Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Ez most kicsit furcsa lesz, mert ilyen távgyógyítás keretében kérném a segítségeteket.
A lényeg, hogy adva van egy ASUS K501LX DM028D típusú noti, kb fél éves lehet emlékeim szerint. (+4gb rammal meg lett tolva!) Öcsém használja jó pár országgal arrébb és ma mondta, hogy irdatlan lassulásokat produkál a gép így teljesen véletlenszerűen.
Tehát nem indulás, vagy valamilyen program függő, hanem van, hogy netezés közben akad le, van, hogy az egyik játékprogram minden gond nélkül fut, a másik meg (ami régebbi) játszhatatlan.
Vírusirtó van, a programok között semmi oda nem illőt nem látni, HDD Sentinel is okés.
Ennyiből én még arra se tudtam rájönni hogy sw/hw gond-e egyálatlán amiről szó van, miket kellene leellenőriznünk, csak hogy kizárjunk pár dolgot? Túlmelegedés pl csinál ilyet? (de akkor eddig miért nem, stb)
Előre is köszi, és tényleg bocs, tudom ez most olyan mintha innen szerelnénk meg a Hubble-t kb
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo T480 I3-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Eladó ASUS TUF FX506UI 4800H GTX1660Ti 6GB 16GB ram
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest