Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Vasinger! #16720 üzenetére

Ne magyarázz félre. Senkit nem hülyéztem le, a grafikai igénytelenség meg nem egyenlő a játék/felhasználó igénytelenségével. Én is egy rakás graf. igénytelen (értsd régi, ne adj ég B-szériás) játékkal játszo(tta)m, leszabályozott (hűvös, keveset fogyasztó) VGA-val.
    Sajnálom, hogy ilyen banális dolgokat magyarázni kell neked. :(((
    Ha valóban olvastad volna a topicot, arról volt szó, hogy vki azt állította, hogy a mai játékokat egy HD4770 képes max. élsimítással, full HD-ben futtatni, ami KK, azaz kapitális kamu. Erre írtam, hogy max. grafikával csak graf. igénytelenebb (újabb eljárásokat nem tudó), leginkább régebbi játékok képesek HD4770-en full grafikával futni HD-ben. Ez véletlenül sem jelenti a játékok minősítését.
    Amelyik játék megizzasztja a mai VGA-kat, az nem graf. igénytelen. Lásd: Oblivion ini és egyéb modokkal 8XAA 24XEdgeDetect AA és 16XAF mellett, pedig 4 éves. (Cikk a honlapomon v. logouton.) Na, az valóban bekajálna egy HD5850-et is HD-ben.
    Akik eddig is értették, miről volt szó, azoktól elnézést az ismétlésért! :R

dangerzone: HD4890 fogyasztása is leszabályozható ATT-szal. Igaz, 3D már kevésbé. :DDD

csuki00: Hát, ha tesztelni sem tudsz, hogyan állíthatsz bármit? :F A legtöbb játékhoz vannak tesztprogramok (Hardware OC-n válogathatsz), esetleg beépített benchmark is (Far Cry 2), de még egyszerűbb, ha beállítod a Full HD-s felbontást, és minden grafikát maximumra (8XAA 24XEdgeDetect, 16XAF driverből is kényszeríthető, ha a progi nem tudja, az AA mód pl. játékból sehol nem kapcsolható), aztán háttérben futó Fraps-szel kimonitorozod a sebességüket egy táblázatba, mert OSD-vel lassítja a megjelenítést. A beépített benchmark annyiból jobb, hogy ott elmentheted a képet, amelyen látszik minden beállítás.
    Az nem kötözködés, ha egy nyilvánvalóan hamis állításra felhívom a figyelmedet. Az meg, hogy neked mi megfelelő, nem releváns a kérdést illetően.

Dj Dekko!: Hát éppen azért halott. :DDD (Ugyanis értelmes ember nem veszi meg.) HD5-ösök árengedményére fölösleges várni sztem az ősz végéig.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák