Új hozzászólás Aktív témák

• pacman_123

tag

válasz Nerazim #68710 üzenetére

- A terasz fedett/nem fedett?
    - A 2x3 m az a terasz padlója, plusz a korlát amit csiszolni akarsz, vagy csak a korlát?
    - Fa gél: erről meg lehetne tudni kicsit többet? Egy link, leírás, stb... hasznos lenne :)

Ha azt mondod, "soha többet" nem akarsz csiszolni, én lehet kölcsönöznék egyet. Vagy nézz szét használt után. Kb. tökmindegy egy ilyen munkára mit veszel. Egyébként ... bármelyik vezetékes:
    https://excentercsiszolo.arukereso.hu/?orderby=1

Pölö, mint a sorben az első, legolcsóbb vezetékes. Bár az kizárt, hogy ez 1100W-os legyen, felvenni nem vesz annyit, nemhogy leadjon. Az "ipari" Bosch csiszolóm 400W-ot vesz fel, a "barkács" DeWaltom 300-at.

A DeWalt-om az ilyen. Eléggé kedvelt csiszoló, ha egynél több projektben is gondolkodsz, én ez alá nem mennék. Tudom ez több mint 3x annyiba kerül mint amit rászánsz, de én inkább onnan nézném, hogy "csak" 25-öt rádobsz, és van egy többször is - megbízhatóan - működő géped. Kicst f*sz a kapcsolója, de meg lehet szokni, fordulatszám-szabályozós. Porszívó (35mm-es) csöve simán megy bele, nem kell semmi átalakító. (jó tanács: akármilyen porszívód is van, ha csiszolod a teraszt: használd a géphez. Akár rászigszallagozva, ha nincs jó csatlakozása. Plusz persze: maszk.)

Új hozzászólás Aktív témák