- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz dangerzone #16499 üzenetére
Nekem 100%os ventivel max 62fok furkmark alatt.
Az a 110fok nagyon sok. Akkor a valós hő a ramoknál még több lehet, mert az érzékelő nem közvetlenűl a memoknál van.[ Szerkesztve ]
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
dangerzone
addikt
Srácok!
4870-es mem io hőmérsékletet tudtok nekem mondani?
Terhelt üzemben kérném.
Csak mert nálam 110 fokig is felmegy.
Én meg nem emlékeztem ,hogy szokott valami is 100 fok felett lenni ezen a kártyámon.
Most néztem az előbb, és gyanús nagyon. -
Dj Dekko!
őstag
Fiúk lányok, kiszámoltuk mennyit zabál meg a gépem egy hónapban úgye mert éjjel nappal megy, néha néha játszom is... de olyan eredmény jött ki hogy a hajam is égbe áll:
10-12 ezer ft.
Úgy hogy mindenki jól gondolja meg ezt a gép tuningolásos dolgot.
Persze 0-24 órán keresztül megy a gép...
Szerintem valamit elszámoltunk! Reménykedek benne...[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
válasz katt777 #16492 üzenetére
rád emlékszem még mikor az elején írosgattam általában te segítettél
aztán eltűntél egy időre
A memória 70 fok körül mozog ( gpu-z)
a Kártyával volt egyszer egy olyan gond, hogy a hűtő fogta magát és leesett.. hogy az hogy történt, ne kérdezd és mire kikapcsoltam a gépet, sztem volt ideje felmelegedni.. azóta vissza lett normálisan téve, jól hűt de még alá pakoltam egy ventilátor ilyen sufni tuninggal
és sajnos elképzelhető h haldoklik mondjuk ez egy ideiglenes csere egy 5770essel, megnézem h ez mit tud -
toza
senior tag
Advent T9317 ... 2 gb 533 as rammal,2.66 os e6700 es proc, 700w power x2 pro edition sumvision tap ...
de egyebkent vissza raktam hd 4350 es kartyat ez azzal tokeletesen fut minden.. marmint nem reseteli gepet,koran sem tokeletes
6 pines kabeleket is cserlegettem hatha az a gond,de semmi valtozas.. 1-3 mp utan minden leall.. kiveve redorchestra pl.. meg regebbi jatekok..
szegyen a futas,de faraszto...
-
Dj Dekko!
őstag
válasz katt777 #16492 üzenetére
Te miről beszélsz?!
Milyen beállításhoz lenne elég a 2ghz proci?! 2500 as felbontásban?! Jah bocs végül is úgy is mind egy... mert 0fps lenne.
2ghz procival próbálj gta4 et, crysist, stalkert játszani... kíváncsi vagyok milyen beállításra rakod. (bár igaz az eredeti gta 4 játék dobozomra is eleve az van írva hogy min.2.4 ghz proci... gondolom poénból)
Azért kell tuningolni 3ghz fölé a processzort hogy eleve gyorsabban dolgozzon a gép, ebben mi nem tényszerű?!Másfelől vicc az hogy szarrá húzod az e8xxx sorozatos procit nem csak 06ban lesz gyors, hanem a játékok 99% ban VERHETETLENEK!
Nem értek veled egyet... szerintem egy hd 4870 eshez illik 3.0 ghz fölötti 4 avagy több magos processzort oda rakni.... erre mondhat bárki bármit.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Májsztró #16463 üzenetére
Szellem a gépben.
Lord Vader: Nálam 1680-ban (nem időszámítás ) is gond nélkül fut, de ha karit akarsz fingatni, próbáld ki a Metro 2033-at. Az még közepes beállításokkal is lazán beszaggat, ha sok az ellen, hiába a 4x FPS.
Semmi baj a 3D06-tal, és nem is a procit kell tuningolni hozzá, ha csak valaki nem pontszámra hajt, aminek semmi értelme. Aztán akkor jönnek a hülyeségek, hogy a HD4870 alá 3.5, meg 4 GHz-es procik kellenek, miközben 2GHz-en is simán ki lehet hajtani őket megfelelő beállításokkal (spec. az én procim 1,6GHz-en 99%-ban kihajtja). De aki azért vesz HD48xx karit, hogy olyan grafikai beállításokkal használja, amelyekhez elég egy HD46xx is, az csak hajtsa szét a rendszerét fölöslegesen.Buko01: A 3D06 kevés (meg aki nem tudja használni). Amúgy 15k (E8400) és 17k (i920) fölötti pontszám is elérhető vele, ha akarod, hajts erre.
1hijjanhusz: Mikor tanuljátok meg már használni a benchmark progikat?
bajusz15: Vedd vissza a RAM órajeleket, esetleg a GPU-t is. RAM-hőmérsékletet nem látod. Mintha halódna a kari.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
bajusz15
senior tag
hello
3dmark futtatása közben ( just cause 2-nél is ) egy idő után a kép kék-zöld "jeleket" hoz ben, bugos, egyre többet többet még a végén fogja magát és lefagy ( msi 4870 )
hőfok max 60 fok szóval azzal nincs baj.
volt már valakinek hasonló jelenség? meg lehet oldani valahogy? -
Buko01
tag
Köszönöm a Segitséget, megprobálom meghúzni a procit, de egy kicsit keveslettem, igy alaporajellel is, de lehet hogy kell neki a kakaó. üdv.
-
ati05
aktív tag
Sziasztok
Van egy Force3d 4850-em (ugyanolyan rövid nyákos mint a Sapphire dual és a hűtés is hasonlóan néz ki). A gondom az hogy a ventilátort nem vezérli midig max fordulaton teker, pedig szoftveresen látszik hogy működik rendesen pl. az everestben %-ban írja hogy szerinte mennyivel megy a venti.
Sajnos csak két eres a kábel megy a nyákra a hűtőhöz.
Kérdésem annyi hogy esetleg egy bios frissítés megoldaná a gondom? -
Dj Dekko!
őstag
Nah lemértem én is, nem is fogyaszt olyan vészesen a gépem...
Alap állapotba mikor csak netezek 380-420W zabál.
Mikor játszok, ahol megy a crossfirex is... 520-550W. -
-
toza
senior tag
hello!
hd 4870 , crisys,battlefiled bc2 vagy 3d mark lelovi gepet,eslo 3 mp utan ahogy elindulna,de
pl Red Orchestra Ostfront 41-45 al kb orakat tudok tolni..kartya alapbol 75 fok korul van,de 60% fole rakott fannal 40 korul mozog,cpu 32 fok alapjaraton,uj 700 as tap van gepben..
par napja meg birt par percet,es csak utanna kapcsolt ki,mostmar azonnal szitne... driver problema?hardveres vagy mi lehet ennek a kikapcsolgatasnak az oka ,ha nem tulmelegedes?!
otleteket koszi...szegyen a futas,de faraszto...
-
cashback
őstag
válasz kriszbon #16482 üzenetére
Elméletileg annyit tud... gyakorlatilag kérek havertól kölcsön egy méricskélőt és kiderítem.
De annak elégnek kellene hogy legyen... nem?Viszont csak beszerzek egy használható minőségű és teljesítményű tápot... előbb utóbb.
Az Y-onos megoldásnál végül is teljesen mindegy akkor hogy kötöm rá... mert átadja azt az energiát amit kell... nem?
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
kriszbon
őstag
válasz cashback #16461 üzenetére
Ha értelmesen elosztod a 2 molex csatit akkor szerintem jónak kell lennie. A kártyát ne 1 ágra rakd hanem 2-re, tehát mindkettőt elosztod Y kábellel és úgy kötöd rá a ventiket 1-1 ágra. Az a táp elméletileg a +12V-os ágon 30A=360W-ot tud.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
cashback
őstag
válasz Buko01 #16475 üzenetére
Az tényleg elég karcsú...
Nekem Sempron 140@Athlon II X2 440 3375Mhz + Giga 4850 @ toxic órajel 12233Pont.
Win7GamerEdition x64 : Ati 10,4A quad-nak ettől jobbat kellene mennie... sztem.
[ Szerkesztve ]
-
Buko01
tag
válasz 1hijjanhusz #16477 üzenetére
10.4-es
-
Buko01
tag
válasz 1hijjanhusz #16474 üzenetére
sm 2.0 -5261
sm 3.0 - 6256
cpu- 3653 -
Buko01
tag
sziasztok,
13000 pont 3dmark06-ban hd 4870-el q9400 procivel 4gb ddr3 ramokkal kevés igaz?
új win7 van viszont 64 bites.ez számíthat? köszi, üdv -
Alister71
nagyúr
Kicsit belemérten az AvP3-ba 1440x900-on futott, maximálisan beállítható grafikán és szűrőkkel elvileg 10.1-be:
2010-05-21 17:06:43 - AvP_DX11
Frames: 18825 - Time: 250527ms - Avg: 75.142 - Min: 43 - Max: 116Stabilan fut, a nagy robbanások, tüzek se húzzák be.
Ezt még 9800GTX-el mértem:
2010-02-18 20:51:07 - AvP_DX11
Frames: 8640 - Time: 158669ms - Avg: 54.453 - Min: 21 - Max: 101A GTX-en is elég jól futott, az aljával volt gondja, a robbanások már 20 fps környékére húzták, voltak vele lassulások.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
kircipeti
senior tag
Van itt esetleg valaki, aki S-video kabelen keresztul 16:9-es CRT TV-re kotve hasznalja a kartyajat?
-
cashback
őstag
válasz kriszbon #16460 üzenetére
(#16458) sephi
Hja... neve semmi... SL500A ennyi áll a dobozán is.
(#16460) kriszbon
Az ok...
Viszont a vga attól megkapja ugyan azt a kraftot amire szüksége van?
A 3pin Y-nál is ezen gondolkozom... hogy mit okoz szerencsétlen alaplapnak hogyha a tervezett 1 venti helyett 2db-ot kötök rá?[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz cashback #16454 üzenetére
Veszel (ilyenből) vagy 2db-ot és kész. Mindjárt lesz szabad csatid, na meg picit több kábel a házban.
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
bajusz15
senior tag
köszi mindkettőtöknek
annyi baj lenne hogy amikor a "túlhajtás beállítása"-ra megyek, akkor bebugol... mert mikor újra rákattintanék az ATT-ra akkor nem hoz be semmit -
-
bajusz15
senior tag
hello
azt szeretném kérdezni, hogy a 4870-es órajeleit vissza tudja venni?
mert alapból ha csak netezek meg zene akkor nem kéne 750/3600-on mennie.
remélem meglehet valahogy oldani.
Előre is köszi, bajusz -
cashback
őstag
válasz mrbig25 #16446 üzenetére
Hja... lehet valami ilyesmi lesz... bár reménykedem a cserebere cuccaimban hogy kapok értük egy tápot.
Akkor meg is lenne oldva ez a gond.Most úgy megy a dolog, hogy a 4850 kapja a 1szálon lévő 2molex csatlakozót... +1 3pin csatlakozót. Molexbe beiktatva 1 8cm-es venti. Másik alaplapi 3pin meg visz egy 12es ventit.
Csak nem tudom hogy ez is mit eredményez hogy 1szálról kapja a kraftot a vga. Elméletileg bent egy helyre csatlakoznak az azonos "színű" kábelek... szóval teljesítmény csökkenésnek nem kellene lennie ettől.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Alister71 #16423 üzenetére
Nálam nincsenek ilyen hibák. Nem valami más zavar be? Persze az AMD drivereit ismerve nem kizárt, hogy valami más hardverre érzékeny.
sephi: Hát én nem szívesen barmolom szét gar időn belül.
1hijjanhusz: Ez van. AMD. Egyik gépen OK, másikon meg nem.
Májsztró: Vissza kellene vennie. Nem futtat a játék valamit a háttérben (pl. Xlive), ami miatt esetleg nem veszi észre az ATT a profilváltást? (Esetleg CCC fent van?) Vagy más progi, ami szintén 3D módot használ? Ha auto-n nem működik, készíts profilt a játékhoz.
Fura ez a hiba, biztosan nem maga az ATT okozza.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Dj Dekko!
őstag
válasz 1hijjanhusz #16444 üzenetére
Jól döntöttél, nem éri meg kockáztatni....
Valaki nem tudna segíteni azzal kapcsolatban hogy az alsó vagyis a CrossFireX slave kártyán a memória órajeleket hogy tudom alacsonyabbra állítani úgy hogy LOAD-ok közben ne ugráljon, remegjen a kép.
A Sapphire Radeon Hd 4870 es kártyán nevetve lehet csökkenteni a feszültséget és az órajelet... 250/300 ig is 1.020V körül (pontosan nem tudom mennyi most fejből)
A gond csak az, hogy az msi kártyán 1.230V alá nem lehet csökkenteni biosból a feszültséget... és ha már 700ra átállítom a memória sebességét 2D-be, elkezd ugrálni a kép, persze csak load közben...
Kiírattam a G15 LCD billre az órajeleket és tényleg, folyamatosan változtatja töltés közben 700-1000 -700-1000 ilyen változtatásnál meg gajdul a kép... (2Dor3D órajel)
Semmi esély nincs rá lentebb állítani, gondolom?!
Olvastam hogy ezeknél a kártyáknál főleg a memória sebesség a befolyásoló tényező fogyasztásnál.
Így a gyári bios beállításom is 1000Mhz volt az MSI kártyán, sehol nem volt csökkentve az órajel... Gpu-t meg ha lentebb veszem 200Mhz-ra lehet sok lenne a 1.230V már...
Nem értem.
Most 2Dben fölöslegesen zabál a kártya... és zavar eléggé.[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
válasz Májsztró #16443 üzenetére
Szia!
ATT-ben be van állítva, hogy 3D-s alkalmazás befejezésekor a 2D-s profil álljon vissza?
(jobb klikk->hardver->automata túlhajtás)cashback: és ha ITT vennél ventilátorhoz való Y elosztót? És egyszerűen egy alaplapi csatlakozóra rákötöd egy másik ház ventivel együtt...
[ Szerkesztve ]
...
-
cashback
őstag
válasz cashback #16442 üzenetére
Hát nem nyert.
Aljzat lekap... 3pin rádug... és csak 1 ventit forgat meg. Ami azért érdekes, mert egy kábelről kapja mind a kettő a kraftot.
4féle képen lehet rádugni... 3 variációnál semmi nem történt...Szóval ez így nem jó.
Marad az hogy beszerzek két hasonló kaliberű pwm-es ventit és párhozamosra kötöm egy portra... vagy veszek egy új tápot és megoldódott a szabad csatlakozók problémája.
-
Májsztró
addikt
Üdv !
Win7+ATT. Frankón indul 200/400-al a Win , játékba felteszi 750/900-ra ahogy be van állítva. De kilépéskor nem teszi vissza 200/400-ra. Ötlet ?
-
cashback
őstag
válasz mrbig25 #16441 üzenetére
Úgy terveztem hogy leszedem az aljzatot így rámegy a 3pines csatlakozó.
Szabályozni nem nagyon akarom... 2000rpm-en pörög és teljesen hangtalan.
Vagyis a házhűtés elnyomja.De elméletileg akkor probléma nélkül működnie kellene... ez csak azért szükséges, mert kényelmetlenül kevés a csatlakozóm.
Táp... 2molex... 6pin csatlakozás nuku, vga már le is szedte a 2molex6pin csatlakozóval... alaplap 2*3pines csatlakozás. És van 2házhűtő ventim... amit vagy párhuzamosan kötök egy csatlakozóra vagy ez a megoldás marad.
De lemegy a póker és megnézem mi történik.
-
mrbig25
őstag
válasz cashback #16440 üzenetére
Rá lehet, mert a 4. pinen csak az automata fordulatszám szabályzás megy, -tudomásom szerint-, így a fordulatszámot szoftveresen beállítod és kész, mert nem biztos, hogy magától szabályozni fogja (feltéve, ha alapból hangos lenne)
Mindez természetesen akkor igaz, ha fizikailag is gond nélkül rámegy[ Szerkesztve ]
...
-
cashback
őstag
Ahola.
Kérdés innen is...
Van egy Gigabyte HD4850-es kártyám GFX Chilla hűtéssel. Ennek ugye a két ventilátorja 3eres kábelen kapja az energiáit az alaplapról.
A vga-n meg 4pines (PWM) csatlakozás van... rá lehet kötni a 4pin-re a 3pin-t? Nem okoz különösebb gubancot?Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Tv-t tervezek venni, és szeretném a pc-re kötni hd-film nézéshez. Viszont az ASUS 4870-esemen nincs hdmi, csak dvi kimenet. Tudom, átalakítóval meg lehet oldani. De az ASUS alaplapomon van hdmi kimenet, gondolom az integrált 4200-as (asszem) kimenete. Be kellene üzemelnem az alaplapi vga-t ahhoz hogy rákösssem a tv-t? Együttműködik két vga win7 alatt? vagy mi lenne a legokosabb megoldás? köszönöm -
kop8
őstag
Csináltam egy 3dmark06-ot és csak 62-fokg ment fel.
És 790/1150-re volt húzva a kari, venti autón van.
[link][ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
válasz F e Z o #16422 üzenetére
Nem értem nekem miért megy akkor ilyen alacsony hőfokon a kari, mindenkinek sokkal több...
De majd mindjárt tesztelek egy kicsit!
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Dj Dekko!
őstag
válasz 1hijjanhusz #16434 üzenetére
Mert ezeknek a kártyáknak a többsége vagyis, a hd 4870esek 750/900 as órajelet simán viszik 1.208V feszültséggel...
1.268V vel 800/1000 ret általában tudják, de ez fölé már eleve nem is érdemleges szét feszelni mert sajnos a gpu nem tudna annyival többet, csak megsütnéd, + 30+40 mhz... ahhoz meg rengeteg +0.1V...
Úgy hogy ilyenekről hogy HD4890 es órajelen fog futni... nem érdemes kockáztatni... (1Ghz gpu órajelre gondoltam)
Kilehet végül is próbálni, csak mivel hogy fizikai sérülést is tudsz okozni, úgy hogy meg megsütöd avagy megég valahol a kártya, elvész a garancia... és nem lesz kártyádsem...
Nem kockáztatnám! -
Dj Dekko!
őstag
válasz 1hijjanhusz #16432 üzenetére
Szerintem rengeteg... de ez egyéni véleményem...
Sok Sikert hozzá... -
Dj Dekko!
őstag
válasz 1hijjanhusz #16430 üzenetére
2+3 fps avagy +500 vantage pontért megéri kockáztatni a vga kártya épségét?!
-
Alister71
nagyúr
-
Stirbi
addikt
esetleg ha vki : [link]
-
1hijjanhusz
senior tag
Hali!
Erős bennem a vágy, hogy grafitot alkalmazzak szerett 4870-emen. Szóval vki megtudna nekem mutatni, hogy ha gpu-t szeretném vmoddolni, akkor melyik feszültségét szabályzó kell satírozni. Esetleg nem tudom mennyire jeletős, hogy nem ref nyákos a karim. köszi.lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
Ger_man
senior tag
Nekem a 10.4a féle catalyst megoldotta a Splinter Cell Conviction állandó kilépéseit...
-
-
katt777
félisten
Mert rendesen ki van hajtva, ill. tuning. Vantage-ben 10243 GPU pontszám 2.8GHz-es CPU-val. Idle 40°C körül, hajtva ATT hűtéssel most max. 85°C (ez már a MEMIO, GPU 80°C alatt).
1hijjanhusz: Az enyémeken (Glaciator) nem lehetett.
Dj Dekko!: És alkalmazza is?
D1Rect: Igen.
RootRulez: Inkább 10.4
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
mrbig25
őstag
válasz D1Rect #16411 üzenetére
Hirtelen ezeket találtam, amik referenciának néznek ki:
- Gigabyte R487D5-1GD
- Connect3D HD4870
- HIS 4870 IceQ 4+ / Turbo
- Sapphire 4870 Toxic...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Ha új windowst rakok egy 4850-nek melyik a megfelelő driver? 9.12HF-el használom most... 10.3-ról hallottam, hogy jó lett, ez így van? Vagy inkább másik?
═════════════════════════════════════════
-
Dj Dekko!
őstag
válasz Májsztró #16415 üzenetére
Érdekes ez a GTa 4.... nah megyek is.... hozok egy 9800 gtx - 8800 gtx - 8800 GTs hát ha még több lesz az fps em...
Fúra... akkor ez is igen csak crossfirex inaktív program... bár a haverse ér sokat el a gtx 295 ösével...mert nála is így fút...
GTA 4 = BUG![ Szerkesztve ]
-
Májsztró
addikt
válasz Dj Dekko! #16414 üzenetére
Statistics
Average FPS: 54.76
Duration: 37.29 sec
CPU Usage: 80%
System memory usage: 66%
Video memory usage: 100%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 50Besírsz ... több lett az FPS-em A videóram az viszont kiakadt nálam is. Még van kérdés ?
-
Májsztró
addikt
válasz Dj Dekko! #16412 üzenetére
Nekem csak 1.0.0.4-es vagy milyen patch van rajta , és az egyik csúszkát nem tudtam maxra tenni. Ez lett :
Statistics
Average FPS: 51.69
Duration: 37.28 sec
CPU Usage: 87%
System memory usage: 56%
Video memory usage: 76%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 50Hardware
Microsoft Windows 7 Professional
Microsoft Windows 7 Professional
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 8.14.1.6105
Audio Adapter: Hangszórók (Creative SB Audigy)
AMD Phenom(tm) II X3 720 ProcessorDe ha megmondod ,hogyan tudom azt is high-ra tenni akkor lefuttatom úgy is mod : szűrőt sem tudok a játékban állítani!!!
[ Szerkesztve ]
-
Dj Dekko!
őstag
-
félisten
A referenciahűtős verzión kívűl van még olyan 4870 spec hűtővel/elnevezéssel ami referencia nyákra épül?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Dj Dekko!
őstag
válasz 1hijjanhusz #16406 üzenetére
Az MSi kártyánom biosban lehet módólni 1.276V Feszültségre is... érdekes. mert ha jól tudom 1.263 minden hd a max.
De nem próbáltam még ki, mert nem akarom se leégetni, se megsütni az msi 4870-est! -
-
kop8
őstag
válasz katt777 #16400 üzenetére
Neked miért megy fel 90fokra a karid?
Nekem autón van a venti és 2D-ben 50C körül van, játéknál meg 65C max, igaz mellette egy 14-es venti megy a ház oldalán 5Volton.GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest