Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
joshua7
üzenetére
és BIOS-ból se lehet megbütykölni?
ha minden kötél szakad, akkor felmókolok rá egy 12-es ventit. mert a borda nem rossz, elég nagy, két termetes heatpipe, ráadásul direct contact, szóval nem rossz. csak az egy 70-es venti középen nem váltja meg a világot.én is visszaolvastam, és látom, hogy más a feszszabályzója. kipróbáltam, szoft vmod van, az Asus saját progijával (ne akarjátok azt látni, hányingerem lett tőle
), meg asszem a Sapphire Trixx-szel is, de csak felfele. Afterburner nem szeresse. -
Winne
nagyúr
válasz
joshua7
üzenetére
Akkor viszont érdekes, hogy teljesen megegyező szériás kártyák között is van különbség.

Akinek a három ventis Gigabyte 6870 OC van, az futtasson egy 3dmark11-et Performance-ban legyen kedves, ha jól emlékszem 3-an vagyunk.
@(#11945) szasanyi: én tolom most, ugyan csak 1280-ban...
-
Beri
addikt
válasz
joshua7
üzenetére
6870-ből is vannak egyedi VRM-mel szerelt modellek a feszültségemelés támogatása nélkül (pl. az asusnak van ilyenje, bár lehet, hogy az 6850 volt, nem emlékszem), de majd valaki más megmondja, hogy melyik kerülendő számodra. Én mindenesetre a gigára szavazok, vagy ha zavar a 3 venti (több hibaforrás), akkor ott az MSI, fwin frozr-rel.
A sapphire toxic-ok elvileg válogatott gpu-kat kapnak, de az sem garancia arra, hogy többet menne, mint bármi más. Magas órajelhez szerencse kell, meg jó hűtő, hogy ne süvítsen, ha hajtod. -
Beri
addikt
válasz
joshua7
üzenetére
A giga 6850 OC első verziójának feszültsége módosítható szoftveresen, de a második revízió már nem támogatja ezt a lehetőséget. A powercolor PCS+ szintén csak alapfeszen használható.
A két 6870 között a hűtő az igazi különbség, az az OC 915MHz-re nem nagy durranás, bármelyik kártya képes rá. A nagyobb tuning meg mindig szerencse kérdése. A windforce egyébként nagyon hatékony hűtő, bár van, aki tart a három ventillátortól. 2D-ben pedig a kártya minimális fogyasztása miatt nemigazán van hangja még a referencia modellnek sem. -
-
lsc
nagyúr
válasz
joshua7
üzenetére
Te is el vagy tévedve, nem azt írtam sehol hogy lassabban fog futni, de meg kell néznem nem kínai-e a billentyűzetem
.
Erősebb vgától nem fog egy játék lassabban futni. Hol írtam ezt ?Mod Dictator^: Egyszerű, tuningold a procit, ha csökken vagy megszűnik a "hiba" akkor megvan az ok.
-
lsc
nagyúr
válasz
joshua7
üzenetére
Fps-t nem mértem, de folyamatosabb volt a dolog /főleg stalker cop-nál/, gondolom ott már inkább vga limit volt, az meg ezek szerint elviselhetőbb.
Mod : Nem is az fps számra akarom a dolgot fogni, szinte biztos hogy 19xx-ben kevesebb volt, viszont a játék folyamatosabb volt mint 12xx-ben. Úgy is mondhatom hogy 19xx-ben egyenletesebb volt a teljesítmény.
-
tzsolesz
nagyúr
Ez nem rossz, de nem is haj de nagy durranás. Az én 4850-em elég antituningos példány. 625@750 amit teszteknél kibír, játékoknál nem használom ennyin, mert nem atomstabil.
Ha elterjed a 6800-as széria, abban is biztosan lesznek tuningos példányok, elvégre 40nm, az 40nm. A 4770 is erről volt híres, és az is csak egy szar ATI.
(#47) gbors Az alapórajelessel persze. (6870).
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Gigabyte alaplap topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Robotporszívók
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Gigabyte GTX1660 TI OC 6GB
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha minden kötél szakad, akkor felmókolok rá egy 12-es ventit. mert a borda nem rossz, elég nagy, két termetes heatpipe, ráadásul direct contact, szóval nem rossz. csak az egy 70-es venti középen nem váltja meg a világot.
), meg asszem a Sapphire Trixx-szel is, de csak felfele. Afterburner nem szeresse.

.