- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
windlord
őstag
válasz
blakey #70798 üzenetére
Van htpc -m, csak kihagytam ket evet.
MadVR+mpchc -vel azert fullHD mellett lehetett meredek kuldonbsegeket latni es nem 10 cm -rol.
Csak nem tud HDR -t ugye, mert nem tudja kiadni magabol...Tovabbra is az a kerdesem, hogy van e kulonbseg (lathato, nem placebo) egy felsopolcos lejatszo es a tv android + kodi lejatszo kozt.
Szerintem a tevere telepitett nem kadenciahelyes, de nem melyultem el nagyon benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Jabra Evolve 2 55 UC Graphite!!! Beszámítok!!!
- Harman Kardon Aura Studio 4 Aktív BT hangfal
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 65" OLED65B49LA 165cm UHD 4K HDR Smart OLED Tv
- Sonos SUB mélynyomó + SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 wireless, multiroom, AirPlay
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged