Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Gaboman #5808 üzenetére
Szerintem ha ilyen dolog motoszkál a fejedben, akkor kár volt megvenni a 2900Pro-t...Látom ma már hosszútávon senki nem képes gondolkodni
(én sem, de rajta vagyok az ügyön
) Az a baj, hogy az embereket simán rá lehet venni a vásárlásra, csak mert valami új, kisebb csíkszélességgel készül, stb. Gyorsabb ugyan nem sokkal lesz, de legalább sokan meg akarnak (akarnak a fenét, csak késztetés) szabadulni a jelenlegi VGA-juktól, amin legalább az adót elbukják (általában), cserébe pontosan kifizetik azt a teljesítménybeli különbséget (néha még többet is), amennyivel az új VGA gyorsabb. Ezért fogom valszeg megtartani a GTX-OC-t, mert hiába jön a G92, semmivel nem tudnék olcsóbban hozzájutni egy ugyanilyen képességű kártyához, mint amennyit most ér a használt piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest