- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- SONY LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyacinto
tag
Esetleg még ez is játszhat...
Hiába no, nem igazán értek a hardwerekhez. (És a szoftwerekhez sem...)
-
Hyacinto
tag
Alex 91: tudom én, hogy torrent képessé tehető, mert pont Te ajánlottad a "milyen NAS-t" fórumban a My Book Live-ot és ez felkeltette a figyelmemet és utána olvastam a dolognak, csak nem tudtam, hogy a TV Live Hub is tud e torrentet, ezért is kérdeztem, mert bizonytalan voltam benne. .
erdoke: én is valami hasonlót tervezek, mert a My Book-on van a legtöbb zene és film meg dokumentumok amit széjjel kéne osztani a belső hálózaton. Szóval akkor azt USB-én feldugom a Hub-nak és a My Book Live meg torrentezik és arra töltöm fel (meg le ehh) a gépek vinyójának multimédiás tartalmait.
Akkor már csak egy kérdés maradt a hol vegyem meg ezeket, de ez már nem az a topik, persze várom az ötleteket és köszönöm az eddigi segítségeteket is . Magamat ismerve, majd jövök én még erre segítségért rimánkodva, elég csak megnézni az aláírásomat . Addig további jó multimédiás élvezeteket kívánok mindenkinek.
-
Hyacinto
tag
Hát mivel senki más nem reagált és én is erre a megoldásra hajlok akkó' ez lesz, pláne, hogy már van egy WD My Book 500 GB-os külső vinyóm . Tehát az általad említett szentháromságból nekem is van már egy komponensem
De ha ezt az utat választom akkor, melyik legyen hálózati háttértár? Mondjuk mindkettő? Melyik legyen a torrent masina? A My Book Live? Kemény kérdések...
Neked milyen terveid vannak ezzel a hármas kombóval? Mondjuk azt nagyjából sejtem, hogy filmeket fogsz nézni , de mondjuk érdekelne, hogy azon túl mire használnád, illetve fogod használni? Csak nagyjából ismerem a WD ezen termékeit, tehát nem igazán ástam bele magam a dologba, ezért is kérdem mivel mit és hogy...
-
Hyacinto
tag
Üdv mindenkinek!
Az volna kérdésem, hogy mi a jobb: NAS+ lejátszó, vaaagy sima lejátszó ami be tud fogadni vincsesztert, vagy éppen már belső vincseszterrel gyártják?
Mert a kis családom részirűl felmerült az igény, hogy torrent miatt ne menjen egész nap a gép, de filmeket jó lenne megnézni a tévén továbbra is ( a régi lejátszómat eladtam), illetve legyenek egy helyen a zenék, képek, de ezek megtekintéséhez, meghallgatásához ne kelljen mindennek bekapcsolva lenni amin adat van.
Gondolkodtam WD My Book Live-ban és valami lejátszóban, illetve WD TV Live Hub-ban és HDI Dune HD Lite 53D-ben illetve Popcorn Hour A210-ben is.
A pénzügyi keret olyan 60 és 70k között ( ha ebben az árban már benne lenne a vincseszter is az külön jó lenne ) , de nyitott vagyok a drágább ajánlatokra is, legfeljebb gyűjtök még.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Politika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest