Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- RAM topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Funkcionálisan ugyanaz, csak különböző neveken fut és az évek során többféle konstrukcióban gyártották.
Előbbi képet csak azért választottam, mert azon pont fel vannak tüntetve a méretek is, amire hivatkozni akartam. De azzal eleve tisztában voltam, hogy a szóban forgó típusban nem pont olyan van.
Csak ez most nem számít, mert a problémás gumigyűrű mérete azonos, mivel a főzőegység bemenetére csatlakozik:
Ezt pedig tudomásom szerint csak egyféle méretben gyártják, ezért ugyanazon gumigyűrűk valók hozzá.
Ha már itt tartunk, még azt is hozzá akartam tenni, hogy ahol piros nyíllal jelöltem, mosás után én általában meg szoktam kenni a belsejét vattapálcikára tett szilikonolajjal, ami utána rácuppan a "csapra" és ápolja a gumit. Az öblítés meg úgyis kinyomja a felesleget. Külön megkenem a nagyobb átmérőjű részt és belül / lejjebb a kisebb lyukat is, ahol a kisebbik gyűrű csatlakozik.
Példák, az alkatrész maga több néven fut nálunk (és részben típusfüggő is), de a kimenet mérete egyforma, tudomásom szerint:
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest