Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman_123
tag
válasz
Nerazim #68710 üzenetére
- A terasz fedett/nem fedett?
- A 2x3 m az a terasz padlója, plusz a korlát amit csiszolni akarsz, vagy csak a korlát?
- Fa gél: erről meg lehetne tudni kicsit többet? Egy link, leírás, stb... hasznos lenneHa azt mondod, "soha többet" nem akarsz csiszolni, én lehet kölcsönöznék egyet. Vagy nézz szét használt után. Kb. tökmindegy egy ilyen munkára mit veszel. Egyébként ... bármelyik vezetékes:
https://excentercsiszolo.arukereso.hu/?orderby=1Pölö, mint a sorben az első, legolcsóbb vezetékes. Bár az kizárt, hogy ez 1100W-os legyen, felvenni nem vesz annyit, nemhogy leadjon. Az "ipari" Bosch csiszolóm 400W-ot vesz fel, a "barkács" DeWaltom 300-at.
A DeWalt-om az ilyen. Eléggé kedvelt csiszoló, ha egynél több projektben is gondolkodsz, én ez alá nem mennék. Tudom ez több mint 3x annyiba kerül mint amit rászánsz, de én inkább onnan nézném, hogy "csak" 25-öt rádobsz, és van egy többször is - megbízhatóan - működő géped. Kicst f*sz a kapcsolója, de meg lehet szokni, fordulatszám-szabályozós. Porszívó (35mm-es) csöve simán megy bele, nem kell semmi átalakító. (jó tanács: akármilyen porszívód is van, ha csiszolod a teraszt: használd a géphez. Akár rászigszallagozva, ha nincs jó csatlakozása. Plusz persze: maszk.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OpenMediaVault
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest