Új hozzászólás Aktív témák

• Pala

veterán

válasz brownus #2323 üzenetére

Neeem, abszolút nem erről van szó. :)Én kifejezetten arról beszélek, hogy 25fps, mint képkocka/másodperc érték, nekem szaggat. Nem a FC2 "bugra" értem (amin egyébként konzolból kicsit lehet javítani), bármely játéknál érzékelem és nem a hardverben, hanem úgymond az én "szememben" van a hiba, nagyon érzékeny a mozgóképre (egyébkén mikor filmet nézek, akkor is sokszor érzékelem, hogy nem teljesen folyamatos, bár ott azért nem annyira zavaró, mert nem én irányítom az eseményeket -> óriási különbség).
    Q3 a legjobb példa egyébként: konzolba: com_maxfps 25, majd egy közepesen gyors egérkörberántás: aki azt mondja, hogy ez teljesen folyamatos, akkor annak egyszerűen rossz a szeme, vagy lassú a felfogása (vagy az enyém gyors:) )
    Szintén láttam már olyat, aki azt állította, hogy 30fps felett már mindegy, mert folyamatos a kép. Pedig nagyon nagyon különbség van 30-45-60fps között, tisztán érezni. 60 fölött már általában én se érzek semmit, de egyébként Q3-ban a 125 és a 333 között még látni némi különbséget (igaz, az már nem a folyamatossággal kapcsolatos).
    Amúgy a FC2 jól fut(na, ha játszanék vele).

Új hozzászólás Aktív témák