
dethroner
veterán
Vásárláskor regisztráltam a gépet a philips weboldalán, ahol látszik a gép, a vásárlás ideje, számla stb. Csak azt nem találom, hogy mennyi garancia van még rá. Úgy emlékszem amikor vettem 3 évet írt a webshop, de most ez sehol sincs, plusz az új gépeknél már eleve 2 év világgaranciát ír.
Szóval, mit gondoltok, hol keressem a garanciaidőt? Számlán erről egy szó sincs, jótállási jegyet nem kaptam hozzá. -
Toobee
veterán
Szerintem most ezt az akciót is érdemes megfontolni.
DeLonghi ECAM 21.117.SB Eszpresszó kávéfőző, 1450W, 15 bar, 1.8 literes víztartály, Ezüst/Fekete ajándék DeLonghi XLM353.ADC álló porszívó, 21.6V, 350W, 30 perc üzemidő, 0.5L portartály, szürke
Így ha levonod a rúdporszívót, akkor kb 60e Ft-ra jön ki a gép. -
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Tudtok javasolni olyan kávéfőzőt ami darálja a kávét és úgy főzi le? felujitott is jó minél olcsóbb legyen.
Saeco Odea Giro-t néztem de hátha van olcsóbb is. -
dethroner
veterán
Philips webshophoz tud valaki a thankyou15-nél előnyösebb kuponkódot?
-
pgemil
aktív tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
2ofthem
üzenetére
Így látatlanban az átfolyásmérő is lehet gyanús:
https://prohardver.hu/tema/automata_kavegepek/hsz_3987-3987.html
Esetleg tömítés hibája miatt elmegy a víz.
#4034 pgemil
Öblítéskor az őrlemény helyét is víz tölti ki, de a maradék felfelé már nem tud távozni, hanem visszafolyik a csepptálcába.
-
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Van egy Philips automata kávéfőzőm, 2000-es széria.
Egy ideje ugyanazon beállítások mellett, mindig különböző adag kávét főz le, szinte sosincs két egyforma adag.
Mi lehet a probléma? Van-e valami megoldás amivel elkerülhetem a szervízt?Köszönöm előre is!
-
pgemil
aktív tag
Sziasztok!
Az "normális", hogy a vadi új Philips LatteGo EP 2230/10 kávéfőző a csepptálca kiürítése után 2 cl vizet nyom a tálcába előkészítéskor ?
(Összesen ez a 8. főzés, egyébként az öblítő vizet aláhelyezett pohárban gyűjtöm.)
Lefőzés után szintén nyomott ide kevesebb, mint 1 cl vizet.
-
dethroner
veterán
Megvolt a második köröm az öblíteni nem akaró picobaristo-val. Első körben a gyári piros gumi helyett raktak fel fehéret, mert valahol szivárgott. Akkor megszűnt a szivárgás, de az öblítés is. Most visszarakattam a pirosat. Már a művelet előtt mondta a fószer, hogy nem lesz tőle jobb. És bejött, semmit se változott
Viszont azt mondja tudja mitől javulna meg. Azt mondja, a főzőegységen kellene kicserélni azt a piszkosfehér műanyag alkatrészt, amibe a pipacső csatlakozik. Magyarázott is valamit hogy miért lenne ezzel jó, de nem értettem. Majd egyszer lehet rászánom és otthagyom hogy megcsinálja.Pár napja vettem a Lidl-ben új kávét, Bellarom baristákat.
Még csak a sárgát bontottam fel, de valami nagyon finom, ajánlom kipróbálásra
-
inf3rno
nagyúr
Ha az Amoroy-ra gondolsz Aldis kávé alatt, akkor vettem most egy adagot kipróbálásra. Azt hiszem régen is ittam már ilyet, és nem volt rossz, de nem vagyok egy szakértő. Egyelőre csak bolti kávékat kóstolgatom itthon, kézműveseket csak kávézóban, meg most elkezdtem egy kis kardamomot is hozzáadni.
-
bigmasterg
addikt
válasz
üzenetére
Köszi a tippet mindkettőtöknek, még átrágom, hogy belevágjak-e a karos világba, vagy maradjak a kényelmesebb vonalon.
Még olvasgatok, nézelődök.
A Tschibo Esperto sima kávéban van olyan, mint pl egy 140ezerre lekuponzott Saeco PicoBaristo Deluxe?Lelitnek majd még utána nézek, hogy milyen.
Karosban amivel van kis tapasztalatom: testvéreméknek van egy Gaggia Classic, fateromnak meg Rocket főző, Mazzer darálóval. Talán a Gaggiával lehet egy szinten a Lelit, na de ez már másik topic témája. -
törölt tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
+1, tej és cukor nélkül is iható, valódi presszókávéhoz tényleg karos az ajánlott.
De ha nem kell minden reggel vasalt ing, van Tchibo Esperto, kb. 84e körül.
-
törölt tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Meggondolnám azért.

https://www.avxcafe.hu/avxcafe/eshop/44-1-Kavegepek-Eszkozok/284-3-Karos-kavegepek/5/1571-Lelit-Anita-PL042EM-daralos-KavegepNekem sokfajta kávégépem volt, de eszpresszót csak karosból.
-
bigmasterg
addikt
Sziasztok!
Ha nincsen szükségem tejes italokra, csak simán jó kávét szeretnék inni, akkor van létjogosultsága az automata gépeknek? Olyan ~200ezer ft-ig nézelődnék.Tudom, ennyiért már lehetne belépő szintű karos gépet + darálót is venni, csak tetszik, hogy egy gombnyomásra elkészül a kávé.
Most egy ILLY FRANCIS X7.1 kapszulás gépem van, illetve Bialetti kotyogós.
Az illy meglepően jó kávét főz, csak egyszerre elég kis adagot tud és drága bele a kapszula + sok szemetet gyárt. Napi 4-6 kávéról van szó, két főre. -
salapp
addikt
válasz
jambiyya
üzenetére
Az Aldi-Lidl saját márkásokkal is az volt korábban a bajom (évekkel ezelőtt), amikor bepróbáltam, hogy volt, hogy ugyanaz alatt a név alatt a tasakban más kávé volt.
Mantaroból kettő félét vettünk, jók voltak az Espertoba. Itt is kérdés, mennyire egyenletes a minőség.
Láttam egy 2019-es tesztet, amiben nagyon jó helyezést ért el az Auchan Espresso Arabica. Vajon az is ahogy esik, úgy puffan kávé keveréket tartalmaz, a kávé bevásárló csapat ügyessége szerint?
Én a kommersz kávékból automatába a Barista, Gold Omniát, a Dallmayr Prodomo is finom. -
Palesztin994
aktív tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Tehát igazából amúgy is érdemes volt már cserélni, illetve a következő 0%-nal is, ha eljut oda (ez most 6 hónap volt, ha jól értettem az aquaban van ezüst adalék, így pont ennyi ideig erdemes használni). Persze 3-mas beallitason lehet nem megy mar majd lefele, de akkor nem erdemes benne hagyni olyan nagyon sokat. Köszi! :)
-
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Megérkezett a PicoBaristo gép a szervízből.
Nagyon korrektek voltak, futárt küldtek a gépért, futár hozta. Egy forintomba nem került, 1 hét volt. Körbe néztem a gépet, profi munka. 4db tömítést cseréltek és az LCD kijelzőt.
A kijelző új lehet, mert most már piros és zőld alapból, eddig piros/fehér volt.
Ez kellemes csalódás volt, sajnos a Philipsben ismét csalódtam... Nem először.
Ja és full takarításon esett át mielőtt elküldtük, központi egységet nem zsíroztuk be, azt is megcsinálták. -
Toobee
veterán
Én szoktam "elitistáskodni" is, van csúnya nagy kávéfőzőm, meg darálóm - fúj -. De ezt az Alzás kávét szívesen fogyasztottam, mikor klasszik ízeket kerestem. Próbáltam rotoszivattyús E61-es gépen, rugós karos Gaggia Minivel és 2200-as Philips-szel is, mindhárom verzió ízlett, ennyi pénzért venném megint, a fagyóban eláll. Nem lehet minden vendégnek a filterpörköléseket tukmálni.
-
arcsin
senior tag
válasz
rigoberto
üzenetére
Szerintem nem kell elitistáskodni.
(Az egy másik toipik)
A képen is 3db zacskó szerepel különben meg....
Legtöbbször az jött ki konklúzióként, hogy automatagépbe majdhogynem mindegy mit tesz az ember igazából. A velencei gondolás is 5200/kg, 80-20 arányú.
A Mantaro kávékat is nyugodtan lehet használni, és 3000 Ft/kg. Én múltkor metroba vettem Rioba-t ami szintén 80-20 arányú, de már meg nem mondom mennyiért..valahogy 2500/kg volt talán. Szerintem a 8.000Ft/kg alatti kategóriában mindenki meg tudja találni a magának tetsző, jó ízű kávéját, amit locsoolhat a kávégépébe
Ha különlegesre vágyik, meg menjen másik topikba. -
tibcsi2012
csendes tag
válasz
dethroner
üzenetére
Nekem is a saeco picobaristo delux 1 hónap után már nem akar öblíteni se be se kikapcsoláskor. Az összes víz a főző egység alatt folyik ki. De a kávékat rendesen lefőzi. Érdekes hogy őrölt kávéra állítva is jól dolgozik és kijön a víz a kifolyón. Már úton van vissza a Phillips szervízbe. Remélem rendbe rakják.
-
inf3rno
nagyúr
Köszi! Jó tudni úgy általánosságban, hogy az ilyen akciók a vevők hülyítéséről szólnak. Egyedül is írhatsz amúgy a fogyasztóvédelemnek, mert az ügyből nyilvánvaló, hogy ez a cég általános gyakorlata, és nem egyedi esetről van szó. Majd ők kivizsgálják jobban, gondolom. Arra figyelj, hogy ők csak büntetnek, a vízkőoldós micsodához külön békéltető testület vagy per kell, és nem szabad összemosni a kettőt, különben a fogyasztóvédelem elhajt azzal, hogy egyedi ügyekkel nem foglalkoznak.
-
törölt tag
Én még hezitáltam a DeLonghival kapcsolatban, de rosszul esett amikor láttam, hogy itt is rögtön karcosodik a műanyag meg a fém tálca. Ez már a kereskedői hozzáállás, amiről nem feltétlenül a gyártó tehet. A Philips a support email megszüntetéséért kap rossz pontot.
Azt azért tudod, hogy a Tchibo az Beko?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Jura Ena 8 kávégép
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Az egy másik toipik)