Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz HUNNIA1920 #11453 üzenetére

    AKkor leírom +1x, mert látom, te sem vagy tisztában a DX11 működésével. Ez ugyanis nem úgy működik, mint a régebbi verziók, hanem annyit használ a VGA tudásából, amennyit tud. Ezért valószínűsítettem már a Dirt2 alapján, hogy más játékokban is csak DX9-et és DX11-et lát majd a user, de attól még a köztes verziók is működnek, ha lehetőség van rá.
    Nekem azért elég feltűnő volt Clear Skyban az álcahálók, a kerítés-drótok, és egyebek hiánya, főleg, amikor egy üres helyen nem tudtam Vista alatt tovább menni, és ott totojáztam utat keresve fél órát, XP-n meg rögtön kiderült, hogy ki van húzva ott egy drótháló. Hát ez engem nem kicsit zavar, ahogy az is zavarna, ha lépcső helyett egy 45°C-os rámpán mennék föl, a talajba beleálló lábakkal (már ha látszanak) :DDD .

    Májsztró: Ki mondta, hogy csináltam? :F Mert én ugyan nem. :N
    Vistában az volt a trükk, hogy ki kellett lőni belőle pár dolgot, ilyen pl. az aut. indexelés, az basztatja egyfolytában a vinyókat. Semmi szükség rá, W7-ből is alapból kiszedem.

    Scholes9: Hát én +1 érvet tudok a 9.9 mellett, ti. hogy azzal nem lépeget ki az Oblivion W7 alatt, míg az összes későbbi driverrel igen. Itt jegyezném meg, hogy későbbi drivert feltelepítve, majd azt rendesen lepucolva, és 9.9-et visszatéve megint csak nem működik, szóval ezeket a rejtve ott maradó hibákat máig nem küszöbölték ki az ATI-nál.
    A helyedben VGA-szűz rendszerre feltennék egy Catalyst drivert az eszközkezelőből, és semmi mást, csak ATT-t. Egyébként meg fölösleges drivert frissíteni, ha rendben működik.

    lsc: Már vártam, hogy ezt mondod. :DDD :R

    szekto: Sokat tévedsz DX11-gyel és a grafikával kapcsolatban. ;) Pl. DX11-et mindenképpen DX10-zel fogsz kapni.
    Vistával nekem nem volt semmi problémám, ráadásul az is tudja a DX11-et, szóval ezt a problémádat sem nagyon értem. DX9-ben ráadásul mind a Vista, mind a W7 gyorsabb az XP-nél, amúgy mint rendszer a 3 közül nekem még most is az XP tűnik a leggyorsabbnak, kivéve a betöltést/leállást, mert abban a W7 verhetetlen.
    Sajna DX-től függetlenül egy rakat program nem megy XP fölött, szóval nálam marad a 2 OS. :(((

    psg5: Driver lesz. Próbáld a 9.9-et, v. a 9.12 hotfixet. Nálam amúgy még a W7 WDM driverével is ment hibamentesen.

    t.kristof: Mint mondtam, benne van a DX11-es játékokban a DX10 és a DX10.1 is, ezért nem is fogod látni, csak a megjelenítésben.

    Joachim21: Sajnos ua. hardveren, és nem elavulton, a W7 sokkal gyorsabb a Vistánál (játékok is), sokkal több program fut is rajta.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák