Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Pixel Tablet 2-vel ismét vége szakadhat a termékvonalnak
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baaraanz
tag
-
hucsa
újonc
Triton tra001 beépítéséhez keresgettem dolgokat, az András megoldásával szemezgetek, mert nekem is pont BOSCH gts-em van.
https://www.youtube.com/watch?v=JiJ2aifVE4kDe ha ez igaz lenne, ezt választanám:
https://www.ganudots.com/index.php?main_page=product_info&products_id=266989 -
kavalkád
aktív tag
miért is ne lenne igaz?!
teljesen korrektnek tűnik az az oldal én is rendelek tőlük ilyet és ilyet is, mondjuk 100-100 darabot. ráadásul van elérhetőségük is, egy egész e-mail cím, ez engem meggyőzött. bátran rájuk bízhatom a bankkártyám adatait, elvégre nagy múltú cég, "Copyright © 2021".azt javaslom vegyél 10-et, mert akkor már van mennyiségi kedvezmény is:
de ami a legjobb, hogy 500-at is rendelhetsz, az is 72 font lesz, maximalizálva van az ár, mert náluk a vásárló az első.[ Szerkesztve ]
-
pacman_123
tag
Miapéklapát .... minden asztalos fórumon egyszerre támadnak a kamuoldalak?
Hobbiasztaloson is .... szállítással együtt 34 dodóért, 305-ös vastagoló gyalu (Maki/Metabo/stb klón). Nyilván, persze, azonnal, hármat ....
Ha nem szempont a nagy felfekvő felület (és ritkán az), simán jó ez a beépítés. Én jól elvagyok vele, ráadásul a párhuzamvezető is meg van oldva (nagyjából ...). Beépítő betétre meg .. van akinek ilyenen lóg X éve a Triton. Kezdetben nekem is olyanon lógott, aztán később csábultam el az Incra-ra, legfőképpen a remek mágneses és sokféle méretű szűkítőbetétei miatt. Sajna nem bagóért vágják az emberhez ...
Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar
-
Soká
senior tag
Arra a narancssárgára gondolsz, amit a markolatba kell behúzni, hogy forgatni tudd a markolat gombját? Nem ugrik vissza magától, ha forgatni próbálod a gombot?
Közben rájöttem, hogy te nem a belső gyűrűre gondolsz, hanem a kívülről benyomható gombra... Már nem megyek le újra megnézni az enyémet, de itt egy videó, ezen látszik, hogyan kellene működnie. [link]
[ Szerkesztve ]
-
pali923
aktív tag
Új gépet én sem szednék szét, vissza a boltba. Nagyon peches vagy, ha így jártál, még senki nem számolt be ilyenről. Sőt, olyanra sem nagyon emlékszem, hogy elromlott volna ilyen gépe valakinek (na jó, egyről tudok, ami leégett, de szerintem ez nem jellemző).
A helyzet reménytelen, de nem komoly.
-
Soká
senior tag
Hááát, visszapostázni a gépet ezért, nem túl kedvező opció.
Én a helyedben készítenék egy kis videót a problémáról, elküldeném nekik, hogy mit ajánlanak? Ha kulturált társaság, akkor vagy nagyvonalúan küldenek valami cseredarabot és elviszik a régit, vagy felajánlanak valamilyen visszatérítendő összeget a javíttatásra és/vagy a javítás módjára adnak tippeket.
Az én tapasztalatom az, hogy udvarias panasszal hamarabb érsz célt mint pattogással.
Ha belegondolok, hogy 2008-ban én még 40.000ft alatt vettem ezt a gépet... Vagy a pénzünk romlik nagyon vagy az uni-max szállt el. (tudom mindkettő...)
[ Szerkesztve ]
-
pali923
aktív tag
Pár példa.
Én meg az ebayről vettem, de itthon is van bőven.[ Szerkesztve ]
A helyzet reménytelen, de nem komoly.
-
pacman_123
tag
Hát én pedig lombfűrészelnék. A marás sztem sem jó 5let. Nagyon vékony részek is vannak, mindezt 2 centi vastagon - nagyon nem triviális biztonságosan megmarni. A karikás részen nem is férne át olyan maró, ami vékony is, meg csapágyas is, meg tud 2 centi magasságban is marni.
Ráadásul ... hiába van meg a marósablonod, először akkor is körül kellene fűrészelned minden egyes mukadarabot (5-6 példánynál mind a 10-12 -t) nagyjából - aztán meg marni. A vékony részeken nemcsak a törés veszélye áll fenn, hanem hogy kikapja a kezedből. Nem spórolnál túl sokat időben, sőt - szinte semmit. A kutya még csak-csak marható jól, de az ember - na az sztem annyira nem. Biztonságosan tutira nem.
Hidd el, egy jó, finom fűrészlappal nem lesz az a vágás olyan ronda. Figy, nem precíziós csapágyházat készítesz, simán és szépen ki lehet ezt lombfűrésszel vágni. Jó, kicsit kell csiszolnod majd, óvatosan, merthát az emberalaknak vannak vékonyka részei.
A szintén emlegetett "50 ezres hobbycnc"-ről pedig: van olyanom. Hidd el, háromszor (de lehet négyszer is) biztosan kivágnék lombfűrésszel egy embert, mire egy olyan CNC végezne egy darabbal, a 2 centi vastag anyagból. Nem tud az olyan gyorsan vágni .. azért csak annyi. Mikor 3mm mélyre eresztettem az anyagba - sírt, zörgött, hörgött - és még nem is nagy sebességgel martam vele. Azért adnak hozzá alapból kis teljesítményű marómotort, azért olyan a váza amilyen - mert csak 50 ropi (kicsit azért több), és mert annyit tud amennyit. "Tanuló CNC"
Szóval: szerintem lombfűrész + finom fogazású ("nullás", "egyes") fűrészlap, keményfa. Mondjuk tölgy (dió) kutyára, bükk (juhar) emberre, ha a színek (kontraszt) is fontosak.
Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar
-
generatoros
tag
-
-
York
tag
-
thomgrande
tag
Ne már!
Majd a készítöje nyilatkozik ha erre jár.Pár tized másodpercet késtem.
Nagyon sok fűrésztelepen nincs a ciklon alatt semmi, szabadba hullik a forgács.
[ Szerkesztve ]
"Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"
-
York
tag
Nekem ami bejott az, hogy fentrol is elszivom. Most mikor a pallokat vagtam fel akkor fentrol ciklon + PS porszivo, hatulrol meg forgacselszivoval. En azt tapasztaltam, hogy a dewalt egesz jol kidobja hatra a port. Igy mar vallalhato mennyiseg volt alatta meg korulotte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Hardcore café