- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
kicsi kecske #68714 üzenetére
Ettől kisebb front lóg nálunk.
-
ViktorSz
tag
válasz
kicsi kecske #68714 üzenetére
A HK-S maximum teljesítményfaktora 2215,az ajtód pedig 2800 körül van.
Szóval nem nagyon tudsz mit csinálni,meg kell venni a drágább típust.
Súly x magasság mm-ben,az alapján számolj( egész tábla blap kb 70 kg) -
kicsi kecske
tag
Sziasztok.
Blum Aventos HK-S kérdés..
Van egy konyha felső szekrény amit Most csináltam a side by side hűtő fölé460 magas és 956 széles a 18as butorlap front.
Megvettem hozzá a HK-S tipon-os felnyilo vasalatot és hiába húzom maxra a rugót nem nyílik fel rendesen vagyis lefittyen az ajtó.
A blum katalógusban 600mm x 1800as fa front méretig írja a használatot.
Ez tényleg ennyit bír, vagy vmit rosszul csinálok?
Nem akarnám megvenni a 3x annyiba kerülő HK Top-ot.. -
hzsolee
őstag
válasz
pacman_123 #68711 üzenetére
+1 arra a DeWalt-ra. Nekem is olyan van... nagyon jó kis gép.
-
hzsolee
őstag
válasz
Nerazim #68710 üzenetére
Azt a fagélt annyira nem ajánlom. Dió színben vettem anno 3 különböző évben más,más csomagolásban. Álagra olyan mint a puding. Natúr fenyő cuccok voltak vele lekenve, de 3x végig kellett menni, hogy szép szín legyen. Amit közvetlenül nap ér, az mondjuk 2 év aztán annyi neki, árnyékban azért bírja...ott nincs vele gond. Mivel akkoriban ezzel kezdtem a projektet kénytelen voltam újra azt venni.
Most legutóbb aztán arra is rájöttem, hogy olcsónak sem olcsó mert legutóbb a supralux 9L fadekor cuccát vettem ami liter árban jobban jön ki mint ez a lidlis. Ja és mindig kapható nem csak ha az van a szórólapban.
Persze vannak sokkal jobb lazúrok...de én csóró vagyok 🤣🤣Kerestem képet is. Most ugyebár már abban a full zöld dizájnban adják, de maga a cucc ugyanaz. Akkoriban ez ilyen volt:
Az eredmény azért nem rossz, de mondom napon nem igazán bírja...
-
pacman_123
tag
válasz
Nerazim #68710 üzenetére
- A terasz fedett/nem fedett?
- A 2x3 m az a terasz padlója, plusz a korlát amit csiszolni akarsz, vagy csak a korlát?
- Fa gél: erről meg lehetne tudni kicsit többet? Egy link, leírás, stb... hasznos lenneHa azt mondod, "soha többet" nem akarsz csiszolni, én lehet kölcsönöznék egyet. Vagy nézz szét használt után. Kb. tökmindegy egy ilyen munkára mit veszel. Egyébként ... bármelyik vezetékes:
https://excentercsiszolo.arukereso.hu/?orderby=1Pölö, mint a sorben az első, legolcsóbb vezetékes. Bár az kizárt, hogy ez 1100W-os legyen, felvenni nem vesz annyit, nemhogy leadjon. Az "ipari" Bosch csiszolóm 400W-ot vesz fel, a "barkács" DeWaltom 300-at.
A DeWalt-om az ilyen. Eléggé kedvelt csiszoló, ha egynél több projektben is gondolkodsz, én ez alá nem mennék. Tudom ez több mint 3x annyiba kerül mint amit rászánsz, de én inkább onnan nézném, hogy "csak" 25-öt rádobsz, és van egy többször is - megbízhatóan - működő géped. Kicst f*sz a kapcsolója, de meg lehet szokni, fordulatszám-szabályozós. Porszívó (35mm-es) csöve simán megy bele, nem kell semmi átalakító. (jó tanács: akármilyen porszívód is van, ha csiszolod a teraszt: használd a géphez. Akár rászigszallagozva, ha nincs jó csatlakozása. Plusz persze: maszk.)
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Max 10e -ig van valami kis egyszerű csiszoló amivel egy 2x3m teraszt át tudnék csiszolni?
Illetve vettem a Lidl-ben fa ápóló gél (aszem ez a neve) lazúrt akartam, de nem olvastam el figyelmesen és egy helyen volt, benéztem. Ez lehet olyan jó mint egy lazúr vagy vigyem vissza inkább? -
-
Aszi123
tag
Ma telefonoztam az alkalmazástechnológusukkal. Nagy tehertől szabadított szabadított meg. TI. már a második rétegnek sem kell a csiszolás.
Az anyagnak biztosan nem, csak az esztétikának. Az meg ezen a projekten sokadlagos dolog. Szóval ma elkezdődött a lazúrozás, egyszeri 80-as csiszolásra.
-
Grizzlu
tag
Gyerekek, nyugtassatok meg, hogy már Tii is jártatok úgy, hogy rossz oldalon véstétek ki a csapfészkeket...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest