Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
CoolBoy323 #3696 üzenetére
De ha nem túl kemény a víz nálatok, akkor a csapvíz is teljesen oké. Én azt használom - amikor szól, akkor meg vízkőtlenítem.
-
arcsin
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3698 üzenetére
A semminél biztos hogy jobb.
3 db szűrő után vehetsz bele kávé/teához alkalmas filtert. Mi is a géphez vettük a vízszűrőt, de aztán végül is főzéshez, szörpkészítéshez is szívesen használjuk a szűrt vizet.
-
arcsin
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3694 üzenetére
Laica 6k , 3szürővel, free shipping
-
viktorhu
veterán
válasz
CoolBoy323 #3687 üzenetére
Akkor is cserélni kell a filtert, ha nem használod. Azért a két-három kávéért szerintem nem éri meg szűrőt használni.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dr. Szilikát #3693 üzenetére
Brita Aluna volt 6k ha jól rémlik
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
CoolBoy323 #3687 üzenetére
Nem figyeltem eddig, hogy az Aldi melyiket forgalmazza, német oldalon a Britát látom, ami korrekt márka. De többféle betét létezik már ebből is:
Vízszűrő kancsók & kannák | BRITA®
Egyik jobban megköti a vízkövet, másik kevésbé, mivel ivóvízként nem jó elvileg teljesen üres vizet fogyasztani.
-
jambiyya
őstag
válasz
rumos XIII #3690 üzenetére
Szűrő nélkül is produkálja a hibajelenséget? Mi van ha az a rossz?
-
törölt tag
válasz
rumos XIII #3688 üzenetére
Légbuborék. Én is megszenvedtem ma vele. Vedd ki a szűrőt, rakd víz alá, mozgasd, forgasd, hogy kijöjjön a levegő belőle, aztán vizesen a tartályba, tartályba a víz, aztán hátha. Legjobb ilyenkor a forró vizet átengedni a gépen ha van ilyen lehetőség és akkor átdolgozza. Meg ha tele van vízzel a tartály, segít a víz nyomása.
Dr. Szilikát Igen, ez a tuti módszer.
ToBeY Amikor van kávé a főzőegységben, az is tömít valamennyit, üresen szivároghat a tömítés mellett és nem jut el a kifolyóig. Kávézsír lerakódás is lehet a csövekben.
-
rumos XIII
aktív tag
Sziasztok!
A EP5361/10 gépemen ma cseréltem szűrőt, viszont most már bekapcsolás után is csak nagyon hangosan búg, rezeg az egész gép, és nem nagyon akarja az első öblítést elvégezni. Kávé darálás után szintúgy, csak búg, rezeg, és a végén 20csepp kávé kijön.
Milehet vele? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dr. Szilikát #3678 üzenetére
Aldiban most van akciós kancsó. Az is jó fajta??
Őszintén nem akarok havi szinten 10 rongyokat kiadni, annyit nem KVzok otthon, jellemzően hétvégén 2-3 -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
#85578752 #3681 üzenetére
Az is egy módszer, hogy előbb csapvízzel durván, utána lágyvízzel finoman.
Utóbbi képes teljesen levinni a meszes maradványokat, ezt több más esetben tapasztaltam, amikor cseppmentes száradást szerettem volna elérni, valamilyen tárgy tisztítása során.
Nekem van RO-vizes kifolyó beépítve, de az csak vékony sugárban termeli a vizet, komolyabb mosásra nem alkalmas.
-
törölt tag
Valószínűleg igen. Nálam csinál ilyet akkor is ha kezd elkoszolódni a főzőegység és elereszti a nyomást a pipacsőnél ahol a forró víz bemegy, vagy a főzőhenger és a dugattyú között ahol a nagy tömítőgyűrű van, bár elvileg azt nem kell zsírozni.
Mostanában nem csap alatt mosom el a főzőegységet hanem lágy vízzel, Brita kancsóból öntött vízzel mosom le a kevés zaccmaradékot és őrölt kávét ami hátulra kiszóródik. Jó annak, akinek van szűrt vizes csapja, pazarolhatja ilyenre.Azért jó, mert a vízkő lerakódik a főzőegységen is és utána már könnyebben megtapad a zacc is, nagyobb a súrlódás, több a felület a baktériumoknak is, megjelenhet a mocsárszag.
-
ToBeY
nagyúr
Bekapcsoláskor nem öblít a gép vagy alíg, és kikapcsoláskor se úgy mint eddig Viszont kávét simán add úgy mint eddig.Ez vízkő probléma lehet?
-
dethroner
veterán
válasz
CoolBoy323 #3677 üzenetére
Tedd azt amit én. Vízszűrős kancsóból kapja a vizet és a készülékben is van szűrőbetét. Itt is nagyon kemény a víz.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
CoolBoy323 #3677 üzenetére
Mivel a kávégépek gyártói minden jel szerint úgy gondolkodnak, hogy a teljesen vízkőmentesített, lágy víz nem ad az ínyencek számára is megfelelő minőségű kávét, ezért olyan betétet alkalmaznak, ami csak részleges mentesítést végez.
Ugyanakkor egy érdekesség, hogy a LAICA egyik szűrőbetétje, amit kávéhoz és teához ajánlanak, teljesen kiveszi a vízkövet, ezáltal a gépeket kíméli vagy megvédi teljesen.
De gyártanak más betétet is, ami csak részlegesen veszi ki, azt pedig ivóvíz céljára ajánlják:
-
törölt tag
Bellarom Bio kávéval most az a tapasztalatom, hogy kell neki a hő, maxra állítva a hőfokot is csak akkor ízlik, ha először gőzölök, aztán főzök, jól átmelegített géppel, 1:3-as arányban. Akár 1:4 is jó lehetne, csak azért az már elég fanyar, nem lesz tőle jobb ha hosszúra engedem. Kifejezetten igényli az erősebb nyomásfokozót, nálam ez széthúzott rugót jelent és plusz SBS nyomásfokozót a főzőegységen. A rugószéthúzás nem visszafordítható folyamat, kell tartalék hogy lehessen kísérletezni vele. A papírfilter korong ennél a kávénál nem javít, csak a keserű kávékon segít (pl. Rioba Platinum), így most nem is használom.
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #3674 üzenetére
Vagy a hozzá való AquaClean filtert, vagy valami szűrőkancsó által szűrt vizet, vagy desztillált vizet amibe 5 literenként adsz 1 gramm keserűsót. Rakhatsz bele 1/3 gramm szódabikarbónát is, de az kicsapódik a rendszerben és gyakrabban kell vízkőmentesíteni.
Én tesco-s szűrőbetétet használok Brita kancsóban, ez a legolcsóbb megoldás erősen kemény víznél. Az AquaClean nem bírná itt 3 hónapig. -
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok! Lassan egy év után beüzemelném a philips 1220at
A házban nagyon vízköves a víz. Mit használjak, h ne vágjam tönkre hamar?Ásványvíz?
-
tacsk0
aktív tag
Végül elvetettem a tej kérdést és egy De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23 SB lett. A régi hibás krupsot elküldöm újra a szervízbe és utána eladom vagy elcserélem egy használt melitta solo -ra.
-
Dr. Szilikát
őstag
A kettő összefügg, de a gép darált mennyiséget változtatja. Ahogy az összefoglalóban is írják:
Jól beállított szemcseméret mellett könnyen szabályozhatjuk a kávé keserű-savanyú egyensúlyát rövidebb vagy hosszabb őrléshossz kiválasztásával, ezt általában kávéerősség, aroma beállításnak hívják automata gépeken és 1-5 kávészemmel jelölik. Kevesebb kávéval keserűbb, túlkivonatolt, több kávéval savanyúbb, alulkivonatolt kávét főzhetünk. A cél az egyensúly megtalálása, ami többek között kávéfüggő is.
Ez abból adódik gondolom, hogy fix tömegű őrleményt feltételezve eleinte savanyúbb lé folyik, utána válik keserűbbé. Ha túl sokáig folyatjuk, akkor pedig nem csak kivilágosodik a főzet, de állítólag nem kívánatos anyagok is oldódnak ki, ami rontja az élvezeti értéket.
De ha a logikát megfordítjuk, a vízmennyiséget tekintjük állandónak és azzal szemben a darált mennyiséget változtatjuk, akkor annyival eltolódik az ízhatás változása is.
Ezek a korszerűbb gépek egy öntanuló folyamatban az őrlemény összenyomásakor előálló motoráramot figyelik és abból következtet a bedarálni szükséges őrleményre, amit az őrlő fordulatainak számlálása alapján határoz meg:
-
ToBeY
nagyúr
Philips 5000 -nél az 5-ös aroma strength nagyjából 14g kávét ölről le kb (ami ugye doppio.nak számít)?
-
jambiyya
őstag
Az egyik az előző széria teteje volt (ugyanilyet használok itthon), a másik frissebb, de a palettán lentebb van. Persze nem azért írtam, hanem azért, mert megnéztem, végigtapogattam mindkettőt, és
-az 5064 jobban összerakott, logikusabb felépítésű cucc szerintem
-az 5064-nél egyedül a pattintós tejtartály nem tetszik, de egyrészt ritkán használjuk, másrészt nem gáz, csak +1 mozdulat az újabbakhoz képest
-2236-nál oldalt van a víztartály, nekem jobban kézreesik a felső beöntéses tartály
-az 5064-es jobban testreszabható, pl. az erősség 3 helyett 5 lépésben állítható.
-5064 több italt tud (nem mintha kihasználnánk)
-5064-nek van kijelzője, nem kell gombkombinációkkal vacakolniHirtelen ennyi.
-
tacsk0
aktív tag
Sziasztok
4 gep kozott agyalok, segitsetek. A fo szempont a megbizhatosag! Krupsom van amit maximum az ellensegeimenk ajanlanek jo szivvel!!!!
(2019ben vettem es 2x volt szervizben, most megy ujra!)
Philips EP2236/40
Philips EP5064/10Delonghi Delonghi ECAM23.460.W (nem butitott)
MELITTA Solo Perfect Milk
150ezres kategoria.
-
törölt tag
Már a Bio sem a régi, vagy túl sokat változott a géppark, most épp friss fű ízzel örvendeztet meg alacsony és magas hőfokon is. Régebben ez kifinomultabb, fás-pézsmás íz volt. Na majd még később megpróbálom máshogy.
-
Voice24
őstag
Ha valaki most nézelődik, egy gép jó áron: Philips
-
bigrock
addikt
Sziasztok,
Mit ajánlanátok, minimál igényeim tudatában (napi 2 KV, presszó/hosszú, semmi többi extra)
Köszi! -
V.T.
aktív tag
Sziasztok. SOS kérdésem lenne.
Van egy Delonghi 23.460 kávéfőző tegnap megcsináltam szűrő nélkül a vízkőtelenítést de most szűrőt akár cserélni addig nem ad kávét. Csak a kikapcs gomb működik. Leírásban azt írja cserélném ki de ugye nincs itthon leghamarabb kedd vagy szerda lenne itt ha most megrendelem.
Kávét szeretnék inni hogy lehetne ezt megoldani?
Köszönöm
-
wolf033
senior tag
válasz
#85578752 #3633 üzenetére
Mivel volt egy kávéfőző amelyikre nem emlékeztünk, hogy mi is volt, de hasonlított az egyik Gaggia főzőre így visszamentünk. Na az egy Philips EP5365/10. 150-re volt kirakva. Persze utolsó darabos volt így jött egyből a kérdés felőlem. Mennyi az annyi? 150-ért hoztuk el + 3 év garival.
Remélem nem nyúltunk nagyon mellé. Máshol 200 alatt nem láttam ezt a készüléket. Most kezdődhet a tesztelés. Biztos hosszú idő lesz mire kitapasztaljuk.
-
törölt tag
Ha valaki a filterpapír korongos tuning mókát olyan géppel kényszerülne használni, mint az új sorozat, ahol a víztartály mögötti ajtó mögött van a főzőegység, akkor jelentem van megoldás!
Van egy adag filterkorongom, még 58-as kosárhoz vágtam, gondoltam peremesen ráhajlítom vizesen a fém szűrőre és úgy csavarozom vissza. Bevált, működik! Nincsen kávésár a fém szűrő mögött, a papírról szinte teljesen lejön öblítéskor, a főzet tiszta, krémes, ahogy azt már az előzőekben bőségesen kirészleteztem. Kíváncsi leszek milyen időközönként kell majd cserélni.
Közben karos irányba is nézelődök, 200e körül fájna a továbblépés, öntvényházas Catler kétbojleres 58-as karral, szintén Catler (igazából átbrandelt Graef CM80) őrlővel. Krups néven is futott a karos gép, a Welhome Pro gyártja, Sunbeam néven is van ilyen, kínai de a jobbik fajtából.
Vagy vannak a Cseh ipar remekei, Cecotec vagy ETA márkanév alatt, lemez termoblokkos gépek 50e alatt, mind nyomásfokozósok, hőstabilitásuk kérdéses.
Legérdekesebb a hőstabilitással kapcsolatban és teljesen elbizonytalanít, hogy vannak ötvenéves termosztátos gépek amik 1 fokon belül ingadoznak (sz.zs. beszámolója szerint), a relatíve új böszme rézbojleres Magister meg GICAR hőfokszabályozóval 8 fokokat is ingadozik. Akkor akár a termoblokk is jó lehet, az előző Graef jókat főzött csak nem volt benne OPV meg túl nagy volt a vízhozama.
-
törölt tag
válasz
wolf033 #3631 üzenetére
Akkor pl. a DeLonghi ECAM 350.315B ami belefér. Nagyobb lépés 300e fölött valamelyik ETAM, vagy egy Saeco Xelsis, 400e fölött Gaggia Babila, Accademia.
-
wolf033
senior tag
válasz
#85578752 #3621 üzenetére
A Krupsot elengedtem. Emeljük a tétet. 150-ig mi lenne ajánlott ami tejtartályos. Delonghikat megnéztük, azoknak tetszik a tejtartályos kialakítása a Philipsel szemben. A Philips kicsit gagyinak tűnik, olyan érzésem volt amikor levettem a tejtartályt, hogy ez nem sokáig fogja bírni.
-
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehetne egzaktan kimérni az expresso mennyiségét 60ml-re lattego-val?
Nincs semmi ilyen poharam itthon -
törölt tag
válasz
Dr. Szilikát #3625 üzenetére
Nálam a főzőegységben van egy plusz alkatrész, ott ahol a lehúzó rugó rögzítve van azon a rámpán ami a főzőhenger oldalán van, egy plusz papucs, ami kicsit távolabb próbálja lökni a zaccot a zacctartályba, hogy ne torlódjon össze a főzőegység közelében. Én ezt leszedtem mert megállt alatta a zacc, nem túl higiénikus, a rugóra sincs igazán szükség, de lehet hogy az visszakerül.
Most legfinomabbra állítva az őrlőt, papírfilterrel, közepes hőfokon sincs jelen az a keserű íz ami miatt érdemes durvára állítani az őrlőt, nyilván a kiszűrt apró szemcsék hiányának hála most kiegyensúlyozott, erőteljes az eredmény, bosszantó keserűség nélkül. Kicsit macerás, de megéri. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Dr. Szilikát #3623 üzenetére
Közben meg is találtam az ötletadót:
https://youtu.be/l89XJIJoWf4?t=210
Csak én inkább benyomom a dugattyút is, úgy kíméletesebb, kézzel is kiakasztható.
-
Mittu88
senior tag
válasz
dethroner #3612 üzenetére
Nálam 2235/40-esen is ilyen, ugyanennyi főzet mellett.
Jut eszembe, múltkor szervizbe kellett vinnem, 3 hónapos gép. Egy tömítés volt kicsit berepedezve, ettől teljesen elengedte a nyomást és egy csepp víz sem jött belőle. Hihetetlen, hogy ilyen apró hiba teljesen működésképtelenné teszi.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
dethroner #3620 üzenetére
Amikor főzés után a pipacső lecuppan, az alján lévő résen keresztül lefolyik a maradék víz a hengerből, illetve zaccról, a csepptálcába:
Ahol piros nyíllal jelöltem.
Régebbi Saeco egységekben ilyen fémszűrős dugattyú van, de erre is igaz, hogy mellette lévő résen vissza tud menni a zacc is, hiszen nem szoros az illesztés:
Újabbak meg már ilyenek, ezen jobban visszamegy a lé, de némi zacc is:
Mindenesetre régebben azt hittem, hogy a dugattyú kiépítéséhez és a henger belső tisztításhoz, bontani kell az egész egységet. Míg egyik videóban láttam, hogy az ember lazán kipattintotta az alsó akaszkodó kart (ehhez célszerű jól benyomni a dugattyút, a rugó ellenében), megfelelő szögben ez nem is okoz káros feszülést.
Utána a dugattyú kihúzható és a belső tisztítás elvégezhető.
-
törölt tag
válasz
dethroner #3620 üzenetére
Van akinél segít ha kisebbre állítja az aromát, de igazából szerintem azért csinálja amit írtam, nedves marad a zaccpogácsa, össze se áll, széthullik, de legalább lemossa.
Nálam amikor jó a zaccpogácsa, a kávé nem finom. Ha elég finom az őrlemény, meg hosszúra főzöm, akkor összeáll a pogácsa, látszik a fémszűrő csavarjának a lenyomata, alig van szemét, de a kávé amit lefőz, keserű, vacak, hosszú.
Gyakorlatilag karosként elmosom minden főzési session után a gépet, annyi csak az előny hogy egyforma adagokat őröl, tömörít, egy helyre gyűjti a zaccot, mármint a dobozon belülre. -
törölt tag
válasz
wolf033 #3619 üzenetére
Ennyiért lehet hogy jó, ha visszakeresel Krupsra, láthatod, van akinek bejött és semmi baja, van akinél harmadszor járt szervizben és akkor lett elege belőle. Emagnál nem tudom milyen a garis javítás.
Ami hasonló vagy kényelmesebb lehet az a LatteGo-s Philips, de 140e a legolcsóbb.
Tchibo van még, de csak manuális tejgőzölővel, vagy az Xsmall tesója szintén manuális tejgőzölövel, bár ez már nem az az Xsmall, amelyik olyan közkedvelt volt.
-
törölt tag
válasz
Voice24 #3611 üzenetére
Igaz.
De nem találtam még szimpatikus karost, talán a fekete Sage Bambino plus, szettben ha lenne, de nincs. Mikor volt akkor is 180e környékén. Régi karosra vadászni kell és eléggé üresnek látszik a terep, hiába vadászok.
jambiyya - Akkor érdemes főzés közben ellenőrizni a folyamatot, akár Dr Szilikon módszerével, kipeckelve az ajtónyitás érzékelőt. Erre nem gondoltam volna.
-
jambiyya
őstag
válasz
jambiyya #3602 üzenetére
Na erre nem számítottam: a legfinomabb őrlési beállításon a kávé nem esett bele a főzőbe, hanem beragadt a "csőbe", és a következő adagok egy részét feltolta, és az őrölt kávé beöntő tetejét ki is emelte. Majdnem lisztszerű volt az őrlemény finomsága, és a kávé is lassabban folyt le.
-
wolf033
senior tag
Üdv!
100000 környékén van normális darálós kávéfőző. Fontos lenne, hogy vagy tejtartálya legyen vagy dobozból szívja a tejet. [link] Esetleg ez? Ez most elég jó árnak tűnik.
-
törölt tag
Bitfejjel jól cserélhető, de inkább marad a vizesen felrakás a fém szűrőre, mert jobb ha a papír megfogja, mintha a fém szűrő és papír között megmarad a kávésár. Így ugyan főzésenként cserélni kell, de nem baj.
-
törölt tag
Hát ez állat, nagyon tiszta presszó íz. Eddig a legjobb szimuláció automatából, úgy látszik csak meg kell teremteni a körülményeket a kávénak ahhoz hogy úgy oldódjon ki, mintha a megfelelő őrléstől és tömörítéstől lenne egyenletes és lassú a lefolyás. Minél inkább sikerül megközelíteni, annál jobban hasonlít ahhoz, amit egy karossal el lehet érni.
Még nem tudom hogy fogja bírni a ki-be tekergetést a szűrőtartó csavar, kell egy mini 10-es torx hogy ne kelljen a hengerfejet kiszedni hozzá. -
törölt tag
válasz
dethroner #3607 üzenetére
A Grinta szép kis őrlő, nézegettem régebben én is. Aztán nagyobb vasakon gondolkodtam, de végül Graef meg Sage őrlők jártak nálam, aztán jött a Philips és minden más ment.
Persze még mindig hezitálok egy karos gép meg az automata között. Egy Kinu Phoenix szerintem eldöntené az irányt...Ma visszacsempésztem a filterpapír korongokat a játékba, többször is fel lehet használni egy korongot, így az egyszerűség kedvéért most épp a fém filter alá raktam fel. Ezzel a megoldással akár egy napig is lehet használni egy korongot. A gép melletti kötelező tartozékok (kefék, törlőkendő, mérce, mérleg) mellé így indokolt a 10-es torx csavarhúzó is...
Kb. tíz adagot le is főztem egymás után, így már lehet hogy engedném finomabbra az őrlést is. Nagyon felturbózza a cremaképzést, olyan mintha egy napos pörkölést főznék, szinte hab folyik a gépből, ami csalóka, mert hajlamos az ember hosszabbra hagyni a főzetet, ilyenkor jó a volumetrikus adagolás, továbbra is az 1:3 arány aminél még nem üresedik ki a kávé ízvilága.
Most úgy tűnik kipróbálom ezt a papírozást, napi cserével, bár lehet hogy ennyi hab nem kéne, latte artot csak pihentetés után lehet önteni rá, de ízre jó, eltűnt egy fanyarság amit nem annyira szeretek ebben a kávéban (Rioba Platinum).
-
jambiyya
őstag
válasz
jambiyya #3502 üzenetére
Csak mert szembejött jó áron, kipróbáltuk ezt a starbucks kávét.
A costa után ez valami nagyon más. Eleve sokkal sötétebb és olajos a felszíne. Még a darálónak is más a hangja, miközben dolgozik vele.A costánál min. hőfok, min. darálási méret, és az erősség 1/5 volt. Így egy relatíve iható kávé lett belőle, nem túl savanyú, nem túl keserű, finom (bár enyhe) ízekkel, felütéssel
Na a starbucksnál ezekkel a beállításokkal egy híg, kesernyés lötyi jött ki a gépből.
Szemcseméretet növelve, hőfokot maxra állítva, erősséget 5/5-re állítva jobb lett.
Ötlet mit lehetne még, vagy ez a kávé lehet hogy ennyit tud?Ha elfogy, a lavazza lesz a következő, amit azért vettem, hogy legyen egy kísérletezés mentes, "csak simán" jó kávé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest