- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITjunior
tag
Arról van valakinek információja, hogy mikor jönnek az újabb K-s notik? Várható mostanában?
-
ITjunior
tag
válasz
nonsen5e #24493 üzenetére
Köszi!
Ez a RAM érdekesen hangzik. Valahol olvastam véleményben, hogy 4 giga rammal bővitett az illető és utána megszűntek az akadások. Ezzel érdemes akkor kalkulálni pluszba.
A Witcher 3-at nem viszi natívba, érdekes. Ebből kiindulva, akkor K501LX-en fullHD-n valószínüleg gyengébben szerepelnének a játékok, korrekt?
-
nonsen5e
veterán
Na akkor a játékok:
WoW / Diablo 3 / Starcraft II mind megy ultrán vagy majdnem ultrán nagyon szépen (wow raidben ajánlatos kicsit lejjebb venni).
Witcher 3 - 1366*768 minimum kell egy 30-40 fps-hez.
Dying Light - natív, normal minőség, 35-45 fps.
Tomb Raider - natív, ultra , ~40 fps (tressfx on - 30fps).
Bioshock Infinite - natív, ultra, 50-60 fps.
Final Fantasy XIV - high, 30-50 fps (nagyban függ a játékosszámtól).
Guild Wars 2 - max - 30-60 fps (szintén).GTA V-ben az fps stabilan meglenne, de viszont maga a játék össze-vissza akadozik beállítástól függetlenül, valószínűleg a 4gb ram miatt. És itt jön az érdekes eset, proci és vga is durván 30-50% között ingadozik, vram 75%, a sima ram pedig 98% felé mozog, így valószínűleg az a bottleneck. Viszont asztali gépen direkt letesztelve egy kiszedett rammal is megy ultrán gyönyörűen.
-
nonsen5e
veterán
válasz
tothi_87 #24490 üzenetére
Én 4-5 különböző helyen nyomogattam meg, ha nem is millimétereket, de az egész billentyűzet-közeli rész rugózott gépeléskor.
Aztán persze egyáltalán nem kizárt, hogy itt is csak sikeresen kifogtam (mint mindenben mindig) a rossz darabokat, mint még a konnektorokkal és a strangokkal (lásd pár kommenttel feljebb).
-
tothi_87
tag
válasz
nonsen5e #24486 üzenetére
Az X751 is full müanyag mint az X555 és ugyan úgy szálcsiszolt imitáció van rajta. Nekem X555 van egy pár napja és hosszabb játék után sem melegszik egyáltalán. Az X555 sem nyomódik be milimétereket. Nézz meg pár videót ahol szétszedik, touchpad, billentyűzet ugyan az, a DVD író is ugyan úgy kinai feeling mind a kettőben. X sorozat, egyik sem minőségibb a másiknál.
-
ITjunior
tag
Azt pedig csak remélni merem, hogy ezzel a kártyával kihúznám még 1 évig kb, mire várhatóan a konzolok ára jelentősen csökkenni fog, talán. És az se lenne baj, ha zsugorodnának is (XO főleg).
-
ITjunior
tag
válasz
nonsen5e #24486 üzenetére
ez megnyugtató! Egyre inkább hajlok ez a gép felé az 501 helyett, amit sajnálok egyedül az a M.2 sata és a 15,6-os méret... szóval még nincs eldőlve, viszont a gtx 950M az x751 felé húz mert ezzel a kártyával szerintem már elfogadható minősgében lehet játszogatni, talán elbírja az 1080p-t is minimális kompromisszummal, ami nagyon jó lenne.- de azért a mérésekre még várnék
viszont ráér! hétfőig
-
nonsen5e
veterán
válasz
Khelben #24485 üzenetére
Szerintem meg valószínűleg a fém és a műanyag között van egy mikron vastag arany réteg is.
Most vagy van, vagy nincs. Ha nem tudom biztosra, akkor nem mondok semmit.Nem vastag az a fém réteg az igaz, de nem csak egy fémes festékbevonat - de ha az is, a feladatát, hogy szép / hűvösen tartja a kéznek a részét és fixen tartja a műanyagot (nem nyomódik be millimétereket mint a műanyagos X555) elvégzi. És igen, a feketén is van.
-
nonsen5e
veterán
válasz
ITjunior #24481 üzenetére
Végül nem volt szervízbe, nem romlott el semmi.
Csak kicsit hihetetlen volt, hogy kifogtam a BME több épületében is azt az 1-1 strangot ahol nincs áram.Én eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Érzésre leggyengébb pontjának a DVD író tűnik (megfogod és olyan kínai érzés tölt el), de azt hamarosan cserélem úgyis optibayre.
A kamerája az még gyalázatosan rossz (640*480 @ 15fps vagy gyengébb), de az engem nem érdekel.X555-höz képest a billentyűzet és touchpad "lapja" alumíniumból van, emiatt nem mozog az egész billentyűzet verés alatt, hanem teljesen merev, és anyaga miatt hűti is a kezet.
Kijelzője elég szép, csak kár, hogy fényes.
Hangja terhelés alatt sem zavaró, idle-ben meg tök hideg tud maradni az egész cuccos.Játékokat ma este már tényleg megnézem, csak nem nagyon volt időm tegnap.
-
Simi37
őstag
válasz
PrinceHerceg #24479 üzenetére
Szia!
Ezt találtam:
Supported memory: DDR3-1333, DDR3L-1066
3 helyet néztem meg a DDR3-1333 mind3 helyen volt a DDR3L-1066 csak egy helyen. -
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy egy ASUS X53U SX180D t. laposba azon felül, h maximum 6GB-nyi DDR3 RAM kerülhet, mennyi a maximális működési freki, mert erre vonatkozó adatot sajnos nem találtam a neten.
Jelenleg a gyári 2 + 1GB 1066Mhz-es páros csücsül benne, de gondolkozom, hogy bővítem, csak a fenti kérdés nem hagy nekem nyugtot!
Köszönöm előre is a segítséget!
-
ITjunior
tag
K401LB/LX van valakinek?
-
NTonee
veterán
válasz
Dictator^ #24474 üzenetére
Most akkor mi a kérdés?
Ott a válasz a hsz-odban. Igen, ezek szerint DDR3L 1,35V modulok, tehát jó lesz a gépedbe.
Az a gond, hogy a boltokban ezt nem szokás feltüntetni. Veszel memóriát, aztán lehet, hogy csak otthon derül ki, hogy mégsem jó, mert a modul normál DDR3, ami 1,5V-os. -
Dictator^
veterán
válasz
NTonee #24462 üzenetére
hogy ellenőrizzem le? a weboldalukon ez van fent
kingston hyperxTotal kit capacity is 16GB.
Each module kit has been tested to run at DDR3L-1600 at a
low latency timing of 9-9-9 at 1.35V or 1.5V.
• JEDEC standard 1.35V (1.28V ~ 1.45V) and 1.5V (1.425V ~
1.575V) Power Supply
• VDDQ = 1.35V (1.28V ~ 1.45V) and 1.5V (1.425V ~ 1.575V) -
ITjunior
tag
Érdekelne még, hogy akinek K401/501-es gépe van és bővítette M2 sata SSD-vel, mik a tapasztalatok?
-
steelsec
aktív tag
Nincs 1 hete, hogy vettem egy N550JX, pontosan ezt: [link], és win 10 et raktam rá, mert miért ne, kell a több asztal.
Olyan gondom lenne, hogy néha ha sokáig pl pár órán át ki volt kapcsolva és nyomom be akkor felvillan minden majd leáll a gép és hallom hogy a hdd leáll.Arra gondoltam, hogy a hdd az oka nem is foglalkoztam vele hisz vásárlás után pár nappal ment bele az ssd meg a plusz ram. De a hiba megmaradt, nem igazán tudom, hogy mi lehet, lehet valamit nem állítottam be a biosban?
Valaki találkozott már ilyennel?
-
ITjunior
tag
válasz
NTonee #24467 üzenetére
Konkrét tapasztalat? boltba nézegettem így is úgy is és nem igazán lehetett szemrevételezéssel megállapítani, hogy most akkor mennyire vesz vissza a lehajtott kijelző, mert úgy is maradt kb. ugyanannyi helye. Csak a kérdés, hogy merre fúj, teljesen fölfele? Mondjuk ez aztán részlet kérdés, max nem hajtom le. A játékok közben viselkedés, hőmérsékletek és személyes tapasztalatok jobban érdekelnek
-
ITjunior
tag
válasz
nonsen5e #24456 üzenetére
Sajnos még nincs meg, tervben van és ezért is érdeklődnék
Az újabb játékok érdekelnének elsősorban, dying light, mortal x, stb, mert gondolom ha ezeket szépen viszi mondjuk mediumon és szét sem akar esni, akkor a régebbiekkel már nagy gondja nem lehet? Mennyire lesz hangos, elviselhető, vagy süvit mint állat? Lehet úgy is használni, hogy TV-re, monitorra kötöm és le van hajtva a fedele? Számít ez a hűtés szempontjából, visszavesz belőle? Több helyen olvastam, hogy az i3 elég a gtx 950m-hez, youtubon is van egy jó kis videó i7 vs i3, ami mondjuk elég LOL, de nem vészes az FPS számbeli különbség.
Ölbe véve előny gondolom ez a hűtési megoldás? Az előző notinál pl oldalra szellőzőtt és ágyban használva sokszor arra lettem figyelmes hogy teljesen eltakarom a combommal
-
jingli
csendes tag
Sziasztok!
Leginkább zeneszerkesztésre vennék erős laptopot,ami nagy teljesítményű,grafikai programokhoz is szeretném használni.Néha jó lenne játszani is újabb játékokon,de első szempont a zeneszerkesztés.
Szerintetek ez a laptop jó választás lenne?
[link] -
Dictator^
veterán
asus g771jw-be akarok ramot uppolni.
HyperX 16GB Impact Notebook DDR3 1600MHz CL9 KIT HX316LS9IBK2/16ezzel mennyire járok jól?
elvileg az asus oldalán 1600mhz támogatás van max írva..
vagy van
HyperX 16GB Impact Notebook DDR3 1866MHz CL11 KIT HX318LS11IBK2/161866os, de cl11-es..
-
tothi_87
tag
Az létezhet hogy 1600mhz lassabb RAM-ot nem ismer fel? Van itthon egy 1333-as 2Gb-os és egy 1Gb-os és egyikből sem lát semmit.
-
nonsen5e
veterán
válasz
ITjunior #24455 üzenetére
Milyen procid van benne?
Ahogy látom alapból a gép GTX 950 M + 4GB + i3-5010 / i5-5200 / i7-5500u. Nekem i3-as variáns van hasonló laptopból (egyazon főkomponensek).Játszok jópár játékkal rajta (mondjuk sok rétegjáték is van köztük), téged mely játékok teljesítményei érdekelnének? Hátha van köztünk egyezés.
-
ITjunior
tag
Sziasztok! K501LX akinek van és játszik is vele, mik a tapasztalatok? Ha lehet, akkor "jó" részletesen
Visszaolvastam és vannak korrekt tapasztalatmegosztások, de még mindig ki lennék éhezve infóra
Valaki bérbe adhatná egy 7re
-
BangoSkank
tag
Sziasztok!
Ezzel a szériával vagy konkrét típussal van tapasztalata valakinek? ASUS X302LJ-FN006D
Az érdekelne, hogy van-e ismert szériahiba, hosszabb távú tapasztalat, illetve a memória bővítéséhez le kell-e szerelni a teljes hátlapot és garanciavesztés nélkül meg lehet-e tenni.Köszönöm,
András -
NTonee
veterán
-
Malachi
veterán
nálam is kattog, néhány napja tűnt fel. a venti gond (bár talán csak nekem gond) visszatért, vagy el se tűnt sajnos. vagy nullán áll, vagy maximumon pörög, mintha nem lenne köztes állapot - de nem értem, miért indul be egyáltalán, amikor 20 foknál nem volt még melegebb a CPU. :/
külső program nem kezeli, Fan Controlban nincs a laptopra profil, SpeedFan nem csinál semmit, mintha gyárilag tiltva lenne a ventifordulat szabályozás. azt nem értem, hogy legalább a BIOS-ban miért nem lehet állítani rajta valamit. ez így elég szomorú.
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
A G szériának mikor szokott lenni frissítése? -
Yummy
tag
Mi az istentol kattog a notiban a winchester?
Asus K501LX, 2 hete vettem és most tűnt csak fel, eddig nem csinálta szerintem. Ilyen apró kis kattanó hangok. ilyen furcsa kis fémes vagy nem is tudom milyen kattogás. Gondolom ismerős mindenkinek, régi noti is csinált valami ilyesmit, de az nem volt ennyire kattogós.A venti kapcsolás majd leállás is itt van, de nem tudom miért. Intel drivert meg nem tudom feltenni, azt irja nem támogatott processzor tipus.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Gergosz2 #24434 üzenetére
Enyémben is Toshiba is van, így együtt érzek milyen "szuper" gyors is...
. Nem tudom mi legyen vele, majd kitapasztalom, nekem egyébként van egy halk "klattyanás" is ami nem tudom miből jöhet. Gondolom ez is vinyó.
Az a baj pont azért vettem laptopot, hogy extra csöndes legyen a gép ha csak netezem rajta, így most ez bukott
-
nonsen5e
veterán
válasz
steelsec #24439 üzenetére
Ez teljesen oké, de erre tudom csak mindig azt mondani, hogy választasz egy jó minőségű gépet ami belül "szar", vagy egy "szar" minőségű gépet ami belül jó.
A kedvenc játékaimat értelemszerűen az utóbbi fogja elvinni, ha meg valaki fix összegből gazdálkodhat, akkor a felár fizetése nem opció. -
tothi_87
tag
válasz
steelsec #24439 üzenetére
Sokat nem hurcololom. Ha igen, táskában, autóval. Ebben az árban sok választásom nem volt. Szerettem volna a lehető legerősebb hardvert, mivel játszogatnék is rajta. Lenovo, Acer, Asus, ezek közül választhattam, Lenovokra minden tesztben panaszkodnak és volt hozzá szerencsém semélyesen is. Maradt az Asus és az Acer. Az Asusnak volt jobb a hardver, így esett rá a választás.
-
steelsec
aktív tag
válasz
tothi_87 #24438 üzenetére
Azt azért érdemes tudnod, hogy egy teszt rengetegszer elfogult. Kevés helyen engedhetik meg a könyörtelen igazságot, hiszen akkor adott esetben az a cég meg is szakíthatja a tesztelőkkel a kapcsolatot, akik meg az olvasottság után keresnek, és így ha nincs mit tesztelni akkor nincs bevétel.
Tovább 1 teszt 1-2 hétig tart annyi idő alatt általában nem jönnek elő a hibák, ám gondolom te nem 1 hétig szeretnéd használni. És gyakran épphogy kibírják ezek a garanciát. De ki lehet fogni problémamentes darabokat is. Véleményem szerint a 4gb ram ma már kevés, de ez is attól függ mire kell. Ha vigyázol rá akkor még jó lehet hosszútávon is a gép. De ha állandóan hurcolod, etc, akkor a használatból lesz valami baja, de ez mindegyikre igaz lehet, csak általában az x széria kényesebb ezekre, főleg ezen a belépő árszinten.
-
fuze
őstag
Jól látom, hogy eltűntek az Asus G56JR driverek az oldalról? Rohadjanak meg ha törölni merték.
-
Gergosz2
veterán
válasz
jófejsrác #24432 üzenetére
Anno engem az zavart, hogy kattog. Baromi idegesítő volt. Utána néztem , és ez is az energitakarékosság miatt volt. A neten "HDD head parking"- néven fut, amiből rögtön látja az ember, hogy mindig alapállapotba teszi a fejet , ha lekapcsol a HDD.
Most is van még néha kattogás, de ez van, újat nem akarok venni. Az enyémben amúgy egy Toshiba HDD van.
-
edari
őstag
Ma suliba "véletlenül" (hogy lehet véletlenül?) ráültek az N551-emre. Azt hittem hogy legalább a képernyő meghalt, de nem! Mindene tökéletes! Nem hittem volna hogy kb 70 kg-os nyomást is kibír.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szegim #24427 üzenetére
Évekkel ezelőtt volt egy X-es gépem is, mivel mindig több gépem is van egyszerre. Most is pl. van egy Dell E7440, Dell 3537 és Macbook Pro is.
Mivel én megcsinálom magamnak nem volt drága, illetve a piacon volt egy jó pár zsanér a bontott társaiból, de ehhez hozzá kell tenni akkor egy jó pár széria ugyanolyan zsanérral futott, ma már ez sokkal nehezebb, illetve nekem a zsanér más kialakítás volt mint a mostaniak, nálam csak a zsanér tört, nem az egész gépház repedt meg mint az új társainál mostanában.
A 4GB kb. mindenhez elég most is, hosszú távon olcsóbb bővíteni, inkább vegyél jobb minőséget most.
-
szegim
csendes tag
válasz
szabonagyur #24426 üzenetére
Ertem. Akkor neked is X szerias volt? Most milyen van? Valamint nagyon draga megcsinaltatni? Vagy inkabb csak nehez? Azert ragaszkodok hozza ennyire, mert az ar-kinalat aranya szerintem elegge fair. A K501-re azert nem tudom ravenni magam, mert dragabb meg szerintem a 4gb ram nekem keves lenne. Oke hogy lehet boviteni, az mas kerdes. Lehet nem sokkal dragabb es jobban megerne, de a kereteim most korlatozottak.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szegim #24425 üzenetére
Nem feltétlenül a 2 év garin belül történik meg (nekem anno ami volt az 2 év 2 hét után csinálta ezt), ha pedig garin belül van sok mindenbe bele lehet kötni és bele is kötnek. Pl. ezek nagy része úgy törik, hogy keletkezik egy repedés is a gép hátsó részén amit egyből törésnek azonosítanak be, onnantól pedig rávágják, hogy elejtetted stb.
-
szegim
csendes tag
válasz
szabonagyur #24424 üzenetére
Es tegyuk fel, hogy szetmegy. A garancia nem fedezi? No nem mintha akarnam kuldozgetni allandoan.
-
szabonagyur
félisten
-
-
jófejsrác
senior tag
Hali,
pár napja sikerült beújítanom egy SSD-vel. Pöpecül is repül a rendszer, de van egy szépséghibája. A játékok a régi 1TB vinyón maradtak és azt tapasztalom, hogy minden egy pillanatra beakad. Ez összefügghet azzal, hogy a vinyó lekapcsolódik egy idő után energiatakarékosság miatt? Ha igen kikapcsolható valahogy?
Köszi
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Van-e valakinek Asus X205TA netbookja?
Őszintén megmondom, miért kérdezem: nagyon vágyok a rejtett partíciójáról egy .WIM fájlra.
És természetesen nagyon hálás lennék érte!...Arról van szó, hogy rutinból újrapartícionáltam, hogy klín install, aztán utána vettem csak észre a neten, hogy nem találok hozzávaló Windows 8.1 Bing Single Language változatot. A sima Windows meg nem aktiválódik rajta.
Kérdeztem az Asus-t, ők komoly pénzt kérnének az imidzs-ért. Már majdnem elhittem nekik, hogy ez így korrekt.
Aztán megnéztem az MS honlapján, és látom, hogy az ilyesmi ingyen van. Letölthető. Csak épp nem magyar nyelvi változatban, hanem pl. cseroki, albán, spanyol, török, meg mittomén. De a magyart lusták voltak feltenni.
(Nem mondom, megpróbáltam én az angol verzióval, de azt nem hajlandó beaktiválni az MS ezen a netbookon. Nyilván óhajtják a magyart látni rajta. Ez érthető. Az a nem érthető, hogy akkor miért ne letölthető)Nos tehát egy szívességet kérnék olyan forumozó társunktól, aki
- tud egy ilyen netbookot
- van EFI boot pendrive-ja
- be tud mountolni egy rejtett partíciótKi lesz a társam a bajban?
-
Bkrisz9
őstag
Azért ne essünk túlzásokba az X-es notikkal
Van nálunk jobb is meg rosszabb is. Nagyon hosszú távú tapasztalata nem lesz senkinek velük mert ahogy én tudom elég újak még.
-
szegim
csendes tag
Az X555 szerias laptopok meddig birjak kb? Szemelyes tapasztalatotok van vele kapcsolatban?
-
JHonnny
csendes tag
válasz
Malachi #24409 üzenetére
Szia nekem ez nagyon bejön az Asus Rog 551 hez. Próbáld ki! NoteBook FanControl
-
Malachi
veterán
sziasztok, kezdek megkattanni.
K501LX laptop, minden jól működik, de a hűtőventi idegesít. változó időközönként (kb. fél percenként) bekapcsol, max fordulaton pörög, aztán leáll. proci i3-as, hűvös, nincs terhelés alatt. BIOS-ban szabályozni nem lehet, külső programot nem találok, ami kezelné, chipset driver frissítés elvileg megvolt. nem hiszem el, hogy nincs erre valami gyári megoldás, de az ASUS letöltések között szerintem nem láttam, vagy csak nem találtam. mivel tudnám azt beállítani, hogy folyton, halkan pörögjön és csak akkor hangoskodjon, ha kell?
-
-
JHonnny
csendes tag
Nekem a 16 ból általában 12-tőt használ. Premiere alatt, vágásnál. AE meg pláne, inkább 32Gb RAM!!
-
JHonnny
csendes tag
Szia, Adobe ügyben. Ha tényleg ezen programokkal dolgozol, kérdésed furcsa
Ha csak ismerkedsz, akkor min.8, ajánlott 16Gb RAM. DDR3. Dedikált video kártya Cuda támogatással, a Mercury Engine-hez. Ja, i7 proci alap. SSD, illetve 7200rpm belső HDD, és/vagy USB 3 as külső akármiJó munkát!
Neo -
Frod
addikt
Sziasztok!
Ha K501-es gép nagyrészt Adobe programokhoz lesz használva (Photoshop, Aftereffects, Illustrator, stb) akkor az alap 4 gb memórián kívül mennyire érdemes mégegyszer ennyivel bővíteni, vagy elfutnak annyival is? Úgy tudom az ilyen videó/képszerkesztő dolgok eszik a memóriát. (aztán lehet persze rosszul tudom) -
nonsen5e
veterán
válasz
Axel pRo #24401 üzenetére
Fogok ismét tenni egy próbát a GTA V-tel, mert a laptopom megvétele után amikor feltettem akkor konkrét játszhatatlan volt.
Hogy az most az i3-5010U vagy a 4GB ram miatt ment, azt még nem tudom, de most majd kielemzem.
Szintén GTX 950M van a laptopomban, nem is az fps volt a gond, hanem, hogy akadozott össze-vissza a gta. -
Axel pRo
aktív tag
válasz
Sordoran #24399 üzenetére
Ez elég relatív dolog a "GTA V normális sebességgel". i5 5200U+GTX950M kombó alacsony felbontáson (1280*720) és közepes részletesség mellett tudja azt a K501-ben, hogy min. 30 FPS GTA V-ben. Azért a harmincat vettem alapul, mert az alatt jobbára élvezhetetlen a dolog, diavetítés jellegű lesz az egész. Ja és ne hidd, hogy majd az i7-től jobb lesz ez az FPS érték.
Elképzelhetőnek tartom, hogy egy i7 4720HQ mondjuk egy két plusz FPS-t jelentene, de azt is csak bizonyos esetekben, bizonyos helyzetekben.. az i7 5500U az meg ugyanaz az energiatakarékos f*s mint az i5 5200U, amivel több az nagyjából az órajele.
És amit írtam 30 FPS az is függ egy rakás mindentől, Operációs rendszer, hardver illesztő.. stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged