Hirdetés
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
david2017
újonc
Sziasztok..
Már egy jó ideje olvasom a fórumot,és most jutottam el oda,hogy rendeljek,egy boxot.
Popcorn a210 mellé lenne.Gondolkodtam,hogy eladom a popit,és veszek drágább boxot,de
ahogy olvasom a drágább lejátszók sem tökéletesek.Inkább lesz kettő lejátszó.Az x265
érdekel igazából.Tehát médialejátszásra használnám.és a gyerek egy kicsit androidon
játékra.Más nem érdekel.A sok infóbol azt szűrtem le,hogy nekem egy s905x box kellene.
A fiam mondta,hogy 2giga ram,és 16 giga rom és android 6 legyen rajta.
Tehát elméletben el van döntve a dolog.Ha nem jól gondolkodom akkor légyszi írjátok meg.
És még a nagy gond,hogy angol tudásom nagyon gyenge.Van egy ismerős aki szivesen megrendeli nekem
külföldről,csak válasszam ki,hogy honnan,és milyet.Ha valaki tudna nekem olyan linket ahol
EU raktárról tudnák egy ilyan boxot rendelni nagyon megköszönném..
Köszönöm..
BUÉK..
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- OLED TV topic
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest