- Billentyűzet gondom van
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Steam Deck
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
kop8
őstag
Belaazallat kolléga belinkelte a megfelelő tesztet.
Szerintem a legolcsóbb és jó táp az fsp, ebből egy 400Wattos elég és 7000-8000körül meg lehet venni.
De a többi hasonló árú, vagy olcsóbb sok wattos (550W, 650W...) tápot nem ajánlom mert az csak parasztvakítás
Itt nézd meg milyen tápot nem ajánlanak:
[link]4870-nek is simán elég 400W csak jó táp legyen ne gagyi.
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
Na...
Uttánanéztem a tápodnak és 7000Ft körül lehet kapni de nem Mo.-n
nem hiszem hogy egy jófajta táp van 7000-ért 700WattosSzerintem ha veszel egy 400Wattos fsp tápot vagy hasonlót semmi gond nem lessz a 4850-el.
Nekem is ezt csinálta a codegen tápom, vettem másikat és az is kikapcsolta a gépet játéknál, utánna vettem egy normálisat és azóta semmi gond, nem kapcsol ki.
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
Szerintem cseréld ki a tápot egy másikra ami valami jó minőségű és azzal próbáld ki, mert ezt a tápot nem ismerem, de majd utána nézek.
És ha gagyi akkor hiába van ráírva hogy 700W
-
Májsztró
addikt
Nem hiszem ,hogy az izmosabb hűtő segít rajta. Olyan hőfokokon produkálja a hibát amin nem kellene neki.
Ha drivercsere után sem lesz jó akkor valszeg garoztatni kell.
Az nem baj ha csak az egyik 6pin-es dugaszt kötöd be. Azzal csak annyit veszítesz ,hogy nem lesz elérhető a tuning funkció.
[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
Azt! Ha kevesebb áramot tud felvenni a kártya, ez nem nem okoz semmilyen kárt benne, legfeljebb hibázik, pl lefagy.
Minél több ágon kapja a delejt a kártya annál kisebb a veszteség a vezetékeken, mert kisebb áram folyik rajtuk.
Ebből következik hogy intenzívebb igénybevételnél minél több fázist, ágat kell alkalmazni. -
-
AndrewTdi
addikt
Nem biztos, hogy szarrá ég, de lehet, hogy nem indulna el a masina.
Nem minden esetben jobb, ha nincs fent a ház oldala. Lehet, hogy úgy van kitalálva a házad, hogy a levegőnek van áramlási útja ami arra szolgál, hogy kivezeti a házból a levegőt. Ha leveszed az oldalát, nem biztos, hogy gyorsabban megy el a hő.
2 táp, több hely, és macera. Nem látok a pénztárcádba, de szerintem add el a mostanit (ha el tudod) és vegyél 1 nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest