Hirdetés
- Kvázi kidobja az OpenGL ES-t az Androidból a Google
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #28815 üzenetére
Lásd előbb, betettem neked a linkjét.
Még? Ha teszel bele Nocti(ka)t, másra nem lesz szükséged. Gondolj bele, két ilyen venti 162 m3 levegőt mozgat át a gépeden óránként!, és mindezt szép csöndesen. Én a 2.-at be sem tettem (próbáltam, de sehol nem hozott pluszt, így eltettem tartalékba), többi is ment ki, az az 1db 8cm-es olyan huzatot csinál. Lapom 10°C-kal hűvösebb, mint amikor 3 sima 8cm-es venti volt a házban, simán 40°C alatt marad. Procit lehűti a TX2 35°C-ra (bár ez állítólag MX2-es pasztával 30 alatt lenne, de azt aztán végképp nem tudok beszerezni, így simán Titan nano van rajta), VGA meg, ugye, Chillának köszönhetően 33°C idle hosszú távon, játék alatt 60°C, és 1 perc alatt visszahűl 2D módban.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kvázi kidobja az OpenGL ES-t az Androidból a Google
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Ősszel jön az új Painkiller játék
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest