- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egér probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitorkalibráló eszközök
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopi75
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12257 üzenetére
Nah, ma behúztam egy ethernet kábelt a modemtől a gép új helyéig, "wired freedom" :-)
Az eredmény az amit vártam: 3.1MB-sec down / 445kb-sec down (450-re limitálva) a torrent ha a hoston futtatom :-))
RTorrent-tel ugyanaz a képlet, sajnos tényleg a CPU fogy el, de nagyon...70% rtorrent, 8-9% USB, 6-8% KSWAPD, 4% TOP, 3% KSOFTIRQD_CPU0....ezt utobbi azt jelenti, hogy szoftveres IRQ-t tud a router csak? :-O
Számomra a tanulság, hogy a WL500gP V2 router-nek jó, de másra nem nagyon :-) azaz kis sávszélesség mellett jó másra is! Nekem már az is elegendő volt, hogy ez legalább a 25mbit-et route-olni tudja, nem úgy mint a WRT54g :-)
Köszi mindenkinek mégegyszer, hogy végigtapasztalhattam ezt az utat :-) Komolyan egy élmény volt :-)))
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest