- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Amikor én vettem a HR-03-at, még nem igazán volt kapható az S1, és utólag azon tűnődtem, hogy ez milyen kár (ár/teljesítmény ugye), de a cikked rávilágított, hogy kár lenne ezen búslakodnom, mert hiába hihetetlen jó hűtő ez az S1 egy 12-es ventivel megtámogatva, egyszerűen nem férne el nálam.
(A HR-03 trükkje, hogy ''szendvics'' kialakításban - bordával felfelé - is felszerelhető: én is így tettem.) Viszont nekem képes volt a nyári melegben 80 fokig melegedni így a GPU, ami talán annak köszönhető, hogy a CPU-hűtő került így hozzá nagyon közel, és nem igazán friss levegővel van átszellőztetve a borda, vagy nem tudom.
Mondjuk sebaj, mert full stabil és hangtalan így nálam is (igaz egy ''noname'' venti van rajta, de csak 5V-on: pörög vagy 1000-et max.
), csak érdekes az a majd' 30 fok különbség (egy másik ugyanilyen kari tulaja is az enyémnál jóval alacsonyabb értékekről számol be, ráadásul a gyári hűtőjével - nem semmi).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest