Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz junkpod #57683 üzenetére

    Mielőtt bárki mást gondolna: az Oppo egy baromi jó lejátszó, én is élvezem rajta a filmeket (meg még két másik lejátszón is, amelyek szintén élvezhető kép- és hangminőséget nyújtanak). Ez a beszélgetés nem erről szól.
    Én pl. sosem használnék műanyag szappantartónak látszó eszközt médialejátszónak, amit a beledugott kábel is lehúz a polcról... Egyszerűen nem bírná a szemem. Meg hát legyen már valami kijelzője is egy lejátszónak. Persze tudom, ez bizonyos értelemben mind hülyeség, ha egyébként annak az eszköznek jó a képe és még olcsó is. De hát szerencsére nem vagyunk egyformák, és én egyáltalán nem bántam meg az Oppo-203 megvételét, csak szeretném belőle a lehető legtöbbet kihozni. Még többet, mint amit most tud.
    És nem zavar, ha másvalaki egy lényegesen olcsóbb eszközzel oldja meg majdnem ugyanazt, és élvezi. Mást viszont ne zavarjanak már az én igényeim. Na, megyek is, és kinézek pár UHD BD korongot, amit majd karácsonyra rendelek magamnak az Amazonról (igen, fizikai lemezeket, micsoda hülyeség!). ;)

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák