- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3DMark (2013) eredmények
- Everest / AIDA64 topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Hobby elektronika
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
joshua7 #19169 üzenetére
és BIOS-ból se lehet megbütykölni?
ha minden kötél szakad, akkor felmókolok rá egy 12-es ventit. mert a borda nem rossz, elég nagy, két termetes heatpipe, ráadásul direct contact, szóval nem rossz. csak az egy 70-es venti középen nem váltja meg a világot.
én is visszaolvastam, és látom, hogy más a feszszabályzója. kipróbáltam, szoft vmod van, az Asus saját progijával (ne akarjátok azt látni, hányingerem lett tőle
), meg asszem a Sapphire Trixx-szel is, de csak felfele. Afterburner nem szeresse.
-
Winne
nagyúr
válasz
joshua7 #11938 üzenetére
Akkor viszont érdekes, hogy teljesen megegyező szériás kártyák között is van különbség.
Akinek a három ventis Gigabyte 6870 OC van, az futtasson egy 3dmark11-et Performance-ban legyen kedves, ha jól emlékszem 3-an vagyunk.
@(#11945) szasanyi: én tolom most, ugyan csak 1280-ban...
-
Beri
addikt
válasz
joshua7 #7796 üzenetére
6870-ből is vannak egyedi VRM-mel szerelt modellek a feszültségemelés támogatása nélkül (pl. az asusnak van ilyenje, bár lehet, hogy az 6850 volt, nem emlékszem), de majd valaki más megmondja, hogy melyik kerülendő számodra. Én mindenesetre a gigára szavazok, vagy ha zavar a 3 venti (több hibaforrás), akkor ott az MSI, fwin frozr-rel.
A sapphire toxic-ok elvileg válogatott gpu-kat kapnak, de az sem garancia arra, hogy többet menne, mint bármi más. Magas órajelhez szerencse kell, meg jó hűtő, hogy ne süvítsen, ha hajtod. -
Beri
addikt
válasz
joshua7 #7788 üzenetére
A giga 6850 OC első verziójának feszültsége módosítható szoftveresen, de a második revízió már nem támogatja ezt a lehetőséget. A powercolor PCS+ szintén csak alapfeszen használható.
A két 6870 között a hűtő az igazi különbség, az az OC 915MHz-re nem nagy durranás, bármelyik kártya képes rá. A nagyobb tuning meg mindig szerencse kérdése. A windforce egyébként nagyon hatékony hűtő, bár van, aki tart a három ventillátortól. 2D-ben pedig a kártya minimális fogyasztása miatt nemigazán van hangja még a referencia modellnek sem. -
-
lsc
nagyúr
válasz
joshua7 #7001 üzenetére
Te is el vagy tévedve, nem azt írtam sehol hogy lassabban fog futni, de meg kell néznem nem kínai-e a billentyűzetem
.
Erősebb vgától nem fog egy játék lassabban futni. Hol írtam ezt ?Mod Dictator^: Egyszerű, tuningold a procit, ha csökken vagy megszűnik a "hiba" akkor megvan az ok.
-
lsc
nagyúr
válasz
joshua7 #5439 üzenetére
Fps-t nem mértem, de folyamatosabb volt a dolog /főleg stalker cop-nál/, gondolom ott már inkább vga limit volt, az meg ezek szerint elviselhetőbb.
Mod : Nem is az fps számra akarom a dolgot fogni, szinte biztos hogy 19xx-ben kevesebb volt, viszont a játék folyamatosabb volt mint 12xx-ben. Úgy is mondhatom hogy 19xx-ben egyenletesebb volt a teljesítmény.
-
tzsolesz
nagyúr
Ez nem rossz, de nem is haj de nagy durranás. Az én 4850-em elég antituningos példány. 625@750 amit teszteknél kibír, játékoknál nem használom ennyin, mert nem atomstabil.
Ha elterjed a 6800-as széria, abban is biztosan lesznek tuningos példányok, elvégre 40nm, az 40nm. A 4770 is erről volt híres, és az is csak egy szar ATI.(#47) gbors Az alapórajelessel persze. (6870).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest