Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- AMD FX
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zellerfagyi
csendes tag
Sziasztok!
Legyetek rendesek és magyarázzátok már el nekem, mert nem értem, hogy is működik ez ?
Elég csak egy plusz antennát vennem az asztali gépemhez és akkor nem kell vennem egy egész routert?? Mert az csak azért kellene majd,hogy netet adjak a leendő Xtreamer lejátszómnak . Nekem ez már bonyolult....[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
Azért ott van még a "stílus", meg hogy van egy 1 TB-s samsung story-m, amit esatával rá tudnék kötni, van még egy 2TB-s storym, az mehet rá usb-n, a másik usb-re a külső dvd-író (ez váltaná ki a dvd-játékost, amit bekonvertálok az árába - már a vevőm is megvan rá, mert jó és karcmentes persze), és bele egy év múlva mondjuk nyomathatnék egy 3 TB-s usb 3.0-ás vinyót, aztán egy ideig elleszek megint.
Szóval a Dune nekem komplexebb megoldást ad, és régi hifista révén sokat nyom a latban egy rendes kijelző, hogy ne csak a tv képernyőjén lássam, mi a pálya.
De mondom, ez nyilván egyéni gondolkodás - mint minden emberé, hehe.
És lehet, hogy elcsábulok most még egy-két évre a sidewinder 2-vel, "jó lesz az, főleg annyiért"-alapon, mégha nem is tud teljes BD-menüt (igaz a popiból is csak a 70K-s A-300 tud ilyet, az meg már hujjuj!)Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni az AC Ryan Playon HD mini frissítéséhez, ugyanis a legutóbb kiadott gyári frissítés a hivatalos honlapjukról feltett frissítésnél olyan hiba keletkezett, hogy a médialejátszó indításakor csak a mini netes címét látni folyamatosan, már a menübe nem megy be, olyan mintha lefagyott volna.
Hogy lehet ezt megjavítani, vagy egy normális frissítést felrakni?
Előre is köszönöm!Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!
-
TCr
veterán
A Dune-ért kiadnál 15k-val többet, csak a kijelző miatt?
Mert egyéb lényegi különbség nincs a 2 kütyü között.
(Én is Smart D1-et akartam venni anno...)(Mielőtt félreértenéd, nem győzködni akarlak, de érdemes lenne a 2 kütyüt élőben is megnézned )
[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
oliver7777
tag
ASUS O!Play Mini-n lehet olyan playlist-et csinálni, hogy videót meg képet is beletegyek?
Köszi!
-
salapp
addikt
válasz szucsinka #4278 üzenetére
Nem tudod véletlenül, hogy a sidewinder 2 tudja biztosan az usb-hub-ot kezelni (hány eszközig), és külső optikai meghajtót (van egy samu külső dvd-íróm, amit a dvd játékos kiváltására hozzádobnék) is kezeli-e?
Ha igen, akkor megvan a nyertes nálam.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Patice
Topikgazda
válasz Minimoa #4288 üzenetére
Csak annyit, hogy az Euró árfolyamtól függ majd.
A dune honlapján ott van az ajánlott fogyasztói ára:
WiFi nélkül 139 € (*298 = kb. 41.400 Ft)
WiFi-vel 155 € (*298 = 46.200 Ft)
(Az árfolyamot onnan vettem, hogy a kisebbet 32.800-ért adják, annak pedig az ugyan ott található cikk alapján 109 € az ajánlott fogyasztói ára 32.800/109 = 298,16.)
Szóval így 40k és 45k között várható majd ezek alapján, hacsak nem történik nagyon nagy változás az euró árfolyamban.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
-
salapp
addikt
Lehetett az sztereó, vagy házimozi, mindig tartottam magam néhány irányelvhez és határárhoz, amikből nem engedek. Eddig jól bevált. Olyan rendszert sikerült összerakni, ami 11 éve megfelel az igényeimnek, és ugyanazt a minőséget nyújtja, mint a megvételkor. Sajna a WD TV kilóg a sorból. Ezért is nem vennék újra semmilyen WD-t. Pofátlan, hogy milyen hamar felhagytak a támogatással. (évekkel ezelőtt még újdonság volt a megfizethető médialejátszó, akkor 32-ért vettem, választék híján).
Szóval egy adott együttállást keresek, maximált áron.
Ha pl. a Lite tudná a BD menüt, már nem is lenne kérdés a dolog (lehet, hogy így is megbékélek a dologgal, de még reménykedem egy 'készülékváltó kolléga' által apróra dobott kacatban, pl. D1-es. Illetve ha megunom, talán az Xtreamer (általam nem ismert, de egész jó értékeléseket kap)Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Mercutio_
félisten
A-210-ről jut eszembe: A Popiknak még mindig meg van az a nyavalyája, hogy külső feliratfile neve azonos kell, hogy legyen a filmével, és csak egyet kezek?
Pl.
film.avi
film.srta film.hu.srt és film.en.srt esetén pedig nem talál feiratot
Másik kérdés: usb-s külső ODD-be rakott lemezek kezelése hogy áll?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
TCr
veterán
Teszem azt 60.500 Ft-ért megvennéd a D1-et, de 63-ért már nem?
Ahol 63, ott szerinted nincs?
Ezt mégis mire alapozod?
(Ha csak webshop, és külön kell beszerezniük, akkor is tartaniuk kell a kiírt árat.
Ha nem tartják magukat hozzá, akkor egyék meg, amit megfőztek.)Karira 100%, hogy nem jönnek új cuccok.
Talán majd jövő tavasszal.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
salapp
addikt
Volt már 60K felett párszázzal is, aztán az árfolyam odavert és most megint 68K (ahol 63, ott sztem nincs, és az is a lélektani határom felett van).
Abban bízom, hogy most karira kijön egy csomó új holmi (popi, dune) és akkor hátha valaki kultúráron megszabadulna mondjuk az A-210-esétől
Egy hónapja egy illető 43-ért adta el a karcmentes D1-es Dune-ét, de pont lecsúsztam róla.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Callme
tag
Sziasztok!
Nah végre megjött az Asus HDP-R1-es médialejátszó, be is üzemeltem, kezdésnek egy 10 gigás avatar mkv-vel teszteltem, és nagyon jóó
Viszont olyan gondom van, hogy nem tudom összekötni a géppel megfelelően, mert a router egy másik szobában van, és valószínűleg nem is fogok tudni csatlakozni hozzá egy darabig.
Lehet, hogy kicsit off, meg láma kérdés, de hogyan tudnám beállítani a hálózatot, hogy direktbe rá tudjam kötni a gépemre a játékost?
Jah és xp-m van.[ Szerkesztve ]
PSN ID: CallmeEighty8
-
kombayn
csendes tag
Sziasztok!
Média lejátszó vásárlása elött állok.
HDI Dune HD Smart D1 vagy Popcorn Hour A300-on gondolkodom
Érdekelne a véleményetek .
Segítségetek előrre is köszönöm. -
dh66e
veterán
válasz csak1ember #4269 üzenetére
Amennyiben tényleg tudja azt amit írnak róla akkor best buy lesz itthon-is.Meg kell várni az első vásárlói véleményeket.Főleg hogy nagyon sokat csúszik az érkezése.
-
nagyúr
miután új chipre épül, kicsit várnék vele, hogy kiderüljön, milyen minőségű a firmware-e.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
jpeetr
aktív tag
ha tényleg 50-60k közt lesz az ára, és mindent úgy tud, ahogy azt leírták, akkor igencsak bestbuy a kategóriában
ha egyáltalán lehet kategóriáról beszélni 3D téren még most -
dh66e
veterán
Jól tudod WDTVHD G1-hez nincs már támogatás teljesen felhagytak vele.Azonban a sokkal erősebb utódjához G2-hez(2009-ről beszélünk) sincs jó rég óta,viszont ott nagyon erős és stabil moddolt fw-k vannak amik erősen megnövelik a lejátszó- gyárilag nem tervezett -képességeit.
-
csak1ember
csendes tag
Mint hozzáértőktől kérdezném, erről mi a véleményetek ? Ti megvennétek ?
-
salapp
addikt
Hát, még a legelső eresztés, és már 10-ből egyszer találkozik olyan mkv-val, amin gyakorlatilag behal, és csak a kihúzás, újraindítás segít rajta, és 2009 vége óta nincs támogatás hozzá hivatalosan. (bár nemhivatalosan se úgy tudom, csak tákolások)
-
törölt tag
Egyébként a HD audio+ m2ts gondok ugyanúgy jelen vannak a Popcorn Popboxnál is. Az új csilivili 8670 Sigmaval vannak gondok. Egyébként nem nagyon tudtam hatni a Dune fejlesztőre, elhajtott a vérbe, mondván ilyen hiba nincs. Némi küzdés után felvázoltam a Popbox jelenséget, a feltűnően hasonló hibák és a Sigma között. Ekkor hajlandó volt újratárgyalni az ügyet, most nézegetik....
-
salapp
addikt
köszi, akkor marad az agyalás, hogy Dune D1 - 63K, Popi A-210 55K vagy Lite 40K. Tíz éve még simán megvettem volna a D1-et, de család mellett valahogy ízléstelennek tartom ennyit a hobbimra kiadni. Kár, hogy itt és most élek, Laliland-ben.
-
-
jpeetr
aktív tag
BD menü az nuku. Ezért is Lite. m2ts-t viszi mint a vajat, de menü nincs
Képminőség kb ugyanaz, szerintem TV-n nem veszel észre különbséget. maradjunk annyiban, hogy ugyanaz.
HUB, külső író USB-n az ok. eSata sajnos nincsamúgy 63ért van D1, szerintem az egész jó ár
[ Szerkesztve ]
-
jpeetr
aktív tag
válasz #75912448 #4256 üzenetére
igen, igazad van, hogy sokat számít a köré "épített" elektronika is, nyilván a magasabb és drágább kategória képminőség terén mindenképp nyerőbb, de azért a chipset a lelke a dolognak..
egyébként nem kritizálni szeretném bármelyik lejátszót, mindenkinek más az igénye, viszont azt kétlem, hogy bármelyik realtek felveszi a versenyt a sigma chipjeivel
DE nem akarok vitafórumot nyitni erről, van elég teszt, ami igazolja.
persze azt is beismerem, hogy a képminőség is szubjektív, ki szemének melyik képe tetszik jobban.
a lényeg, hogy ezek a mai médialejátszók már azért mind egész jók tudásban, képileg.
szerintem vásárlás terén már meghatározóbb a támogtottság, és a rendszeres FW frissítés.peace
-
salapp
addikt
Hát, igazság szerint nekem a Dune D1 tetszene nagyon, de azóta, amióta legutóbb néztem az árát, nagyon elszaladt, nyilván az árfolyamromlások miatt.
Látom, neked Lite-od van. Képminőségre ugyanaz várható tőle, mint a nagytesótól? BD-menüt tud merevlemezről?
Az a gáz, hogy nekem van egy esatás és egy usb 3.0-ás külső samsung story-m, és a Lite nem bővelkedik csatlakozókban.
Usb-hub-ot és külső usb-s dvd-írót kezel (mármint dvd olvasóként), ugye?Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
törölt tag
Az utolsó pár hozzászóló 20-30k-s lejátszót keresett, kétlem, hogy 120as projektorhoz
Az egreat és a wd is használja azokat a sigma chipeket, melyeket az alsó kategóriás dune és popi, mégsem mondja senki, hogy jobb a képük. Ráadásul az egreat sokáig a popcorn firmware-eit használta. Semmivel nincs jobb képük, mint a 1185 realteknek. Más a képük, de nem jobb egyik a másiknál. A magasabb kategória már más kérdés... -
jpeetr
aktív tag
válasz szucsinka #4254 üzenetére
csak az a baj, hogy egy chipset nem akkor jó, ha minden formátumot "megeszik"
ez ma már a médialejátszónál alapkövetelmény.
majd hasonlíts össze mondjuk egy sigma chippes Dunet, vagy popcornt, egy realtekes bármivel egy projectoron 120"-on, és meglátod mi a különbség
hangról meg inkább ne is beszéljünk -
őstag
válasz Mejulie #4251 üzenetére
mind a 2 jó
csak vannak véresszájú sigmás fanok a kedvükért mondtam ezt
nekem is realtekes van mégpedig pont ugyanijen chipess és mindent megeszik(és szerintem pont ez a lényeg nem értem hogy minek bele minden szar parasztvakitó cucc) mondjuk a bluray menüt nem tom de nem is érdekel ..ez most best buy.. nálunk szeptembertöl forgalmazzák ...tehát uj relativ.. a chip maga realtek 1185 2011.03-as. és ami a legjobb volt a sigmába az: SM8642/3 , .2009.09 es kiadású(már vannak ujak is de horror áruk van.[ Szerkesztve ]
-
HDmaniac
csendes tag
Szerintem el kell menni egy bemutatóterembe, ahol ki vannak rakva a Popcorn és Dune lejátszók, és össze kell hasonlítani, melyik mit tud, milyen különbségeik vannak (méret, portok, kijelző, kimenetek, távvezérlő, kiegészítők pl. DVB-T) és ez alapján kell dönteni. Pl. itt ezek adottak.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Mejulie #4245 üzenetére
Realtekről csak félinfóim vannak ezért azokról nem nyilatkoznék,de már a 2009-es Sigma 8655-ös procival szerelt játékos vígan viszi az összes magas bitrátájú filmet.A legtöbb gond a régebbi készülékeknél inkább a L5.1 kódolású filmek lejátszásával volt amit vagy orvosoltak szoftveresen vagy nem.
-
Mejulie
csendes tag
Erről mi a vélemény? Ami a legfontosabb számomra, hogy a nagybitrátájú mkv fájlokat is szépen, szaggatás nélkül lejátsza. Ebből a szempontből az asus-ok realtek vagy pl ennek a dune-nek a sigma processzora a jobb?
-
Mejulie
csendes tag
Üdv!
Megmondanátok nekem, hogy igazából mi különbség van az Asus o!play mini és a HDP-R1 között? Csak a lan?
Valamint ebben a 20-25 ezer ftos árkategóriában(olcsóbb lehet ) van esetleg másik médialejátszó, amit ajánlanátok?
köszi[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Popcorn A-210-hez mikor lesz fw frissítés?
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Champipi
aktív tag
válasz salytmasztor #4200 üzenetére
A "szemetek" megölték a HiMedia olcsó lejátszóját. Lett helyette Egreat 15 000 Ft-ért.
-
titi111
csendes tag
sziasztok egy lg dp1 média lejátszót találtam nagyon jó áron valaki tudna segíteni van rajta torrent kliens vagy rá lehet fabrikálni???
-
Minimoa
tag
válasz szucsinka #4232 üzenetére
találtam egy tök jó cikket a chipsetekről:
http://www.hifivision.com/media-streaming-players/14028-nice-article-chipsets.htmlEbben is azt írják konklúzióként, hogy jobb a hangja a Sigmának. Viszont a 8643 az 2009-es, míg a Realtek 1185 az 2011-es chip....
-
őstag
válasz Minimoa #4231 üzenetére
"Már csak az a kérdés, hogy gyakorlati szempontból mivel lenne jobb a Sigma 8643 a Realtek 1185-nél...."
annyival mint egy skoda120L-töl egy m3-as bmw....nekem ezt válaszolták a mpeg4-es forumon többen is mikor feltettem ezt a kérdést.
tegnap vettem egy Asus mini plust(1185realtek)- és nem érzem ezt a nagy különbséget.szerintem ha tudsz várjál kb 3hetet sok oj játékos fog szerintem érkezni...mézd meg az
iboum chipset táblázatát..[ Szerkesztve ]
-
Minimoa
tag
Nos, nálam leszűkült a kör.
Alapvetően úgy vagyok vele, hogy 20-30kHUF környékén tervezem a ráfordítást. (Ha nem húzom meg "szigorúan", akkor előjön a számítógép összerakásos probléma, hogy mindig csak egy kicsit hozzátéve egyre jobb-és-jobb lesz, aztán bőven több lesz a vége, mint terveztem.)
Szóval ami nálam fontos:
1. "mindenevő"
2. audióból tudja a DTS, DTS HD MA és a TrueHD passthrough és downmix
3. dvd menü full
4. BT menü legalább lite
5. Optikai és/vagy coax hangkimenet
6. ventillátor lehetőleg ne legyen
7. torrent kliens legyen (luxus a notebook-ot legyilkolni torrentre, a desktop gép meg zajos hozzá)
8. lehetőleg ne pár éves technika legyen (leginkább a fw update-nél számít; a wd tv live gen2 bármennyire is csábító, nem nagyon lesz már hozzá új fw, az új wd tv live meg az Istennek sem akar megérkezni Mo-ra....)Ezek alapján kiesett a jelöltek közül az AC Ryan Playon HD 2, Xtreamer Sidewinder 2, HiMedia HD200, 300.
Talán
A HiMedia 600A-t ebay-ről ~100$-ért be lehetne hozni Hong Kongból, elég nagy a csábítás!
HiMedia 560B-T az iboum.com szerint nem tudja a TrueHD-t és Realtek 1183DD+ -os chipsettel van, ami kissé régi (azért nem hinném, hogy performancia problémák lennének)Esélyesek
Meglepő módon a Egreat marketingesei találták el az én igényeimet:
Egreat R1-II
Egreat R200 II
Egreat R500
Egreat S5A
Egreat S100
(az S-esek már a 40kHUF-nál vannak, úgyhogy ez inkább a talán kategóriába kellene essen, viszont ezek Sigma 8643-as chipsettel vannak)Már csak az a kérdés, hogy gyakorlati szempontból mivel lenne jobb a Sigma 8643 a Realtek 1185-nél....
Sajnos az Egreat-nél nem találtam egy összehasonlító táblázatot, amiben az egyes lejátszókat összevetik.
A speckó meg nem mond sokat.....Itt tartok.
Valakinek egyéb javaslata, észrevétele?
-
Hyacinto
tag
Esetleg még ez is játszhat...
Hiába no, nem igazán értek a hardwerekhez. (És a szoftwerekhez sem...)
-
Mercutio_
félisten
válasz salytmasztor #4219 üzenetére
Nem tudom mit írt neked a kartács, de pl. egy garis HD200B jó árban bestbuy lenne én pl. keresek egy olyat már egy ideje...
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
flaci44
csendes tag
Sziasztok!
Olyan hálózati médialejátszót tudtok ajánlai, ami film lejátszás mellett zenelejátszásra is jó? Itt főleg nem is hangminőségre gondolok (persze arra is!), hanem arra, hogy zene gyűjteményből milyen könnyen varázsolja elő, amit épp hallgatni szeretnék, hogyan kezeli a lejátszási listát, zenehallgatás mellett tudom a következő számot keresni, lejátszási listát szerkeszteni, adott zeneszámra ugrani. Szóval az alap winamp funkciók benne lennének, az már jó lenne.
Dune volt eddig a favoritom, de kiderült, hogy milyen gyenge a zenei lejátszó funkciója.
Azt meg meg szeretném úszni, hogy filmre is meg zenére is vegyek egy lejátszót (Logitech SB pl.) .
Ha van ennek fóruma már, akkor szóljatok, megyek oda szétnézni.
Üdv!
FLaci -
Gulyopapa
addikt
válasz salytmasztor #4221 üzenetére
Akkor bocsánat ...
-
törölt tag
válasz salytmasztor #4221 üzenetére
Nem lehet, helyette ez van: Egreat EG-R6C
-
crazyzozy
tag
Sziasztok!
A HDI DUNE HD TV-101 lejátsza a blu ray lemezeket,ha külső USs blu ray lejátszót kötök rá?
Vagy milyen média lejátszót ajánlanátok helyette ami ilyen tudású? -
Gulyopapa
addikt
válasz salytmasztor #4212 üzenetére
Aha ... 2 hónapja én is itt kerestem médialejátszót teljesen, hót hülyén, de akkor is, ide már konkrét gépekkel érkeztem a kérdéseimmel ... nem pedig hogy, mit ajánlanátok a 100 közül ...
Na mindegy, nem vagyunk egy formák ... -
Skyner
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a témát és eldöntöttem, hogy DUNE lesz. Ti melyiket választanátok és miért?
- Smart D1 (1 éve a piacon, azóta kiforrott és most is kapható)
- TV-301 (még nem kapható, várnom kellene rá és ki tudja, hogy milyen lesz az első firmware-rel?)A TV-301 procija meg tudja szorítani a D1-ét, vagy inkább a Lite helyére pályázik?
Felszereltségben, csatlakozásban, kijelző nélkül is -winchestert nem akarok egyikbe sem tenni- nekem elég lenne a 301-es, de hosszabb távra szerintetek melyiket lenne érdemes választani (és miért), ha nem az ár az elsődleges tényező? -
dh66e
veterán
válasz salytmasztor #4212 üzenetére
Pü-t olvasod?
-
salytmasztor
aktív tag
válasz Gulyopapa #4201 üzenetére
"Ne tippeket várj hanem nézz körül te a piacon."
Szepen elkuldtel a francba laza stilusban, gratulalok."Milyen asztali médialejátszót?" topik.
Elarulnad honnan mashonnan varjak tippeket es ajanlasokat ha nem itt?"Te is ugyanúgy szét tudsz nézni mint én, vagy más..."
Igen, pont errol van szo.
Szetneztem es nem tudom melyik valasszam a sokfele lejatszo kozul amiket kb 10 es 20ezer forint kozott talaltam, mivel teljesen amator vagyok a temaban. -
Warter
addikt
-
őstag
az az érdekes hogy amin a win7-van(C)azt látja az asus mini plus és az meg sincs osztva ..röhej onnan tudok filmet nézni
a másik vinyora(D) meg felhasználoi nevet és jelszót kér a kis dög[ Szerkesztve ]
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam egy-két órát, de nem lettem okosabb :
"Asztali" médialejásztót keresnék az alábbi kitételekkel:
1. Házimozi rendszer nem lesz csatlakoztatva hozzá, így nem szempont, hogy a sok.egy-et hogy kezeli, meg hogyan küldi ki.
2. Sztereó zene (főleg lossless) hallgatás bőven lenne, így az audio formátumokat jól kezelje.
3. HD filmeket többnyire gond nélkül "vigye" (MKV, HD DivX, stb)
4. DVD ISO fájlokat is kezelje.
5. Merevlemez legyen benne, vagy rakható legyen bele (nem akarok külső tárat, csak egybe készüléket).
6. Ha van benne hűtőventi, az halk! legyen.
7. Hálózati elérés legyen rajta (estlegesen számítógépről játszanék filmet, vagy zenét)
8. Torrent kezelés nem feltétel.
9. Youtube videó megjelenítése kell.
10. Esetlegesen: Internet rádiók kezelése
11. Kijelző a készülékházon (zenecímek, filmcímek kiírása) előny lenne, de gondolom ez csak a drágább modellekben van.Nos a fentieket szeretném a lehető legolcsóban megkapni egy készülékben.
Ha tudnátok ajánlani a fentiek alapján: a legolcsóbbat, illetve egy szinttel felette lévőt ( legyen választási lehetőségem ), azt megköszönném -
keke69
őstag
Sziasztok Guruk!
Sajnos a topikja nagyon kihalt(A.C.Ryan 73100) ezért szeretném a segítségeteket kérni!
Előre is köszönöm!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
őstag
válasz Gulyopapa #4201 üzenetére
sziasztok
nagyon kéne segitségetek ..vettem egy Asus o'play mini plus-t és amikor csatlakozni akarok a pc-én lévö megosztott mappákra mindig hálozati felhasználoi nevet és jelszót kér de nincs is beállitva jelszó.. látja egyébként a mappákat
nagyon elakadtam.1hozzászolás volt az Asus forumon ott ugy oldodott meg hogy a router tüzfalát kellett kikapcsolni.de az én routerem tp-link tl-wr741nd de mindent kikapcsoltam már és semmi
valaki segitsen pls[ Szerkesztve ]
-
Gulyopapa
addikt
válasz salytmasztor #4200 üzenetére
Ne tippeket várj hanem nézz körül te a piacon.
Te is ugyanúgy szét tudsz nézni mint én, vagy más ...
Utána már lehet agyalni rajta hogy az jó-e vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hyundai, Kia topik
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile 2
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest