Új hozzászólás Aktív témák

• ez_meg_emaz

őstag

válasz Soak #7247 üzenetére

Tudom hogy nv-nél sincs jobb helyzet.
    Én nem ati-t szidom ne értsetek félre. Hanem ezt az elb*szott helyzetet hogy a dx10 ennyire eröltetve van de semmi értelme sincs. Eddig csak negativ dolgokat tapasztaltam dx10 kapcsán. Vista: lassulás, dx10 még nagyobb lassulás, aztán meg ez a szürös dolog amit ati kicsit benézett megint csak nem kedvez(bár ez ati sara(ez az 1!) és nem kapcsolhato dx10-hez de mégis csak lassit az amugy se gyors dx10-es gamekon)

Term én nem várom hogy ien látvány 100fps-el fusson. Elég nekem az 50 is ha már a legjobb karit vettem amit a gyárto árul. Én nem 20-30k-t dobtam ki karira. Hanem pl 80-90-100k-t akkor meg kapjam már meg azt amiért ezt a felárat megfizettem. Nem azért vesz az ember vmiböl a legdrágábbat hogy aztán diavetitést! (mégcsak nemis 30fps-ről beszélünk) nézzen rajta.
    Nagyon megváltoztak a dolgok. Régen aki 100kért vette annak 1évig nem volt gondja. Aki meg 50ért annak fél évig maxon. Mostmeg hiába veszi az ember a drágábbat szarul megy. Aki meg a közepessel is beérte az csak mid-low-n tolhatja :Y Hihetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák