Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salytmasztor
aktív tag
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Szóval a Wayteq HD-95 médialejátszó funkcióiról nem sokat olvasni a fórumban, ezért megosztok pár gondolatot:
Nekem elsősorban sima dvd-rip-ek, bd-rip-ek lejátszására kellett a lejátszó és erre tökéletes a masina.
Kezeli a táp nélküli külső vinyót is és egyelőre nem találkoztam olyan filmmel, amit ne vitt volna. Ezek mind sima avi-k voltak kb 50 filmet próbáltam, mkv-ket nem is teszteltem, sima képcsöves tévé miatt nem is nagyon érdekelnek. Feliratot kezeli, viszont nem lehet kikapcsolni, egyébként korrekten fekete háttér mellett jeleníti meg, nem túl szép, viszont olvasható tökéletesen. Ezelőtti dvd-s usb-s kombó után megváltás ez a készülék, nincs leállás, 1gb fölötti cuccokkal sincs probléma.
Röviden, crt tévéhez hétvégi mozizáshoz tökéletes.
Ha van kérdés, csak nyugodtan akár privátban is! -
erdoke
titán
Elég komoly frissítést kapott a WD TV Live HUB. A hibajavításokon kívül a következők kerültek bele:
Release 3.00.28 (11/17/11)
Supports Vimeo.
AccuWeather supports video news and multi-city favorites.
Supports PlayJam.
Supports media library function for network share folders; SMB/CIFS.
Supports RSS feeds.
Supports Meta-Source Manager.
Supports Auto Get Content Info.
Supports parental control hide option.
Supports screen capture feature.
Supports video information in preview mode.
Supports powered USB hubs. For list of tested USB hubs, please refer to our WD Knowledge Base at http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5688/ (Article 5688).Az Auto Get Content Info elég állat, többé nem kell a netes rilízek nevével bajlódni, akkor is kibányássza a film címét, ha pontokkal vannak a szavak elválasztva. Az USB hub támogatás is jól hangzik, de még nem tudtam kipróbálni.
A legjobb aláírás a héten
-
-
Thuglife
senior tag
Sziasztok!
Tud abban vki segíteni, hogy Dune-n hogy lehet beállítani, hogy a filmeknél a mappa helyén a filmek borítója jelenjen meg? Egyszerűen töltsem rá az adott film borítóját? Át kell vmire nevezni?
Előre is köszi! -
crazyzozy
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata: NOVATRON iamm NTD58
Milyen kategóriájú? -
őstag
sziasztok sehol sem találom hogy az ASUS Oplay mini plus-nak milyen chipsetje van sejtem hogy realtek de még guglival sem találom hogy melyik??
egyébként mi a vélemény erröl a lejátszóról ? használ vki ilyet? -
Callme
tag
válasz Neil Watts #4187 üzenetére
Ezer hála, akkor azt hiszem vagy az O-play Air lesz, vagy az R-1-es...felesleges akkor wiwifre áldozni.
Köszi a segítséget!PSN ID: CallmeEighty8
-
veterán
-
nagyúr
keress rá az O!Play Air-re a topic-ban, írtam pár dolgot róla. az R1-gyel nincs saját tapasztalatom, de azt mondják róla, hogy igen stabil jószág.
a WiFi-től sok mindent ne várj, max. 10-15MBit/sec-re képesek ezek a lejátszók jó esetben, úgyhogy kb. a DVD-minőségig esélyes, hogy akadás nélkül menjen (de garancia arra sincs).#4184: az egreat eg-r6c kb. ugyanaz, csak már nem annyira jó áron.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Callme
tag
Most már biztos vagyok benne, hogy nekem Asus O-play kell, csak még azt nem tudom, hogy az R1-es, vagy az R3-as...utóbbin igaz, hogy van wifi, de azt olvastam, hogy vezeték nélkülin meg-meg akadnak a nagyobb terjedelmű filmek.
Ha már itt tartok, megint egy kezdő kérdés: lejátszik az o-play BD25 vagy BD50 filmeket is?PSN ID: CallmeEighty8
-
salytmasztor
aktív tag
Fel eve olvastam tesztet a nagyon jo ar/ertek aranyu es mindenevo HiMedia HD200B media lejatszorol es most szerettem volna venni egyet.
Lealltak a gyartasaval vagy mi tortent, hogy nem talalok sehol?Tudtok ajanlani valami hasonlo mindenevo lejatszot nem tul dragan?
[ Szerkesztve ]
-
dlaccc
aktív tag
Miért kér jelszót az Asus Oplay R1 ha belépnék a megosztott mappákba win7-es gépemen??
Eddig minden jó volt simán megosztottam jelszó nélkül, de ma elkezdte kérni és bármit próbálok hiába, nem enged be (infós vagyok) -állítottam be fiókra jelszavat, és azt megadtam úgyse jó, kilőttem minden tűzfalat, egyszerűen nem értem hol a hiba Ha más nem lesz újrateszem a gépet -
Callme
tag
Sziasztok!
Még csak most ismerkedem a médialejátszós témával, mert kezdem unni, hogy mindig konvertálnom kell az mkv-s filmeket ps3-ra, hogy valami elfogadható minőséget nézzek a pana 106 centis hd-ready plazma tévémen.
Egy kicsit körbenéztem, meg már korábban is láttam, hogy a legkeresettebb és legnépszerűbb lejátszók a popcorn és a dune...viszont az áruk korántsem mondható a leginkább elfogadhatónak.
Tulajdonképpen nem szeretnék semmi extrát, max annyit, hogy rá tudjam kötni a médialejátszót a jelenlegi asztali gépemre, és majd később egy laptop beszerzése után ez megvalósítható legyen vezeték nélkül is. (laikusként azért megkérdezném, hogy ez azt jelenti, hogy betallózhatom a gépről a filmet, és úgy játszhatom le? Gondolom így fennáll az akadás és szaggatás veszélye)
Mindennek ellenére jó lenne, ha nem akadna egy film se, bármilyen felbontású is legyen.
Első körben nekem az Asus O-play-ek szimpatikusnak tűnnek. Mit gondoltok, ez [link] elég lenne mindahhoz, amit leírtam?
jah és nem szeretnék se torrentezni, se youtubeozni, csak legyen szép a kép, és jó hangzás. (egy logitech z5500 várja méltó társát, aki kihajtja a lelkét)Előre is köszönök minden választ, és kezdőként természetesen elfogadok bármilyen kiigazítást
PSN ID: CallmeEighty8
-
Veyron
tag
A panát összekötöttem egy laptoppal simán viszi a filmeket. most kipróbálom a popit egy másik tv-n
-
dh66e
veterán
Első körben vidd el a szervizbe!
Mindegy milyen felbontáson használod,vagy állítasz be dolgokat a menüben attól nem lesz pixeles ott a hardver lesz a rossz.Szvsz.Másik tv-n is ezt csinálja? Nehogy a VT-nek legyen baja.
ui:
Persze reménykedjünk hogy mond valaki valami frappáns megoldást amivel a fentiek kikerülhetők. -
Veyron
tag
Üdv!
A mai nap vásároltam meg az Popcorn A300-as készüléket és kicsit bajban vagyok vele.1080p és 720p-s mkv-t iszonyat rossz minőségben játszik le, teljesen pixeles, nézhetetlen. Divx filmeket zökkenőmentesen viszi. A baj az, h 99%ban a filmjeim mkv-k, így teljesen használhatatlan ez számomra. A tv-m Pana VT30, kipróbáltam 3 hdmi kábelt is, kácsa audio,audioquest, a popi-hoz kapott hdmi-t is és nem változott a helyzet. Frissítettem a firmware-t, nem segített. Nem tudom, mit kellene állítgatni rajta, hogy működjön. Legyen vki olyan kedves és segítsen, mert teljesen el vagyok keseredve. Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
jpeetr
aktív tag
válasz Minimoa #4172 üzenetére
ezzel azért tudnék vitatkozni
hány 3D BD player van, aminél ezek fel vannak tüntetve, mégis az mkv-k felét nem játsza le, nem ismer NTFS filerendszert, stb...
az sem mellékes, hogy milyen rendszerességgel frissitik az FW-t rá. lehet, hogy most lejátszik "mindent", de mi lesz később? -
veterán
-
DrGreen
csendes tag
Sziasztok!
A következő lejátszóról van valakinek tapasztalata a Novatron NTR-S20 HD?
Elég olcsó (24 000 Ft), és a leírás szerint szinte minden formátumot kezel, van utp csatija, így nem kell állandóan vinyót odavinni, ha filmet akarok nézni.
Rendes tesztet viszont sehol nem találtam róla, így kevés az info.
Az Asus Mini játszik még, amely 5E-el olcsóbb, sokat tud, és egyik legfőbb hátránya, hogy gagyi a távirányító kialakítása/anyaghasználata.Vagy 20-25E ért hasonló, és jobb(?) képességű médialejátszó van a magyar piacon?
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Minimoa
tag
válasz Gulyopapa #4169 üzenetére
Én nem vagyok szakértő de nem vennék BD playert.
Szerintem ott egy csomó korlátba fogsz ütközni mivel azt BD lemezek lejátszásra találták ki, nem pedig mindenféle fájlok lejátszására készített célhardver.Ha a full 3D (frame-by-frame) és a DTS HD, TrueHD nem okoz gondot a hardvernek, akkor az egyéb filmek lejátszása sem jelenthetnek gondot.
Szerintem.
-
kormi0312
senior tag
Dune tulajokat kérdezném, hogy jól mutatja e nektek a torrent sebességet a kliens? nálam 15Mbit/s -t mutat és valójában 750kbyte/s körül tölt. NTFS partíción használom, az lehet gond?
-
Minimoa
tag
válasz Gulyopapa #4165 üzenetére
igazából a mindenevő media playert szeretném, csak feltűnt ahogy elkezdtem belemászni a részletekbe, szépen a nevezet BD player ára felett jártam.
És itt megálltam, hogy akkor most mivel is tud kevesebbet a nevezett BD player? Hiszen ha a BD 3D-t viszi, akkor izmos proci lehet benne, ráadásul mindenféle szabványt kezelnie kell tudni, akkor mivel is lehet kevesebb tudása, mint a hasonló árú media playereknek?
Itt érkeztem el ahhoz a ponthoz, hogy megkérdezem a nálam tapasztaltabbakat....Ezért írtam ide.
-
Minimoa
tag
válasz #09634560 #4162 üzenetére
Kösz!
Közben egy másik irányba is elindultam.
Az LG BD660-as blue-ray lejátszót nézegettem.
És nem jövök rá, hogy hol lehet a turpisság.Ez gyakorlatilag 32-34000Ft.
És tudja a BD-t, DVD-t menüvel, mindenféle hangformátumot, videó formátumot, 3D frame by frame-et.A zenében mondjuk nem tudja a FLAC-ot.
Szóval ezért a pénzért nem kapok olyan média lejátszót, ami ezeket tudja.
Mit nem vettem észre? Hol a trükk?
-
Minimoa
tag
Nem tudtok valami frankó összehasonlító táblázatról?
Kezdek belezöldülni a sok speckó olvasgatásba.
Most épp az EGreat van soron. Úgy néz ki, hogy tudja azt, ami nekem fontos, csak épp nem találok hozzá a saját honlapjukon sem egy összehasonlító táblát....
-
kormi0312
senior tag
válasz daniel2121 #4155 üzenetére
egyébként az tűnt fel nekem is hogy a laptop-ban az 5400as 2.5" winyó gyakorlatilag néma, nagyon közel kell hajolni hogy hallani lehessen. ez meg itt kerreg ... mondjuk ezelőtt egy Venice V13-al volt usb-n összekötve és csak lejátszásra volt használva, torrentre nem. ott nem volt ilyen probléma. ami még feltűnt, hogy a sebességet jól mutatja a kliens (15Mbit/s), de valójában jó ha 750kbyte/s-el tölti az adatokat. Most 4 torrentet töltök párhuzamosan és van hogy meg-meg áll kis időre a kliens - gondolkodni .. nálatok van ilyen? okozhatja ezt a jelenséget az NTFS partíció?
-
Damien.
tag
sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni.
Van egy Sony LCD tv-m de nem csak HD READY-s.
És gondolkoztam hogy vegyek egy blu ray lejátszót ami viszi az mkv-t is..
de lebeszéltek azt mondták jobban járok egy médialejátszóval..amit meg nem nagyon ismerek..a következőkre használnám:-film lejátszás pendrive-ról később esetleg külső hdd.
- mkv 720p filmek nézése
-divx filmek,avi stb..
-hdmi-n keresztülA lényeg hogy jó minőségben 720p akadásmentesen menjen..vigye az mkv-t és a szokásos formátumokat..és kezelje a feliratokat..
kb 20-25 ezret szánnék rá!
Tudtok ajánlani erre valamit?!Nagyon jó lenne..
Előre is köszönöm! -
kormi0312
senior tag
na, meglett a Dune H1. nagyon sok mindent tud, amit még én nem - de ami elsőre szembetűnt, inkább fülbe, ahogyan a HDD-t kerregteti torrentezés alatt. az szép és jó hogy stand-by módban is elérhető a hálózaton a HDD és torrent is fut ilyen módban, de nagyon zavaró ahogy a winyót tekeri. pedig egy 1.5TB WD Green 5400rpm van benne. van valakinek ötlete hogyan lehet a hangot csillapítani?
-
dr_ace
aktív tag
válasz szucsinka #4151 üzenetére
ezt a magyar vagy az angol nyelvű fórumon olvastad? mert az angol nyelvű fórumon egy az egyben kijelentették, hogy nincs és nem is lesz.
amúgy jó lenne ha igazad lenne, csak nem tudom meddig várjak. ha már lenne egy hivatalos bejelentés, hogy be fog kerülni ez a funkció hamarosan, az nekem elég lenne, de amíg nem mondanak róla semmit addig totál bizonytalan a dolog.
mondjuk addig lehet hogy várok, amíg az új WD TV Live megjelenik itthon, mert amúgy arra cserélném le a v8-at. -
dr_ace
aktív tag
szerintetek a popbox v8-amat mennyiért tudnám elpasszolni? eredeti dobozában, minden tartozékával, szinte új, csak kipróbálva volt, 2 év garanciával.
jó kis cucc egyébként, de nem bírok belenyugodni, hogy a samba server funkció hiányzik belőle, nekem arra nagyon szükségem lenne... -
manpower
csendes tag
válasz Old FatBoy #4144 üzenetére
Bocsi, elkiabáltam, mégsem jó!
Továbbra is csak letölt, de vissza semmi!
Kipróbáltam PC -vel és ott működött, ott portnak egy tetszőleges számot adtam meg 40000-60000 között!
Ugyanez játékossal nem megy...
Én is megköszönném ha tudna valaki segíteni. -
manpower
csendes tag
válasz Old FatBoy #4142 üzenetére
Ahogy Patice kolléga írta!
-
Old FatBoy
aktív tag
Sziasztok ehez a torrentezéshez nekem is kellene egy kis segitség.
A routernél a port forwardhoz beírom a lejátszó ip címét eddig tiszta.
A port zavaros nekem.
Transmission kliens van beépítve ami a 51778 portra van beállítva le és feltöltéshez.
A lejátszó a 9091-es portal kapcsolodik.
Melyik portot írjam a port forvardhoz a 9091-es vagy a 51778-ast?
Valamint a Win7 tűzfalán és az AVG2011 internetsecurity-n hogyan kell átengedni.
Előre is köszönöm annak aki tud segíteni!Audiophile Troll
-
romulan
tag
válasz Minimoa #4136 üzenetére
http://www.dune-hd.hu/cikkek/12/hdi_dune_medialejatszok_tulajdonsagai/
Az öregnek mondott Sigma 8642/8643 valójában még mindig korszerű, több tekintetben megelőzte korát. Tudja a 3D-t, de a Blu-ray 3D-t már nem, ehhez egyébként is 1.4 HDMI kell.
Párhuzamosan képes futtatni két 1080p felbontású videót, ez kell a 3D-hez.A többit majd a szakértők..
-
Minimoa
tag
Az mit jelent, hogy egy média lejátszó tudja a 3D-t?
Adott egy 3D-s film (legyen mondjuk halfSBS).
Ha egy "nem 3D képes" lejátszón küldöm rá a jelet a 3D-s TV-re, akkor a TV 3D-s filmként fogja érzékelni, vagy nekem kell megmondanom, hogy 3D?És a 3D-s lejátszó mit tud ehhez képest?
Vagy valamit rosszul gondolok?
-
Patice
Topikgazda
válasz manpower #4127 üzenetére
Megnézed a routered menüjében, hogy milyen eszközök csatlakoznak rá. Ki fogja írni, hogy mi az (pl. típusszámot), megnézed milyen IP-t osztott neki a router.
Ezt az IP címet kell forwardolni a torrentezéshez, hogy "aktív" legyél és mások is elérhessenek és tudj feltölteni is. Máskülönben "passzív" leszel és a letöltés menni fog, csak visszaosztani nem fogod tudni, mert nem látnak téged kívülről.
Próbáltam érthetően fogalmazni.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
kormi0312
senior tag
válasz Multibit #4128 üzenetére
remek, nekem is nemsokára lehetőségem lesz kipróbálni a H1-et. meg nem tudnám mondani hogy hol, de azt olvastam hogy ext2/3 particióra lehet csak torrentezni ... de hála neked ez a kétkedésem is megszűnt. lehet azóta javíthatták egy fw-el vagy vmi. az a lényeg h ntfs-t is kezel 100%-osan. köszi h megnézted!
-
manpower
csendes tag
válasz Neil Watts #4121 üzenetére
Hú bocsi de nekem ez kínai amit írtál!
A játékos IP -jét vágom,de a port-ját hol találom meg illetve ez pontosan mi, milyen port ez?
"Engedjem ki port forwarddal a router-en" ??
Bocsi de ezt leírnád hogy mit is jelent és hogyan kel csinálni! -
törölt tag
Akarod a HD audio passthrough-t, de az M2TS nem kell feltétlenül? A kettő együtt jár, a HD audio az M2TS sajátja. Ilyen árkategóriában nem tudom létezik-e megbízható passthrough képes lejátszó. 30 körül az AC Ryan HD Mini2, a DUNE TV 101 és náhány Egreat 1185 chipsetes lejátszó biztosan tudja. Láttam már 10k-s Himedia-t is ami tudta, de olyat nem vennék :-)
(#4118) szucsinka:
A fájlok kezelésében, lejátszásában, hangok továbbításában feltétlenül. Semmi különösebb probléma nincs vele, lejátszik mindent amire manapság szükség van. Hálózati és egyéb funkciókban már lehetnek nagyobb eltérések.
-
veterán
-
manpower
csendes tag
Sziasztok!
A napokban sikerült vásárolnom egy Dune Lite 53D wifi médialejátszót!
Feltettem a legújabb firmware -t: 110606_1315.
Kérdésem az lenne hogy hogyan tudok vele pontosan torrentezni?
Rádugtam egy pendrive -ot, megformáztam a készülékkel, rátoltam a pendrive -ra a már előzőleg pc-n lementett torrentfájlt majd a menübül a torrent kliens -sel elindítottam!
A letöltéssel nincs is bajság mert letölteni letölti a kijelölt fájlt, de vissza meg egyáltalán nem tölt semmit!
Olvastam "valami" olyanról hogy át kel állítani a játékos menüjében "valami" portot, ez mi akarna lenni?
A pc IP címét kellene neki megadni amelyik pc -n a torrent fájlt letöltöttem?
Köszi a segítséget előre is! -
hazo
csendes tag
A kérdés megoldódott az Egreat EG-R6C-vel kapcsolatban: visszavittem a lejátszót a boltba.
Most viszont visszatértem az eredeti kérdéshez:
milyen lejátszót ajánlotok, ami:
- kb. 20eFt
- legyen legalább 1 USB csatija amin tudjon fogadni NTFS-es vinyót.
- 1080p-s MKV-t tudjon lejátszani (jó lenne az M2TS is, de nem feltétlenül)
- támogassa az összes Dolby és DTS verzió és azokat pass-through ki tudja adni HDMI-n, még a DTS HD Master Audio-t is (!!!). Nyilván ez utóbbin szokott "elbukni" a legtöbb lejátszó.
- nem baj ha nem lehet hálózatra kötni.Mit ajánlotok?
Vagy esélytelen vagyok ilyet találni ilyen árkategóriában?
-
őstag
a realtek 1185-ös(2011.03) chipsetje van olyan jó mint a sigma design 8643-asa(2009.09)?
azt hallotam hogy már nem sok baj van a realtek ezen chipjével..
ez ccsak azért kérdezem mert az A210-esben meg a Dune smart h1/b1/d1 ben a
SM8643-as muzsikál elég régi darab a realtek chipje ugye idei és a speedshopban az EGREAT playákban van ilyen vki használ ilyet?[ Szerkesztve ]
-
kormi0312
senior tag
köszi srácok a gyors válaszokat!!
úgy néz ki hogy HDI Dune smart H1 lejátszóm lesz. megnyugtató hogy nem kell az egész 1.5TB-ot ext-re átformázni csak bele akarom rakni hot-swap és torrentezni rá. és akkor a dune-nél kell az ext a programokhoz? hogy van ez? -
nagyúr
nekem volt egy O!Play Air-em pár napig, minden jó volt vele, amíg rá nem dudgtam egy USB HDD-t, azt valami botrányosan kezelte. lehet, hogy nem volt üzemszerű, de nem szórakoztam vele, visszavásároltattam (interneten rendeltem), és lett helyette egy Xtreamer Sidewinder 2. azzal elégedett vagyok.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
TCr
veterán
válasz kormi0312 #4107 üzenetére
A torrentezéshez nem kell ext2/3, csak a telepített programoknak, beleértve a torrentklienst is.
Szerintem a legjobb megoldás az, ha egy pendrive-ra (ext2/3) telepíted az NMT programokat (torrent, yamj, stb...), de a belső vinyót formázhatod nyugodtan ntfs-re, és mehetnek arra a torrentes letöltések.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
azt a technikai kérdést tenném fel, hogy a popi a210-re milyen fájlendszer kell hogy tudjon torrentezni? (ext2,ntfs?) és mi a helyzet a HDI Dune smart H1-el. (ha jól hajlottam a dune csak ext2/3 particiora tud torrentezni)
kérlek írjátok le, kinek mi a tapasztalata ezzel.
köszi -
-
Anubis_9
őstag
Tegnap vásárolt Sony DVP-SR150-es lejátszóm teszteltem ma: DVD-re kiírtam (8x-osan) egy AVI tesztcsomagot, amiből a következőket szűrtem le.
A készülék semmilyen DIVX kódolású AVI-t nem képes lejátszani, legyen az 3-as, 4-es vagy 5-ös számú! Emellett az XVID-ekkel szépen boldogul. Viszem vissza a boltba... Mivel magyarázható ez?Ugye jól tudom, hogy a DIVX ugyan úgy MPEG-4 alá tartozik, mint az XVID?
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Thuglife
senior tag
Még egy kérdés. Az hogy oldható meg, hogy wifin keresztül másoljak filmeket a Dune-höz csatlakoztatott külső merevlemezre? Vagy ez csak belső merevlemeznél oldható meg?
-
Alex91
félisten
XTREAMER SideWinder 2
Streaming Media Player
WD TV Live, mondjuk ezt meg itthon nem lattuk arulni...Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest