Új hozzászólás Aktív témák
-
De mégis...
Itt lehet olvasni róla." A HD 3800-asok már fejlett power management rendelkeznek melynek neve : ATI PowerPlay™a lényege az, hogy amikor nincs a kártya igénybe véve, pl nem játszunk rajta, akkor a GPU frekvenciáját visszaveszi 297 MHz-re. Természetesen ilyen esetben a GPU hüvösebb is. Ezzel a technológiával egymagában is energiatakarítható meg..."
-
válasz
Badman 4ever #858 üzenetére
Soha nem hallottam róla...
-
válasz
gordonfreemN #850 üzenetére
Én azt csináltam,hogy az automatikusan induló programok közül kitiltottam a catalyst controllert...Így nem tudom kirakni a tv-re a cuccot,de legalább nem lesz baj.
-
Tulajdonképpen,még a hardvergyártóknak Windows 7 még nem is létezik....Ha ég nem teljes verzió,honnan tudják,hogy hogyan állítsák be a drivert?!Vedd meg a kártyát mert nagyon jó, de még várni kell vele. Ha meg van már w.7 driver akkor az kamu.Ha,csak nem intel kártya, azoknak már lehet.
-
válasz
♥Szandybaby♥ #790 üzenetére
Szia...
Több probléma is lehet.
-Nem ismerte fel a gép az őj kártyát és még a régi drivert használja, persze nem kompatibilisak egymással
-Nem raktál fel hozzá megfelelő drivert.
-Vedd feljebb a felbontást a játékban
-Az eszköztárban nézd meg,hogy felismerte-e
-Lehet nem tudja megfelelően kezelni az alaplap.
-keresd meg hozzá a legújabb drivertHa nem értessz valamit írj privit és elmondok mindent...
-
válasz
zlatan92 #775 üzenetére
Minden drivert emberek csinálnak. Mindenben lehetnek hibák. A frissítések arra szolgálnak,hogy ezeket a hibákat közzétéve kijavítsák. A driverek úgy vannak programozva,hogy nap,mint nap felkeressék a honlapjukat,és ha van új frissítés azt letöltsék. De mondom,nem kell őj drivernek lennie, a régin sem lehetett állítani.
-
-
válasz
kingkongfiu #746 üzenetére
Szia!
Nekem egy Dual-core-os 2048mb ramos, és ilyen vidikaris laptopom van. Nekem a San andreast fullon elviszi.
-
válasz
teglasatesz #725 üzenetére
Szia!
szerintem ameddig garis addig hagyd úgy ahogy van. És szerintem nem érdemes, márha nem játszól 2007-es játékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest