Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
Popcorn A-210-hez mikor lesz fw frissítés?
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
-
james008bond
őstag
Nem akarok beleszólni, de kinek csökkentette a költségét? Vagy olcsóbb egy ezressel? Mert ha nem, akkor inkább árat emeltek....csak nem veszed észre. Amúgy meg azt feltételezik, mindenki rendelkezik legalább pc-vel, a többség meg esetleg nyomtatóval is? ( a környezettudatossággal egyetértek-természetesen )
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
válasz Gulyopapa #3385 üzenetére
Jaja, én is megreklamáltam a dolgot, mondjuk z e-digitalnál, erre küldtek egy kártyát ( alapból az se volt a készülékhez mellékelve és mivel futár hozta csomagpontba, még reklamálni sem tudtam vásárláskor, csak utána ) és küldtek egy A4-es papírt 2 oldalon nyomtatva olyan alapinfókkal, hogy csatlakoztassam a tv-hez és kapcsoljam be, oszt magától elindul, ha mégse, akkor meg állítsam be a tv felbontásának megfelelően a popit...kb ennyi. Azaz, elismerték ezzel, hogy járt volna kártya is és leírás is a géphez, de hát csak egy "fecnivel" tudták a szemem kiszúrni. Na mindegy, lényeg hogy van Google és néhány lelkes "amatőr" akik segítettek és most nagyjából műxik is!
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Marketing?
Van ugyan egy magyar honlapja....meg zárt fórumja, de hol van a marketing? Ismeretségi körömben mikor mondom, Popcorn-t nézek, azzal jönnek, azt enni kell, nem nézni...Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
Ettől a "koncepciótól" még vonatkoznak a kereskedőkre a magyar törvények, hogy magyar nyelvű használati utasítással lehetne árulni bármilyen terméket. Másrészt, a "zárt Fórumon" sincs fent az A-210-es Manuálja...ráadásul Edigital első körben elfelejtette mellékelni a készülékhez a Regisztrációs kártyát, de a lényeg, hogy ÉN szabályos voltam és hivatalos kereskedőtől vettem a készüléket. Az nem baj, ha a kereskedő nem az-több okból is. Azóta pótolta, igaz, néhány telefonhívásomba és e-mailbe került.
-
james008bond
őstag
válasz Gulyopapa #3181 üzenetére
Ha a belső HDD ext partícióra van formázva, akkor a Windows "természetesen" nem látja. Mivel az Ext partíció Linuxos, ha jól tudom. Ezért én a Popi HDD-t NTFS-re formáztam, így már látja, az NMT progikat meg egy Pendrive-re telepítettem, ami Ext partícióra van formázva.
-
james008bond
őstag
válasz #75912448 #3166 üzenetére
De azért - Popcorn esetében - ha ehhez hozzá akarsz jutni, lehetőleg a hazai "hivatalos" forgalmazóknál vedd meg. Ja, és esszenciális a regisztrációs kártya, ami nekem alapból hiányzott, pedig a Popcorn oldalán javasolt üzletből rendeltem, enélkül pedig a netről sem tudtam letölteni a magyar nyelvűt. Ráadásul, A-210-es használati ott sem volt, csak a 200 modellé...
-
james008bond
őstag
Tényleg? iPon-nal 2 hétig leveleztem, könyörögtem, telefonáltam és fórumoztam, mire küldtek egy reg karit. Pedig ők hivatalos forgalmazók. Mindegy. Ott is feltettem a kérdésemet, csak úgy látom, ez a fórum jobban pörög. Persze, elég sok haszontalan hozzászólás is érkezik.
A magyar kézikönyv szerinted honnan van meg? Olvastam, de azt oldalakon át ragozzák illusztrálva, hogy a play gomb lenyomásával mi történik, de a hálózati beállítás rész...sajnos ezekhez a dolgokhoz egyáltalán nem értek. ( meg azt is szép színes ábrákkal elmagyarázzák, hogy kell 4 csavarral rögzíteni a belső hdd-t...)
Dvico készülékemhez anno adtak egy kis progit, pc-re telepít, kijelöli, melyik meghajtókat akarom elérni, azt ok. Ip címet kiírja, ezt kellett beállítani a lejátszón és ment minden, mint a karikacsapás. Itt meg a Popcorn fórumán akadtam egy leírásra, hogy win7-en mit hogyan állítsak át, hogy ez így flottul működjön.[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék abban, hogyan lehet előhozni azt a menüt, ahol be lehet állítani, hogy lehessen torrentezni, UPNP, NFS Server, Samba Server, FTP server, stb? Jelenleg egy belső HDD van a gépben NTFS-re formázva, azon rengeteg adat, és egy Pendrive a hátsó USB-n, elvileg erre telepítve az NMT alkalmazások. Segítsetek! Pl tv-m miért nem látja popit hálózaton keresztül?
Ja és Popcorn A-210Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
PCH A210, külső USB HDD-ről Killa Sample x264 mkv-t játssza, kockásodásnak nyoma sincs, viszont olyan 45 Mbps-nél egy egész kicsit akad a lejátszás. Ez elég jó, nem? Amúgy a PH-ről letöltött összes tesztvideót viszi. PS3-ról lejátszva 3D anyagot, mely ilyen >40 Mbps bitrátájú, ott is akadozik a lejátszás, de nem kockásodik ott sem.
Popi BD ISO-t, valamint BDMV mappaszerkezetből is lejátssza a BD filmeket, menüvel, extrákkal egyetemben, amit nem tud ( még, legalábbis remélem, hogy egyszer majd megy neki ), az a gyári 3D Full HD anyag...[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Az is lehet, h a merevlemez nem bírja ellátni adatokkal. 4 magos 3.4 Gh-es gépem 4 Gb ram-mal igen lassan bontogatja a rar-t, mivel egy 5400-as 2 Terás winyóra töltök le. Másik winyón illetve ssd-n levő rarokkal sokkal gyorsabban végez. Ja és a prociterhelés alig néhány százalék.
-
james008bond
őstag
-
james008bond
őstag
Na de az miben különbözik az 1.3-tól? Nem csak a kábel átviteli sebességétől?Ráadásul olyan kábelt, amire 1.4 lett volna írva, nem láttam ( ettől még létezhet ) csak olyat, hogy 1.3 vagy high speed. Mert úgy tudom, a 3d jelet a tv állítja elő vagy nem? A lejátszó "csak" átküldi a videojelet a tv felé...valaki homályosítson már fel erről, mert már engem is aggaszt, hogy ezt nem tudom! Lehet, hogy a 2d Blu-ray lejátszó csak marketing? Vagy PS3 ennyire megelőzte a korát? Már rég belepakolták a 3d-hez szükséges hardware-t csak szoftvert nem tudtak hozzá eddig írni vagy csak lebutították?
-
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérek.
Adott egy Popcorn Hour A210 lejátszó, benne 2TB HDD+Win7 64bit Ultimate op rendszerű PC. Namármost, hálózaton keresztül nem tudom a PCH számára láthatóvá tenni a PC-n levő média fájljaimat tartalmazó meghajtót/mappákat. Ha tudná valaki, leírhatná részletesen, hogyan kell ezt beállítani PC-n és PCH-on? USB-n keresztül át tudom másolni PC-ről, de nem ez a cél, hanem, hogy a PC-n levő állományokat vigye. Korábban egy Dvico lejátszóval tök egyszerű volt, igaz, ott PC-re feltettem a Dvico progiját, azon belül kijelöltem, melyik meghajtót/mappát akarom megosztani, majd a lejátszón beírtam a program által kijelzett IP címet és voila!!! Na most ezt PCH-nál még nem sikerült elérnem.
Másik kérdés: Torrent+PCH. Ennek menetét is leírhatná valaki, aki tudja.
Próbálkoztam PCH Fórumán is, de sajnos az alapján sem jöttek össze ezek a hálózatos dolgok.
+1 kérdés: táp kissé ciripel. Ez normális? Kikapcsolt készülék mellett...
+1 kérdés: nálam, ha felmásolok PCH-ra egy Full Blu-ray 3D lemezt ISO-ba, elindítva azt írja ki, hogy NEM lehet 3D-ben lejátszani! Tehát nem side by side mkv-ról van szó, hanem egy eredeti BD lemez copyról. Van-e erre valami megoldás, trükk? ( esetleg olyan info, mikor jön ki fw frissítés? és fw frissítés esetén mekkora a valószínűsége, hogy a beépített winyót leformázom? vagy inkább szereljem ki addig, míg frissítek? )
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok