Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz junkpod #57699 üzenetére
Várj, én arra reagáltam, hogy nem csak a "Kodi világában" használnak jukeboxot illetve nem csak azok szeretik akik Kodit használnak.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
junkpod
veterán
és Blakey: írtam én olyat, hogy nincs a duneben JB? Nem. Joshi írt ilyet? Talán, érthető úgy is amit írt, de nem szó szerint ezt írta ő sem.
Elnézést ha félre érthető voltam az előzőekben. Tény, hogy magamnak soha nem vennék niche terméket, inkább cserelek szoftvert egy eszközön, ha az olcsóbb Ettől persze más azt és annyit költ amennyit akar/tud.
De azt ne mondjuk már ki, hogy egy Dune vagy Oppo lejátszó nem drága, igen is drága, mind abszolút, mind relatív értelemben, és itthon mit sem számít, hogy egy amcsi munkás mennyit keres vagy mennyi áfát fizet.
Az meg kifejezetten fura, hogy megvesztek egy drága eszközt és (1) fw-t kell rajta mokolni, hogy jó(bb) legyen, (2) ezért a warez fw-ert pénzt kér a fejlesztő, (3) és ki is fizettek a warez fw-ert egy elég komoly összeget, (4) majd kiderül, hogy pár dolgot elhallgat a fejlesztő.
Ezek után én nem merném "ajánlani" ezt a megoldás csomagot (Dune+cfw).Gyeniko: valszeg az én hsz-em is olyan volt amire könnyű volt ugrani
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
blakey
titán
válasz junkpod #57693 üzenetére
Nekem .a Dune-n és a Tvixen is volt jukebox.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
junkpod
veterán
válasz gyeniko #57692 üzenetére
szerintem # gyeniko szerint # minden PH forumozo szerint # minden magyar szerint.
Engedtessék meg számomra a vélemény szabadsága, még akkor is ha a világon egyedül gondolom így. Bár biztos nem vagyok egyedül, mert nem én találtam fel a jukebox funkciót.
Illetve pontosabban meghatározva: Dune, Oppo, himedia boxok tulajdonosainak nem fontos a jukebox, minden másra ott a KodiKöszi: akkor az én feluletemtol kiakadnal meg lyrics addont is használok zenéhez sőt filmekhez az extended infót is (szineszekhez is részletes infó, fotók, inzerjuk, tvshow szereplései, filmografia, hasonló filmek, azonos rendezők filmjei, ... Én szeretem ezeket is megnezegetni.
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
gyeniko
őstag
válasz junkpod #57688 üzenetére
"...Pedig 2017ben a jukebox szerintem alapkövetelmény."
Ezt most hogy érted? A fórum közössége biztosan nem reprezentálja a teljes használói halmazt - itt azért érdeklődőbb, nyitottabb emberek járnak-kelnek - , de még abban sem vagyok biztos, hogy az itt fórumozók többségének fontos a Jukebox. Abban viszont eléggé biztos vagyok, hogy Karcsi bácsi Győrújbaráton, vagy Teri néni Vámospércsen nem érdeklődik a Jukebox iránt, mert azt sem tudja, hogy létezik.
Ja, és "gyeniko"-nek Budapesten - bár fórumtag - sem lényeges a Jukebox...Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Joshi
titán
válasz junkpod #57688 üzenetére
A Himedia Q5 Pron se használtam a Kodit, nekem max 10-15 film van a NAS-on és cím alapján vagy dátum szerint van listázva az anyag. Zenénél is idegesítő lenne ha a borítókat látnám, nekem bőven elég az előadó és az albumcím alapján látni az egészet. Nyilván ha rengeteg film van akkor jól jön a jukebox, de én nem tárolom a filmeket azért van az internet.
-
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
"simán hozza egy médialejátszó képességeit már ha a jukebox nem játszik"
Pedig 2017ben a jukebox szerintem alapkövetelmény.Kez0: értem, megértem, elhiszem, csak (számomra) nincs arányban az ára a szolgáltatásaival, de ha nektek ez ok, akkor persze szavam se lehet, hiszen nem kötelező ilyet venni.
De az, hogy illegális szoftver fejlesztésért képesek komoly pénzeket elkérni, azt továbbra is pofatlansagnak tartom, megértem a gyártót, hogy kodolta a forrást.[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
Joshi
titán
válasz SunMount3r #57685 üzenetére
Nekem a feliratkezelés hiányosságai zavarnak a legjobban, egyelőre a Dolby Vision nem mivel nincs is hozzá tévém. Egyébként van DV, de csak a hivatalos fw-vel. Viszont a feliratkezelési problémákat nem biztos hogy a cfw-vel meg tudják oldani. Amúgy osztom kezo0 véleményét a készülékről, nagyon jó kis cucc simán hozza egy médialejátszó képességeit már ha a jukebox nem játszik. Én szinte már csak az Oppo-val nézek és hallgatok mindent.
-
SunMount3r
nagyúr
Miért amúgy most mi baj az Oppo-s CFW-ekkel, mi hiányzik, vagy mi bugos még? (Azon kívül, hogy nincs KODI .)
Ahogy ki tudtam venni a DV-el, meg talán a feliratokkal van valami gond?
Csak kíváncsiságból...
-
kezo0
addikt
válasz junkpod #57683 üzenetére
Mielőtt bárki mást gondolna: az Oppo egy baromi jó lejátszó, én is élvezem rajta a filmeket (meg még két másik lejátszón is, amelyek szintén élvezhető kép- és hangminőséget nyújtanak). Ez a beszélgetés nem erről szól.
Én pl. sosem használnék műanyag szappantartónak látszó eszközt médialejátszónak, amit a beledugott kábel is lehúz a polcról... Egyszerűen nem bírná a szemem. Meg hát legyen már valami kijelzője is egy lejátszónak. Persze tudom, ez bizonyos értelemben mind hülyeség, ha egyébként annak az eszköznek jó a képe és még olcsó is. De hát szerencsére nem vagyunk egyformák, és én egyáltalán nem bántam meg az Oppo-203 megvételét, csak szeretném belőle a lehető legtöbbet kihozni. Még többet, mint amit most tud.
És nem zavar, ha másvalaki egy lényegesen olcsóbb eszközzel oldja meg majdnem ugyanazt, és élvezi. Mást viszont ne zavarjanak már az én igényeim. Na, megyek is, és kinézek pár UHD BD korongot, amit majd karácsonyra rendelek magamnak az Amazonról (igen, fizikai lemezeket, micsoda hülyeség!).Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
junkpod
veterán
Én csak fogom a fejemet és szédülök... Ez a tökéletes lehuzas...
Bekapcsolom a hdmi-kabel-áron vásárolt boxomat és élvezem a filmeket...Box's don't touch!
-
kezo0
addikt
válasz robi-k #57680 üzenetére
Értem én (tényleg, őszintén mondom), csak mi van, ha ez is évekig tart majd, mint mondjuk az UHD BD-k védelmének feltörése? Akkor így jártunk...?
Jelen pillanatban már úgy kéne hirdetni a külön megvásárolható CFW-t, hogy nem csak azt írják oda, mivel tud többet a gyárinál, hanem azt is, hogy mivel tud többet a gyári. Továbbá meg kéne említeni, hogy jelen pillanatban nem tudható, mikor jön frissítés a CFW-re. És akkor mindenki mérlegelhetne, hogy akarja-e a CFW-t ilyen körülmények között is megvenni önmagában annyi pénzért, amennyiért egész jó médialejátszókat lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Joshi
titán
válasz robi-k #57680 üzenetére
És ez mitől vásárolható meg "legálisan"? Mert ugye ez esetben reklamálhatnék a Dolby Vision hiánya miatt mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
és (#57679) kezo0
A 42-es FW-ig bezáróan NEM volt lekódolva az FW és annak alapját képező Mediatek kernel. A DolbyVision technológia védelme érdekében a firmware alapját képező Mediatek SDK (alap kernel) kódolva lett a Mediatek által, amely kódot csak a Médiatek ismer és még magának az OPPO-nak sem adja ki (az OPPO készen kapja meg magától a Mediatek-től a firmware alapját).
Viszont a CFW tudás beépítéséhez szét kell(ene) szedni a Mediatek kernelt, ehhez pedig azt fel kell törni. Nagyon sok ember és számítógép dolgozik a problémán, amihez idő kell.
Tehát várunk...[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
Gondolom, azért, mert az még egy alacsonyabb verziószámú gyári fw-en alapul... Az enyém pl. a 42-0329-esen.
Na persze ezzel nem akarom védeni a CFW fejlesztésével foglalkozó brigádot vagy embert, bárki legyen is az, mert tény, hogy a gyári fw sokkal előrébb tart, többek közt olyan problémát is orvosolva, amit én most nem tudok kihasználni, mert hónapok óta várom, hogy végre jöjjön egy javított CFW... Ahhoz képest, hogy külön fizettem a CFW-ért, hát nem vagyok boldog.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
robi-k
őstag
Egy kombinált, 128 bit AES és 1024 bit RSA titkosítással ellátott védelmet NAGYON nehéz feltörni (ez a védelem van a 45-ös és a magasabb gyári FW-ben).
De ha meglesz, akkor már könnyű lesz majd lépést tartani a gyári FW-k kiadásával.(#57675) dh66e
Ok, felkutatom a régi Dune-s dolgaimat. -
robi-k
őstag
Na látod, ha felteszed a kérdést, akkor talán tudtam volna segíteni. Helyre lehet állítani (bár még nem csináltam ilyet, de az elméleti részével tisztában vagyok), kell hozzá egy új flash IC, na meg kell a programozó segítsége (le kell generálni egy licenc fájlt, ellenkező esetben nem fog működni a Dune FW).
-
robi-k
őstag
Amikor egy óvatlan mozdulattal véletlenül elégettem a saját Dune Prime 3.0 lejátszómat (a procit tápláló egyik DC/DC konverter szált el akkor, amikor tesztelgettem a DIY lineáris tápot a gyári kapcsolóüzemű táp helyett), itthon nem találtam sehol-sem segítséget. A hivatalos képviselet széttárta a kezét, és csak sajnálkodott, pedig venni akartam egy komplett új nyákot.
De szerencsém volt, hogy akkor még benne voltam a Dune fejlesztési csapatban, így a gyári srácok segítségével megtaláltuk a hibát, és ők küldtek néhány új DC/DC konvertert a javításhoz (a konverteren nincs típusjelzés, így még beazonosítani sem tudtam volna a srácok nélkül), amit majd átforrasztottam, sajátkezűleg megjavítva a lejátszót. Ellenkező esetben dobhattam volna a kukába az egész lejátszót...
-
dh66e
veterán
válasz Relaxing #57659 üzenetére
Dune topik összefoglalójában megtalálod a szerviz elérhetőségét.
-
ferko0726
tag
Sziasztok!
Max 50E ft-ig milyen mèdialejàtszòt ajànlotok?
Elvàràs: hdmi kimenet ,coaxialis hangkimenet,film,zene,torrent,YouTube. -
Relaxing
tag
válasz SunMount3r #57658 üzenetére
Ok, köszi .. lefutom még ezeket a köröket. Keresek egy brutál SD kártyát aztán meglátom , pendrive-ból csak max 16GB-om van...
Ha netán a lejátszó lenne mégis a ludas van valami ötlet,hogy akkor mit lehetne vele kezdeni? Szervíz?
Van egyáltalán itthon Dune szervíz?Bakker - micsoda gubanc!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Relaxing #57657 üzenetére
Gondolom a csatlakozásokat ellenőrizted...
A Pendrive-ot próbálnám még meg, hogy úgy is jelentkezik e valami hiba. (Közben kivenném a HDD-t).
Ha már kint van a HDD, akkor meg "had fusson magának" a Box egy ideig a Pendrive-ről valamivel, mert ha úgy is lefagy, akkor megvan a ludas... Bár nem hiszem, hogy árthat neki, de azért valami olcsóbb, elfekvő Pendrive-ot használj...
Közben/utána meg a HDD-t is lehetne nyilván tesztelni, PC-be, vagy külső házba rakni...
[ Szerkesztve ]
-
OldAkita
aktív tag
válasz junkpod #57651 üzenetére
Linkelem a topicösszefoglalót:
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Akinek nem inge, ne vegye magára (hiszen rá nem vonatkozik), ellenben akinek inge, az kérem, hogy gyorsan öltözzék fel
Aki nem a kérésnek megfelelően cselekszik, az természetesen szankciókra számíthat.
Köszönöm! További kellemes fórumozást
KalandorEnnek ellenére igyekszem utánajárni, azonban egy másik topic összefoglalója alapján igyekeztem eljárni.
-
Relaxing
tag
Sziasztok.
Elsősorban régi Dune HD D1 , H1 –tulajoktól kérdeznék.
Van egy D1 –es lejátszóm ami gyönyörűen működött amióta megvettem. Aztán 1,5 évet dobozában pihent, benne egy 3TB-os WD Blue HDD-vel. Most újra használni kezdtem de random időnként megfagy és olyankor a HDD teljes anyaga eltűnik. 1-2 filmnél még nem olyan probléma, de ha már a HDD-n van 15-20 BD film akkor már elég idegesítő tud lenni.
A D1-en firmware cserét megcsináltam, a legújabbal és a régebbivel is ugyan úgy jelentkezik a probléma. A HDD Transmission alatt 2-3 film seednél vagy uploudnál eléggé felmelegszik. Mondhatnám azt is ,hogy forró de ha nem töltök semmit akkor is random fagyásnál eltűnt az anyag a merevlemezről. Tanácstalan vagyok mi okozhatja ezt, valaki tapasztalt már hasonlót. Ötlet valakinél?Bakker - micsoda gubanc!
-
djnice
veterán
-
OldAkita
aktív tag
válasz junkpod #57634 üzenetére
Jelenleg egy full hd-s Samsungon tesztelem mert egyelőre lusta vagyok lehozni a padlásról azt a régi 32 coll-os LCD Panasonic-ot amin használni akarom és ahova a 720-nál többnek semmi értelme. Na nem mintha a 46"-os Samsungon túl sok külöbséget látnék az 1080 és a 720 között. Örülök ha szemüveggel ellátok a tv-ig nemhogy a pixeleket nézegessem :-)
Szóval első nekifutásra a Kodiban 720/60Hz-et állítottam be és azonnal javulás állt be, csak fél percenként ugrik egy kicsit. De amint találtam egy 16Gb-os micro SDHC-t az egyik fiókban, telepítettem rá egy LibreELEC-et oly módon hogy letöltöttem ezt majd hagytam hogy a legújabb 8.1.2-es verziót telepítse az SD-re.
Gondoltam nem bíbelődök dtb.img letöltéssel mert az összefoglalóban azt olvastam nem biztos hogy kell.
De kellett, mert a fogpiszkálós után így indult:Ezután innen letöltöttem a gxl_p212_2g.dtb-t gondolva hogy a 2GB-os X96-hoz az illik. Átneveztem dtb.img-re és bemásoltam az SD gyökerébe, ahol volt már img kiterjesztésű állomány kernel.img néven. Azt gondolom az nem ez és maradhat. De semmi változás nem történt, ugyanaz a kép fogad. Távirányító működik, tudok lépgetni a sorok között és újra is indíthatom de akkor simán beindul az Android és kész. Mit csináltam rosszul?
-
renatto
őstag
válasz djnice #57646 üzenetére
Köszönöm, de annál úgy hallottama a HDR nem az igazi. Vagy tévedek?
Mivel az árról nem volt szó eddig, így az előző áráig gondolkodok, ami 55k volt.
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
zsoika
addikt
válasz SunMount3r #57641 üzenetére
Na...meglestem és úgy van ahogy sejtettem . Droiddal 60Hz, LE 24Hz a tv info gombjával néztem . Külön érdekes volt ennek az avr-nek külön van audio és video info füle a Q menüben.
Az Onkyo 535-nek nem emlékszem ,hogy volt video fül ,de lehet tévedek.junkpod: Jaja...nem tűnt fel ,mondjuk nem is szoktam androidon futtatva nézni kb semmit, csak youtube, böngésző, torrent
[ Szerkesztve ]
-
renatto
őstag
Heló!
A 4K-s filmek érdekében lecserélném a Mede8er 800X3D lejátszómat, így erre szeretnék alternatívát kérni.
Ami kellene: 4K, HDR, Dolby Atmos hang tovább küldés, jó felirat kezelés
Ami nem kell: belső HDD, hálózati lejátszásElőre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
zsoika
addikt
válasz SunMount3r #57641 üzenetére
Nem emlékszem hogy azt írta volna ,de tegnap bekötöttem a másik AVR-t lehet az írja...majd meglesem. Pénteken jön az " új" sony 1040-esem is.
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz SunMount3r #57639 üzenetére
Android alatt gondolom igen, de LE-n szoktam letöltött Fhd filmeket nézni HD hanggal és ott 24Hz en megy . Hogy tudom meglesni a droid alatt hogy fut?
-
zsoika
addikt
Nekem mini M8S II.-m van 2/16GB és android alat nem akad sem a kép ,sem a hang. Amióta az új 17.3 Kodi van rajta a DTS süket cdak DD szól...a HD hangok régen is csak LE-n futtatott Kodin ment.
A gyári lejátszó programmal(nem kodi) megy a DTS hang is (DTS core szól, HD hangok nem)[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
1080p még jobb.
Csak tudnám,hogy mi a francnak van mindegyiken android ha szaggat a film,ha az nem a hang. -
blakey
titán
válasz SunMount3r #57635 üzenetére
De lehet, hogy 10 GB-os 720p-t néz, az meg nem rossz.
-
OldAkita
aktív tag
válasz OldAkita #57256 üzenetére
Addig próbálkoztam amíg megrendeltem és megjött az X96. Semmihez nem nyúltam, próbálom használni a gyárilag telepített androiddal. Az a problémám hogy a Kodi-val történő filmlejátszás szaggat. Fogalmam sincs mit kellene állítgatni rajta. Egy Asus AC56U router usb portján lévő wincsiről játszom le a filmeket, de kipróbáltam pendrive-ról is. Az x96 Utp kábelen csatlakozik a routerhez, szóval nem lehet wifi gond. Minden filmet 720-ba töltök le, ezt vinnie kellene, ahogyan a tv beépített media lejátszója teszi gond nélkül.
Vajon mit tegyek hogy megszűnjön a szaggatás?[ Szerkesztve ]
-
dz1
tag
Sziasztok!
Valaki köztetek tudna olyan két hdmi kimenetes 4K hdr-es médialejátszót nekem ajánlani amin az egyik hdmi kimenet csak a hang+Hd hangsávok továbbítására szolgál? Valami olyasmi kellene mint az OPPO UDP-203 BD lejátszó csak optikai lemez olvasó nélkül.
-
Patice
Topikgazda
Akkor most már OFFoljátok az OFF-ot, mert kezd tényleg unalmas lenni.
Következő nem témába vágó hsz.-t elkezdem törölni.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
junkpod
veterán
Halkan megjegyezném, hogy az értő olvasás itt kevesek erénye.
Nem az volt leírva, hogy a DTS 320kbps, hanem, hogy a dd és a DTS között kb annyi a hallhato különbség mint a 250 és a 320as MP3 között.Box's don't touch!
-
Joshi
titán
válasz Dorian #57611 üzenetére
"Fentebb írták többször is, h a DTS 1536kbps-os rátája egyszerre az összes csatornára vonatkozik (oszd el és kiderül mennyi az annyi...), de aki utál olvasni, az ezt sem olvasta gondolom. "
Ha csak a nyers adatátviteli értékeket nézzük, akkor a 320-as mp3 2 csatorna, a DTS 5.1 meg 6. Ez csatornánként még mindig másfélszer akkora bitráta a DTS javára. Viszont mindkét formátumnál/tömörítésnél más adatot hordoz az adott csatorna. Vagyis a DTS nem sztereó zenehallgatásra lett kitalálva, de ezt te is tudod. Kár ezeket így összehasonlítani. -
junkpod
veterán
-
Dorian
félisten
Ja, h nem hiszed Akkor olvass utána...
Mondom, egy jól kódolt (mert persze lehet szarul is csinálni) 320-as mp3 flac-tól való megkülönböztetését AB tesztben a legtöbben jó hallással , drága rendszereken sem tudják megtenni. Meglepődnél.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
SunMount3r
nagyúr
Képminőségre meg nem jobb egy telótól jópár mediaplayer és a 3d-t se képes lejátszani és szaggathat is,fagyásokról nem beszélve.-> Aham... Hát, ha te erről már ennyire biztosan meg vagy győződve, akkor inkább erre tessék...
-
Dorian
félisten
Fentebb írták többször is, h a DTS 1536kbps-os rátája egyszerre az összes csatornára vonatkozik (oszd el és kiderül mennyi az annyi...), de aki utál olvasni, az ezt sem olvasta gondolom.
Amúgy meg ha vki jól tud olvasni, + esetleg ángélusul is egy kicsit, annak nem okoz semmi nehézséget felirattal filmet nézni.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
TIT
veterán
válasz Dorian #57592 üzenetére
Magamat biztos nem,vagy filmet nézek vagy olvasok és ha van kb. 5 hd hangú szinkron akkor jó.
Képminőségre meg nem jobb egy telótól jópár mediaplayer és a 3d-t se képes lejátszani és szaggathat is,fagyásokról nem beszélve.
Én hallom a difit,a dts nem ugyanúgy tömörített mert 1536-os és nem 320-as,de hallani is a különbséget még a dd és dts között is,dinamikában is. -
Dorian
félisten
válasz SunMount3r #57597 üzenetére
Akkor képzeld el nálam Denon 4520 + Monitor Audio Gold szettel, True HD hanggal. Régen volt rám horror ilyen hatással, talán csak a Kör annak idején.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
zsoika
addikt
válasz a.t.t.i. #57603 üzenetére
Jobb volna HDMI-vel összekötni ha tudja az erősítőd. Jobb, minőségibb hangot kapsz+ a HD hangok is elérhetővé válnak. (ha kell)
Még annyit, hogy android alatt szokott gond lenni a DTS-el (nálam csak a 17.3 Kodi Krypton -nál jelentkezett) ...ezért ha filmet nézek váltok LibreElec linux alapú op.rendszerre ,microSD kártyáról futtatva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest