Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
kriszpontaz #4113 üzenetére
Igen én is ezért választottam inkább az LT-t átmeneti megoldásnak.
A ZWCad - de az összes többi is , mivel mondom egy fejlesztő szövetségbe tömörült 8-10 cég fejleszti minimális tartalmi különbséggel, csak más a disztribució - majdnem olyan mint az Autocad, majdnem mindent tud, majdnem ugyanolyan, majdnem....
de van egy nagyon kicsi valami ami miatt a b... amerikaiak programja a jobb.Nekem a tiff, jpg kezelés volt az, ami miatt nem választottam. Addig amíg vektorosan rajzolsz és nem kell hibrid rajzokkat csinálni szuper , gyors és jó de abban a pillanatban amint hibrid rajod van nem jó, nem úgy jelenti meg, nem olyan minőség , stb. stb. Mi pedig 75%-ban hibrid rajokkal dolgozunk
Egyetlen elvitathatatlan előnye van az ára ... bár ha havi bérleti konstrukciót nézem még ez is kérdéses az amortizációs leírás miatt vagyis numerikusan értéken jobb de gazdaságilag nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Borderlands 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 26
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Parfüm topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest