Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    Erről a védőszemüveg dologról jutott eszembe egy régi hasfájásom:

    Ki hogyan oldja meg - aki szemüveges -, hogy a védőszemüveg, a plexi álarc ne párásodjon, kiváltképp, ha porvédőmaszk is lóg az orrán?

    A legjobb az lenne néhány csiszolós napomon, ha lehetne rajtam egyszerre minden fejre való védőnyavaja. Úgy, mint (először is olvasószemüveg), védőszemüveg, vagy álarc, sapka, hogy a hajam este ne törje ki a fésű fogát, pormaszk, mert a finom lösz eldugít rajtam minden nyílást, zajvédő, mert ez a gép igen hangos, és védőkesztyű, amiben a csiszolódobhoz érve nem ontanám a hősi vérem. És nyáridőben egy klímaberendezésféle se lenne hátrányomra. De ezek a sorolt dolgok haragban vannak egymással.
    A kesztyűt mellőznöm kell, mert nem tudom vele pontosan és erősen szorítani az apró fákat. A pormaszkot mellőznöm kell, mert bepárásítom vele a szemüveget. A sapkát mellőznöm kell, mert azmiatt leesne a fejemről az álarc. A klímát mellőznöm kell, mert nincs pénzem rá.
    És ennyi mellőzés mellett még mindig az a bajom, hogy félóránként le kell szerelni magamról minden nem mellőzöttet, mert patakban csörgedezik az álarcon a verejték - valahogy mindig épp a szemem vonalában.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák