Új hozzászólás Aktív témák

• KOKO5

csendes tag

Üdv mindenkinek!

Leirom nektek a véleményemet ,tapasztalataimat az ATI 2900 GT vidikártyárol!!

Nos megjött a kicsike szép nagy doboz, batár kártya ,négy lemez hozzá stb.....
    Beszerelés megkezdésekor tudatosodott bennem ,hogy át kell rendeznem a ház belsejét hogy beférjen.Megoldottam.Rádugtam mindent inditottam ,faja minden.A kicsike csak a hozzáadott illesztővel volt hajlandó elindulni.....7.11-ről fogalma se volt....a frissitésnél majd kiváncsi leszek elfogadja-e.

Persze ....már nyomtam is fel a duty 4 -et,Jerichot,Timeshiftet,Crysist,Prostretet,Gears,....a joságokat!Amit lehetett azt DX 10_ben
    Játékinduláskor kapásból opciok,video beállitások......alapba 1280,meg full minden!
    Én levettem 1024-re mert nekem elég, nem szeretem ha kicsik a dolgok.Fps-t nem mértem
    de 10-év játékos múltal megállapithatom,hogy ez a kártya amit oly sokan FIKÁZTAK az elöbb leirt beállitásokon rezzenésmentessen futatta a játékot.Kivétel crysis mert annál a levettem egy effektet....ami homályositja a képernyőt mikor célzokÉs ez igy frankó is!Teljessen játszható volt.......volt minden ugrottam...meg maximum speed...meg pörgés forgás...pánik...egyebek!Az elözző kártyámon ...1600xt ezek a dolgok nehézkesek voltak még lebutitva is.
    Tehát eddigi meglátásom az,hogy nem is olyan rossz kártya ez!Ára 42000 ft A 8600gts nél erösebb ,8800gt-nél meg jóval gyengébb.Én bátran ajánlom a kártyát annak aki megelégszik az 1024x768...2xAA..2xAF beállitásokal.+feltólva maxra a texturát.Nos ennyit a kicsikéről......ja a hütést azt meg kell oldani valahogy,mert azóta nem fűtök a szobában!Hali

Új hozzászólás Aktív témák