Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lehel22

tag

válasz TommyJ #8387 üzenetére

Nalad ezek szerint mar az F3C Bios van akartyan. A 33 C az nagyon jo.Nem tudom , hogy hany fok van a lakasban es milyen szamitogephazad van de ez az ertek mindekepp nagyszeru.
    Alltalaban kb ~ 15 C magassabb a 2D homerseklete ezeknek a kartyaknak mint a kornyezeti homerseklet. Pl 23C a kornyezeti es 38-39 c a kartya.Meg ismerek nehany Gigabyte tulajt es naluk is hasonloak a homersekletek.Amit irtam zart de viszonylag jol szelozo hazra ervenyes. 33C kartyarol meg nem hallottam de csak gratulalni tudok hozza.

Szerintem probald ki a te monitorod felbontasan de nem hallottam , hogy valakinek is BS -t okozott volna ilyen kis felbontason.Szerintem inkabb probaljal ki vele minel tobb cimet amelyeknel jeleztek a BS No Signal hibat.(Crysis (Paradise lost palya, Koreai cirkalos palya) , Crysis warhead,Flaming Clifs2, NFS Shift, COD Black Ops, stb. )

Mikor vetted a kartyat, hogy ezzel a Bios al jott ? Alapalapotban 25% kene legyen a 2D ventifordulat es 775/1000 Mhz a gyari beallitas. Nalad eleve a "javitott" bios volt a kartyan.Ezeknel emelkedett meg 40% a venti es 5 Mhz el a Vram.
    Hogyan kerult hozzad a kartya , dobozban lezarva ?

Új hozzászólás Aktív témák