Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKL
tag
Elő lehet csalni azokat a ködöket, csak itt jön be a képbe a tracker... De egyébként ha tudsz jó sok, minél hosszabb expót csinálni hold nélkül, és a lehető legsötétebb helyről szerintem úgy is látszódnia kellene pár dolognak. Az Orion ködnek mindenképp, a láng és lófej ködöknek is, a futó embernek is, és a Barnard ív is kijön ha elég idő megy bele. A boszifej az halványabb, az nem biztos hogy kijön csak úgy. Nekem a fentiek mind köjöttek bőven kb 10 perc össz idő alatt, és gyanítom hogy akár rövidebb idő alatt is össze jöhet egy jó sötét helyről, főleg ha valaki jól bánik az utómunkával. Úgyhogy csináld csak és mutasd hogy mi sikerül
Mennék én is de a paripám rottyon van... :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Autós kamerák
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- ÚJ bontatlan Inta360 X4 kamera
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest