- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Kb. másfél évvel ezelőtt vettem egy Asus F3ke notit, azóta működik rendesen, nagyon jó kis gép. Azóta nem semmi softwares probléma, de szerintem már megérett egy windows újrarakás. A winchesteren van helyreállító partícióm, és arról szeretném visszaállítani. A kezelési útmutatóban le van írva, hogyan kell, de felmerült bennem pár kérdés, mivel még sosem csináltam ilyet:
- hogyha ezt így megcsinálom, akkor (sejtésem szerint) a gép vásárlásakor feltelepített windows lesz ugyanúgy visszaállítva driverekkel (teljes akkori állípotban, ergo minden adatom, programom elveszlik)?
- ez előzőhöz kapcsolódva láttam a leírásban, hogy van olyan opció, hogy csak az egyes partíciót törölje, és oda tegye újra a rendszert, akkor ez mennyire megbízható? Ekkor gondolom a másik partíció megmarad, és használhatom adatmentésre?
- ha valaki csinált már ilyet, akkor ez kb. mennyi ideig tart?
- milyen problémák merülhetnek fel a helyreállítás során?
Lehet egy kicsit off, de elvileg ide is kapcsolódik a noti márkája miatt (és "mindenki másképp csinálja" elv), és remélem tudtok segíteni, !
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
István
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Metal topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest