Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callme
tag
válasz djherby #73526 üzenetére
djherby, tsilver köszönöm a válaszokat!
Ennek a kadenciahelyes lejátszásnak is csak most néztem utána, az számomra annyira nem fontos (játékoknál is inkább a nagyobb felbontást mint a több fps számot preferálom).
De egyébként tényleg megeszik midnent a tévé lejátszója, még a bd50-es m2ts-t is, amúgy általában remuxolt hevc kódolású mkv filmek futnak.
Csak arra voltam kíváncsi, hogy egy külső lejátszónak köszönhetően szebb lesz-e a kép(gondolok itt a színekre, kontrasztra) HDR-ben, mert pl PS5-ös HDR játéknál(Ratchet) nagyon látható a HDR megléte.
A hang az nem fontos, panelban lakok, szóval egy Sony XM3 engem bőven kiszolgál.
Köszönöm még egyszer az útbaigazítástPSN ID: CallmeEighty8
-
Callme
tag
Sziasztok!
Asztali médialejátszó vásárlásán gondolkodom. Jelenleg egy Samsung Q95T tévé belső lejátszójával + egy külső ssd-vel játszom le az 50-60 gigás 4k HDR filmeket.
Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen asztali lejátszó (mondjuk a Dune HD Real Vision 4K amit kinéztem) szebb képet varázsolna a tévére? (a HDR miatt kérdezem) Továbbá, a tévém ugye csak HDR10+ kompatibilis, szóval elég láma kérdés, de van értelme Dolby Vision-os lejátszt venni?
Tényleg csak arra kellene a lejátszó, hogy a letöltött filmeket lejátssza ssd-ről, nem használok se Netflixet, se egyéb netes feature sem számít, csak arra lennék kíváncsi, hogy egy kb 70-80 ezres lejátszó szebb képet adna e HDR-ben, mint a tévé lejátszója, vagyis jobban ki tudnám-e használni a tévém adottságait.Előre is köszönöm a válaszokat!
PSN ID: CallmeEighty8
-
Callme
tag
Sziasztok!
Nah végre megjött az Asus HDP-R1-es médialejátszó, be is üzemeltem, kezdésnek egy 10 gigás avatar mkv-vel teszteltem, és nagyon jóó
Viszont olyan gondom van, hogy nem tudom összekötni a géppel megfelelően, mert a router egy másik szobában van, és valószínűleg nem is fogok tudni csatlakozni hozzá egy darabig.
Lehet, hogy kicsit off, meg láma kérdés, de hogyan tudnám beállítani a hálózatot, hogy direktbe rá tudjam kötni a gépemre a játékost?
Jah és xp-m van.[ Szerkesztve ]
-
Callme
tag
válasz Neil Watts #4187 üzenetére
Ezer hála, akkor azt hiszem vagy az O-play Air lesz, vagy az R-1-es...felesleges akkor wiwifre áldozni.
Köszi a segítséget!PSN ID: CallmeEighty8
-
Callme
tag
Most már biztos vagyok benne, hogy nekem Asus O-play kell, csak még azt nem tudom, hogy az R1-es, vagy az R3-as...utóbbin igaz, hogy van wifi, de azt olvastam, hogy vezeték nélkülin meg-meg akadnak a nagyobb terjedelmű filmek.
Ha már itt tartok, megint egy kezdő kérdés: lejátszik az o-play BD25 vagy BD50 filmeket is?PSN ID: CallmeEighty8
-
Callme
tag
Sziasztok!
Még csak most ismerkedem a médialejátszós témával, mert kezdem unni, hogy mindig konvertálnom kell az mkv-s filmeket ps3-ra, hogy valami elfogadható minőséget nézzek a pana 106 centis hd-ready plazma tévémen.
Egy kicsit körbenéztem, meg már korábban is láttam, hogy a legkeresettebb és legnépszerűbb lejátszók a popcorn és a dune...viszont az áruk korántsem mondható a leginkább elfogadhatónak.
Tulajdonképpen nem szeretnék semmi extrát, max annyit, hogy rá tudjam kötni a médialejátszót a jelenlegi asztali gépemre, és majd később egy laptop beszerzése után ez megvalósítható legyen vezeték nélkül is. (laikusként azért megkérdezném, hogy ez azt jelenti, hogy betallózhatom a gépről a filmet, és úgy játszhatom le? Gondolom így fennáll az akadás és szaggatás veszélye)
Mindennek ellenére jó lenne, ha nem akadna egy film se, bármilyen felbontású is legyen.
Első körben nekem az Asus O-play-ek szimpatikusnak tűnnek. Mit gondoltok, ez [link] elég lenne mindahhoz, amit leírtam?
jah és nem szeretnék se torrentezni, se youtubeozni, csak legyen szép a kép, és jó hangzás. (egy logitech z5500 várja méltó társát, aki kihajtja a lelkét)Előre is köszönök minden választ, és kezdőként természetesen elfogadok bármilyen kiigazítást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok